Nyårsafton


Så var det nyårsafton då :) och sista dagen på året.
Har precis varit å tränat aerobics på fjärran, mycket folk var det. .skönt att träna på morgonen så har man det gjort sen. Senare kommer Lina och maja hit, så ska vi fixa oss å greja å så..
eventuellt äta också.. Sen bär det av på fest :)
Vad ska alla ni göra i kväll då? :)

Gott Nytt år på er!
image36

so true


Nu är det bara en dag kvar på det här året, det har verkligen gått jätte snabbt :)
kom precis hem ifrån Lina, vi har kollat lite på tv ätit chips snackat och planerat morgon dagen :)
jag hoppas att det blir riktigt lyckat i mån, är jätte taggad. För första gången har jag faktisgt nyårs löften, 2 st. det första är att sluta äta så mycket godis, lägger ner sjukt mycket pengar på det också det andra är att jag ska ha tagit körkort innan 2008 är slut!

Man lär sig med tiden att det är få människor som man verkligen kan lita på, Men ändå gör man samma misstag om och om igen. För att man hoppas att de andra ska ha ändrat sig.
Men nu vet jag, nu vet jag att dej tänker inte jag lita på igen.

ska ta och läsa en jätte bra bok nu, sen ska jag sova. Måste vara pigg tills i mån, å så ska jag på ett aerobics pass på morgonen :)
God Natt på er!

piggelin


åå vad skönt det är efter att man har tränat, man känner sig fresch och mycket piggare fast man är alldeles slut i kroppen. Solade gjorde jag med det behövdes!
nu ska jag ta och gå ner å vara lite social haha. Pappa har köpt nån ansikts creme till mej :) han är så snäll så.


lördag, och regn och regn


Dag sov jag riktigt länge :)
igår var det film mys med några ifrån dansen, det var roligt eftersom vi inte hade setts på ett tag.
Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka och träna, sen blir det kanske solning jag är ju sååå blek.
det är regn och sju grader varmt ute =/ jag som hade hoppats på att man kunde åka lita skidor och snowboard under lovet, men det verkar ju inte kunna bli av.. jag som längtar så mycket. Har kollat på lite resor till fjällen, nått måste det ju bli, har ju ny utrustning som jag vill prova också :P

Snart är det nyårsafton :) ska bli så kul!

nu ska jag ta och pallra mig iväg till gymmet
hejhej!


fredag


Nu var det några dagar sen jag skrev ett inlägg sist.. Men dom senaste dagarna har jag bara tagit det lung,tränat och så.. Igår kväll tog jag och jocko en promenad ner till stan och hyrde en film, sen tog vi bussen tillbaka.
När vi kom hem till mej så såg vi att filmen var fyra timmar lång :S och vu började att kolla vid elva tiden så vi årkade inte se klart får bli en annan gång. Idag gick jag upp tidigt för skulle ta 11 bussen in till stan med Lina :)
Vi sprang runt i varge affär för att hitta en nyårs klänning till lina, till slut hittade hon en super fin. Själv så köpte jag lite underkläder och en tröja..
Ikväll ska vi hitta på något roligt med dans tjejerna, så det ska bli kul :)

Julen :)


Så var den här julen nästan slut för i år.
 
Julafton: Började dan med att gå på ett aerobics pass, hurtig som är då haha. Men det var på fjärran mycket folk var det där 140st träffade många man kände så det var kul. Klockan 14 kom släkten :) Kollade på kalle anka drack glögg, åt massa med jul mat och julgodis. Det var verkligen jätte trevligt och mysigt. det är roligt när det är mycket folk. Vid sju tiden så fick vi besök av tomten, även fast alla barn är stora nu så är det ändå lite roligt med tomte, och den tomten som kommer hit han är verkligen rolig så det är kul :) fick många fina julklappar, ett par slalompjäxor, plattång, kläder, present kort, böcker, smycken, smink kurs mm :)
Det var en toppen bra dag!

