30 juni

Heej :) Denna dag har gått lite fortare :) så det var skönt. I går kväll kom niklas hit :) vi kikade på film och åt jordgubbar med grädde. Mumma! Han kommer nog hem till mig i kväll igen och myser lite.

Just nu sitter jag och tittar lite på sista minuten resa. Är så sugen på att åka iväg nånstans. Jag kan åka vart som helst bara det är sol och varmt! Någon som ska med? =)
Är ju lite prat om att det kanske blir en vecka i tylösand också men nu har det tydligen blivit krångel med bilen vi skulle ha lånat så vi får se hur det blir med det först. Malin skulle ringa i kväll. Men blir inte tylösand av så åker jag utomlands!

Nu så ska jag ta och käka lite sedan gå ut och gå en sväng. I morgon efter jobbet så ska jag och mamma ut och äta, det ska bli trevligt. Hoppas det är fint väder så att man kan sitta på någon ute servering :) Nä nu ska jag äta. Pusshej.

sommar sommar sommar ...

Går kvällen blev lyckad! Tjejerna ( Malin, Lina, Matilda,Vanessa, Sabina K ) Kom hit vid åtta-nio tiden. Vi satt ute på altanen hela kvällen, pratade och skrattade. Sedan så tog vi halv tolv bussen till stan för att gå ut på krogen, vi splittrades och gick till två olika ställen. Det dansades och sjöngs en hel del vill jag lova , hade så himla ont i fötterna när jag kom hem. Niklas var så snäll och kom och hemtade mig.

Vaknade vid åtta i morse och det var inte kul, tvingade mig själv upp vid nio tiden. Plockade undan och diskade från igår. Vid halv elva kom niklas och hämtade upp mig så åkte vi ut till brämmen, plockade upp malin i skutskär också :) Senare kom även ida dit. Har varit en toppen bra dag. Har badat flera gånger och har haft jätte trevligt! Trots att jag varit lite små bakis men det får man ta ;) Somnade i bilen på vägen hem, och har sovit lite ikväll med. Nu planerar jag att fortsätta med det. Ska upp och jobba i morgon =/ uscha vill inte! men men..
Så God nat alla! Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag :)


Dagen aoutfit :P haha men det här var klänningen jag köpte på gina :) Gillar det skarpt så himla skön!


En underbar sommar dag!

Älskar vädret! Jag och Matilda tog cyklarna och cykla ut till engeltofta där vi har solat hela dagen och jag tog årets första dopp, det blev faktisgt två stycken :) Mycket folk var det där i alla fall. Har varit där hela dagen och lite färg har man väl fått, som antagligen kommer försvinna under vecka då jag sitter inne och jobbar. Har bärnt axlarna och armarna´lite grann. Min lillebror som nu befinner sig i lexand har tydligen tagit med sig mina solkrämer. Tack där. Tänk om man inte hade jobbat vad brun man skulle vara då, nää men det ger pengar måste tänka så.

Jag kom hem vid fem tiden, då åkte jag och Niklas och handlade lite tills i morgon då blir det brämmen :) Nu är jag verkligen hur trött som helst. Man blir det efter en hel dag vid stranden.  Men ingen tid för vila nu inte :P för i kväll blir det utgång med tjejorna :) Dom kommer hit vid 8-9 tiden. Jag har inte haft orken att städa så nogrant bara plockat undan lite grejer vi kommer ändå sitta ute. Vet inte vart vi ska gå ut men det blir väl antagligen hangloose eller Goya.

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig i kväll. Panik. Lina får vara smakråd när hon kommer :) Nä nu ska jag gå ut och torka av utemöblerna på altan. Ha en bra kväll. Pusshej

Tagga!! :)


Godmorgon :)

Solen lyser idag med och jag vaknade tidigt idag. Klockan är nu 08.30 :)
Igår kväll kom Niklas hit och vi hyrde film "Benjamin Buttons otroliga liv" Den var bra! Idag ska jag åka ut till engeltofta och Sola med några vänner :) Äntligen får även jag sola lite! Ikväll får vi se om det blir utgång.
Men nu ska jag ta en promenad. Måste kila förbi affären också och köpa bröd och lite annat att ha med till stranden idag. Vi hörs senare! Kramar

Suck eller nått sånt

Blev ingen fika idag, matilda skulle ut å äta med sin familj, men jag cyklade ner på stan en sväng i alla falla köpte en party klänning som jag inte ens vet varför jag köpte den, ska nog lämna tillbaka den. Och så köpte jag en vit blå randig lite mer vardags klänning med snörning i midjan, Den gillar jag!