Juldagen: Har varit en slapp dag idag, har varit ute å gått, legat i soffan å kollat på tv, och ätit ännu mer jullmat, nu börjar man verkligen bli trött på den maten. Sen så var vi hos min faster och fikat, där var även en utav mina kusiner, det var trevligt :) Kollade lite på film sen dom var i usa/mexico. Min kusin bor där, jag skulle verkligen vilja åka och hälsa på.
I kväll så har jag kollat på film på tv och så. Alla kompisar är ute på krogen ikväll men själv så är man ju inte arton än så.. Men nu är det bara fem månader kvar tills jag fyller. längtar!


Bilder från julafton:



Nu ska jag ta och läsa en jätte bra bok som jag fick igår :) Godnatt!

Dan före dopparedan

Har varit med pappa på stan och köpis idag. Hur mycket folk som helst i affärerna.
det verkar vara många som handlar i sista sekund. Men pappa var på riktigt shopping humör..han köpte en väldigt bra julklapp till viktor, blir lite avundsjuk vill också ha en sån ( kan inte skriva vad det är, om han läser detta)
köpte en såndär sodastream eller vad dom heter, kolysre apparat hehe, kläder mm.  Har gått i affärer hela dan nästan, så köpte vi hamburgare på sibylla och åt, dåligt julia! Sen så har jag städat, slagit in paket och hjälpt mamma.  Nu är jag uttråkad, vill ut.

Nova har kommit tillbaka nu också, så de var ju bra. Hon hade varit instäng i boden, hon måste tydligen ha smitit in där när pappa skulle hämta nått utan att han så.. Tur bara att vi kolla där skulle vara hemskt och hitta henne död där. Nu har båda katterna fått badat, vet inte om man brukar bada katter egentligen men nu är dom frächa :P hehe.
Nu ska jag ta och kolla på en film.
I mån är det julafton :)

GodJul på er alla underbara!       
       

 

hoppas

Det kommer att bli anorlunda, jag vet det!


tredje advent


Igår kväll så var jag med Johanna det blev en lugn kväll, vi var först och fikade på weins sen gick vi till
hemma kväll och hyrde en film det blev  The holiday, vi ville hyra sunes jul haha men den var utlånad jag har faktisgt aldrig sett den, tror jag :S . Men det blev en annan lite julig film :) Men när vi kom hem till mej och skulle börja kolla på filmen, så var det ingen film i fodralet.. Så det blev bara att åka ner på stan igen byta, som tur var fick vi sjuss.
I morse sov jag rätt så länge fö rne gångs skull. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. lär väll städa lite så det är fint i mån. I morgon är det ju julafton :) jag är verkligen som ett litet barn på julen. Jag älskar att få ( och ge ) julklappar, oh kvällen innan brukar jag ha svårt att sova haha.

En utav mina katter (nova) är borta =/ börjar bli lite orolig, hon är aldrig ute någon längre tid. Jag hoppas att det inte har hänt henne något, pappa tror att hon har blivit överkörd men det vill inte jag tro.
Nu ska jag ta en promenad och hoppas på att se lilla nova.


hejsvejs

Jag mår bra, så jäkla bra

Är på riktigt bra humör idag :)
I morse så bakade jag brändamandlar,det blev jätte bra och de var super enkelt att göra. 
Har varit och tränat också, gick på ett aerobics pass.. Sen så åkte jag till fjärran och solade, kanske inte världes bästa solarium, men det är ju så nära hem så jag årkade inte åka till nått annat, lat som man är haha.  Egentligen så gillar jag inte att sola, men jag är ju blek som ett lik så jag var verkligen tvungen.. Har köpt zinc tabletter idag nu, jag ska börja äta det eftersom det ska vara bra för hyn och få bort finnarna. det gillar vi!
Nu ska jag ner och klä granen med familjen :) riktig julstämning nu.

Äntligen så är det jullov =) underbart!

Äntligen


Nu är alla prov och inlämningar klara :) det känns så otroligt skönt, första kvällen på länge nu som jag inte behöver plugga.

Idag hade jag sovmorgon, skönt, men gick ändå upp tidigt. Sen åkte jag till vasa för att ha italienska, vi var bara fyra personer där utav ca trettio. Tänkte hoppa över jag med, men jag kan inte ha nå mer frånvaro. Jag maja hade pallra sig till vasa hon emd för att ha franska, jag tror vi var dom ända i våran klass som gick på språk idag. Sen hade vi hål timme från kvart i 11 till klockan 14.00. Vi satt i fotöljerna i bibblan å loda :) men tiden gick rätt så fort ändå, vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Köpte lite fika gjorde vi med.
Sen så hade vi avslutning på fitnessen, julstep haha. Blev lite dans på slutet med dom som hade bollsport. Sen fikade vi pepparkakor och julmust. Lite tråkigt att jag inte kommer att ha nå mer fitness i vår, blir liksom fem timmars mindre träning veckan då. Men får väl börja träna mer på friskis helt enkelt och gå ut och gå mycket.
Jag fick MVG i fitness också, jag blev så glad. känner att jag måste få skryta lite med det haha . Efter vi slutade åkte jag ner på stan och gymmade på friskis, gymmade ganska länge så nu är jag helt slut, men på ett skönt sätt.

Är ensam hemma nu, tycker det kan vara härligt i bland. Vet inte vart resten av familjen är, förmodligen ute och köper julklappar.. Så jag lär väl ta och laga lite mat nu eftersom ingen är hemma, sen ska jag gå ut och gå.
I kväll ska jag bara slappa framför tvn och inte behöva plugga ett dugg, det var verkligen länge sen nu.


Hejsvejs


snart så

Nu är det snart jullov :) ska bli så underbart. Det är bara en riktig skoldag kvar, men vi har typ inga lektioner i mån heller så. Naturen är frivillig, vi ska inte ha nå livskunskap, så de ända jag har i mån är italienska från kvart i tio till kvart i elva sen har jag hål till klockan två då fitnessen börjar. Idag gjorde vi typ inget heller i skolan, satt och lyssnade på resten som skulle håll tal och gick inte på italienskan för jag skulle göra matte rester. Gick inge bra, jag gillar inte matte. Ska bli så skönt när morgondagen är över för då är alla prov och inlämningar klara. Har bara fitness hemprovet att göra nu, det är jätte svårt :S
Idag efter skolan träffade jag Lina på stan, tog en fika på coffee house, satt och pratade länge, planerade bland annat nyrårsafton :)
Nu måste jag verkligen ta å göra fitness provet :/ uscha

Det går bra nu


den senaste tiden har varit oerhört stressig, men nu börjar allt lugna ner sig så de är rätt så skönt. Har bara en grej kvar i skolan och det är fitness hemprovet, försöker att göra det nu men det är lite smått kronligt och hälften av svaren finns inte i vårat tränings häfte som vi har fått. Jag blir tokig. Idag höll jag tal om barnmisshandel det gick faktisgt bra, var rätt så nervös men jag gillar att hålla talpå något konstigt vis hehe, allas tal var jätte bra, alla var jätte duktiga men desti och karin var en klass för sig grymt bra! Sista lektionen idag fick vi fika, de va catring från dom som ägde mamsell förr. Det var jätte mycket fika, hallonpaj, choklad kaka, pepparkakor, choklad musse, knäck ischollkad mm och jul must , muma :) jag tror nästan hela klassen åt tills man mådde illa, usch men gott var det. Sen fick jag springa ner på stan, för jag skulle till frissan. Så nu har jag klippt mej och färgat håret. Färgen blev jätte bra men håret blev dock lite för kort, men det växer ju ut snart så. Nu är det bara två riktiga skoldagar kvar, sen avslutning, sen jullov :) ska bli så skönt med lov. och om minre än en vecka är det julafton :)

stan hela dan


Har gått på stan med min kusin sofia hela dan idag.Det var mycket folk i affärerna och långa köer. Men nu  har jag köpt färdigt alla julklappar. Idag köpte jag en tröja och en halsduk till pappa och en kokbok till mamma, har tidigare köpt en skiva till henne också, en parfym till viktor och en bok till mormor.
Jag och kusin tog en fika på weins också, vi satt länge och pratade :) . Nu så har jag städat och pluggat, har nog aldrig tidigare pluggat på en lördag men nu är jag så illa tvungen, måste plugga lite mera sen också. Men jag är grymt trött och har jätte ont i magen. Så ska ta å vila lite tror jag.
Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men något skoj ska det iafa bli!
Nu ska jag ta å läsa en tidning jag har köpt.

Lucia


I morse väkte mamma mej tidigt, kvart över 6. då hade hon dukat fram frukost och pepparkakor och lussebullar framför tvn, och tänt massa ljus. Så satt vi där och kollade på lucia, som alla andra år. Det är så mysigt :)

Det har varit en rätt så slapp dag, kollade på nån film på naturen, gjorde inget speciellt på italienskan. Mario bjöd på nån italiensk jul kaka luktade lite konsigt med det var rött så gått. På livskunskapen så hade vi massage och avslappning, skönt. Sen på hål timmen så gick jag, julia N , isa N och isa M ner på stan och fikade på coffe house :) sen så åkte jag tillbaka till skolan för att ha fitness, julia å isaN årkade inte, latmaskar.det var jobbigt och rätt så segt. Få se om jag ska gå i mån eller inte kan ju ta komledigt om jag vill eftersom jag var på stora sätra och hade en lektion. Nu ska jag plugga matte som bara den, men tror att jag ska koncentrera mej på två ämnen så får jag göra rest på ett, än att jag pluggar lite på alla och får göra rest på alla...  En vecka kvar nu, sen är det jullov. Längtar!


massa plugg


När onsdagen är över så känns det som att det snart är helg. Hade italienska prov idag, det gick inte sådär jätte bra men får förmodligen iafa G. Jag är så less på allt som har med skolan att göra, det är så mycket nu borde igentligen sitta och plugga matte nu, men jag har fösökt tro mej, det är inte så lätt när man inte förstår hur man ska göra, och våran matte lärare är sämst. Måste skriva ett tal också om barnmisshandel och ett historia arbete och fitnessprov det blir en hel del plugg i helgen. Efter skolan så gymmade jag. Det är skönt å träna, man glömmer bort all stress på något vis. Snart så kommer Johanna hit, ska fråga om hon kan hjälpa mej med matten, hon går ju natur så ja hoppas hon kan det hehe..

hejsvejs


andra advent

Dansavslutning på estraden idag, det gick ju som det gick, var ju inte så synkade direkt.. Efter det åkte jag ner på stan för att köpa ett svart linne, sen hemtade pappa upp mej så åkte vi till valbo, kollade på en stero som mamma ska få i julklapp å på en ny tv. Köpte två tröjer och ett par örhängen på gina också :) nu ska jag plugga italienska trök. Jag hatar italienska. Sen ska jag kolla på film och äta glögg och pepparkakor :)

Julshopping

Imorse gick jag upp tidigt, hade ställt klockan på halv nio fast det är lördag. Åt frukost och kollade på jukalendern, det var bara jag vaken så jag satt självoch tände alla ljus på hela nedervåningen nästan mysigt:) sen så åkte jag å gymmade , alltid skönt. Sen hem och gjorde mej i ordning sen åkte jag ner på stan. Gick först själv en stund för ja skulle köpa julklapp till mamma, men sen komm mamma å viktor ner på stan också vi fikade på weins och sen gick vi i affärer. Jag köpte en skiva till mamma, en bok till mormor en parfym till viktor och så köpte jag en nyårs klänning, en ganska enkel svart och så köpte jag en brun lång kofta på veromoda. Sen så träffade vi på pappa nere på stan, å då tyckte han att vi skulle gå ut å äta. Så vi åt på heltenkelt :) kom nyss hem.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej ordning :)

Ha en kul kväll alla ihopa :)

otursdag & träning

Har tränat som bara den idag. I morse två timmars fitness det var verkligen jätte jobbigt idag. Men det är bara kul, det är så det ska vara. Efter skolan så åkte jag hem ett tag sen åkte jag å gymade sen efter det så hade jag dans träning. Har blivit mycket träning idag, känner mej duktig :P
Allt mitt smink är borta =/ måste ha glömt det i omklädningsrumet i skolan, å sen så måste någon har tagit det. Vem vill ha smink som någon annan har använt? fattar inte jag. hå bli förbannad. Så jag fick ta å köpa nytt smink exat allt nytt. Så jag har köpt smink för tusen spänn idag, precis vad jag behövde nu :( aja.
Skönt att det är helg nu :) Har sjukt mycket i skolan nu, förstår inte hur dom har tänkt att vi ska hinna med, så det blir en hel del plugg i helgen. Men i mån ska jag gå på stan å köpa julklappar, sen blir det partaj på kvällen :D
nu ska jag slänga mej i soffan å kolla på idol finalen :) hoppas att marie vinner!


5 dec


Idag hade jag sovmorgon till 20 i 1 skönt! Men ägnade nästan hela förmiddan till att plugga samhäll. Hade prov idag det gick rätt så bra :) efter skolan så gick jag på stan med maja en stund köpte ett par nya örhängen. Sen så gymmade jag på friskis. det är så härligt att träna. Förstår inte hur det kan vara så många som tycker att det är tråkigt och segt. Har varit på team sportia och kolla på pjäxor med pappa hittade faktisgt ett par. blåa nordica. kollade lite på skidor också pappa hittade nå bra som han tycker jag ska ha men jag tyckteatt dom var fula.Jag har sett ett par på stadium som jag vill ha, men dom är inge bra säger pappa. haha man kanske inte ska gå på hur dom ser ut utan på om om dom är bra eller dåliga , men sån är jag. Såg ett par skit snygga skid brillor på intersport som jag vill ha. men dom var svin dyra.
Nu ska jag plugga natur =/ hade tänkt att plugga massa matte ikväll med det får bli i morgon i stället.

give me the weekend


Idag hade jag natur redovisning det gick väl sådär eftersom jag inte var så förberedd. resten av dan var hyfsad slapp men slutade sent. Träffade lina på stan idag också :) trevligt trevligt. Ikväll ska jag ägna hela kvällen åt att plugga samhäll. Har prov i internationell ekonomi i morgon. Eftersom jag inte mådde nå bra igår så har jag inte pluggat något alls men det går nog bra ändå hoppas jag :) Har sovmorgon till 20 i ett i mån härligt! så kan plugga lite på förmiddan också. Ska köpa gym kort på friskis i mån, har uppehåll med dansen i typ en månad nu å man måste ju hålla igång med nått annars käns det som att man blir för slö.
Jag längtar till helgen nu :D

men nu ska jag plugga vidare sen så blir det kanske en promenad.


migrän igen

Dagen började väldigt bra. var på topp humör fast det äer måndag varför vet jag inte :) men när vi hade italienska
så fick jag migrän :( det gör så fruktansvärt ont så det går inte att förklara... Mamma har hämtat ny medicin så det hjälper lite i alla fall. I mårgon ska jag ha redovisning på naturen i 5 min vilket inte är klart och det kommer det inte att bli heller, det går bara inte att läsa å så nu....Har inte ätit på hela dan bara druckit massa cola. Vill inte ha så här ont.. trodde det var över nu men så fel jag hade. Nu ska jag vila..

första advent


Idag är det första advent. Har försökt skrivit klart natur arbetet idag men är fortfarande inte klar. Ska plugga samhäll också å så lär jag skriva en insändare som ska lämnas in i mån håå jag hatar att plugga på helgerna. Om en timme så kommer mormor hit då blir det lite fika.. Har bakat peparkakor idag :) mysigt med advent. men det borde va snö ute, inte grått och regn. Jag gissar på en grön jul i år.

Gårdagen: Tävling i västerås. gick inge bra alls usch fik en jätte dålig låt. Kom delad åtta med julia dhalin det var femton med totalt. så kom inte sist iafa. Men kul hade vi :) är alldeles hes idag skrek å hejade så mycket i går så :P det var ju både disco och street. =)


nu ska jag forsätta att plugga =/ i kväll är det sista träningen sen så är det jul uppehåll..



RSS 2.0