Att övningsköra går bara bättre och bättre. Det är små saker som jag behöver träna eller små och små, men typ backa runt hörn, fickpakera start i backe osv. det sista är lätt men blir nervös när jag sätter mig i en ny bil. Jag ska i alla fall ha körkort i höst. Har haft så mycket i skolan och det har varit prio ett, Körkortet kunde vänta men det kunde inte gymnasietiden. Men nu så :)

Förövrigt så blir min helg inte alls som jag hade tänkt mig, har längtat jätte mycket till helgen . Men så blir inget av . Skit!
Jag blir otroligt less på vissa människor. Falska vänner behöver jag inte. " Killar kommer och går men vänner består" Stämmer inte, vänner kommer och går, man kanske passade ihop just då, just under dom åren, man förändras det gör alla.

Jag saknar min maja nu som förövrigt är på Rhodos, och den kvinnan blir brun kan jag lova. Vet ingen som blir så brun som hon haha :P


Jag och maja student 09 :)


Äntligen helg :)

Har nog aldrig varit så skönt med helg som nu. Jag går hellre i skolan hela sommaren än jobbar hela sommaren, ok ska ju inte jobba hela, men vet fortfarande inte hur länge jag ska jobba :S ska ta och kolla upp det på måndag!
Idag har jag jätte ont i min rygg, det har vekligen varit jobbigt att jobba på.

Igår så följde jag med Niklas till köpis, han köpte badshorts , jeansshorts och T-shirts. Jag fick med mig en tröja från gina som jag hittade :) Ska strax göra mig i ordning för att åka in till stan. Jag vill så gärna ha ett par korta jeansshorts, tycker att det är skit snyggt! och så vill jag ha nått nytt som jag kan ha när jag går ut. Hittade ingenting igår. En klänning eller, kjol eller ett par svarta korta shorts som är höga i midjan :P
Jag ska även träffa min tillfälliga bollnäs bo matilda på stan och ta en fika :) Det ska bli trevligt.

Ikväll blir det en lugn myskväll. Jag är helt slut. VIll köpa en massa onyttigt och titta på en bra film, med min Älskling <3 fast han kommer inte gå med på det dära onyttiga, men då får jag smasa i mig själv haha. Men efter stan så ska jag först ut och övningsköra.  Nä ut i solen en sväng innan jag hoppar in i duschen. xoxo


Skål för att det är helg!

Det är verkligen sommar nu!

Härligt väder det har varit de senaste dagarna och det ser ut som att det ska hålla i sig :) Härligt. Men jag ser inte mycket utav solen om dagarna sitter ju inne och jobbar =/ men men. Jag ska vara glad över att jag har ett jobb! Hoppas ni andra är ute och njuter av det fina vädret! Jag skyndar mig hem efter jag har slutat för att få ta del av solen ett litet tag.

Idag har jag inte mått särsklit bra alls, har haft ont i huvudet och känt mig febrig, dagen har gått nå grymt sakta. Så det har inte varit nå vidare kul. Efter en alvedon när jag kom hem blev det lite bättre. Gick hem till mamma en sväng och åt mat och jordgubbar. Trevligt att umgås lite med mamma. Det är lite konstigt att hon inte bor här längre =/ allt här hemma har förändras, inget var som det var förr. Jag saknar fredagarna som de var förr. Då åt alltid hela familjen middag tillsammans, satt lite längre än vanligt, var lite finare dukat och godare mat :) Låter kanske töntigt, men det var liksom mysigare här hemma förr. Nu är det alltid stökigt och rörigt och allt är lite hur som helst.

Fick skjuss hem ifrån mamma av älsklingen, nu sitter jag hemma och tittar lite på tv. Ska snart läsa lite ur min bok sedan sova. Är nå  grymt vad man blir trött av att kliva upp 06.00. En sak vet jag nu i alla fall, Jag ska ha ett jobb som är varierande!

I helgen är jag sugen på en utgång så ni vet ;) Nä men vill ha en utekväll med tjejerna. Så om någon/några av er ( ni vet vilka ni är) är sugna på uttågng, hör av er! :) Nä nu ska jag läsa. pusshej


23 juni

Är det rätt datum? Jag har ju ingen koll alls.
Hur som helst, jabbat i igår å idag å resten av veckan. Det går bra men är lite segt. Tog bara en halvtimmes lunch idag så jag slutade halv 4 skyndade mig hem och satte mig på altanen och solade, där var det vindstilla och 37 grader, ( solen ligger på där hela dagarna) så det gick inte att sitta där någon längre tid. Tog mig en promenad istället. I kväll har Niklas varit här, vi har tittat på allsång på skansen och fotboll och äitit jordgubbar med Glass :)

I går så övningskörde jag med mamma :) och jag börjar bli riktigt duktig på att köra nu :D Hoppas på att få köra mer i veckan om mor min har tid. Nu borde jag verkligen sova. Skulle bara titta in här och Säga hej. Men god natt folket :) Vi kanske hörs i morgon. men lovar inget! Pusspuss


21 juni

Härlig dag det har varit idag. Lite sommar i alla fall. Tog en promenad när jag vaknade med mamma, sedan så åkte jag och Niklas ut till engesberg och solade lite, eftert två timmar  så blev jag så hungrig så vi åkte in till stan igen köpte lite mat och satte oss på en filt i boulongern och åt :) Det var mys! När jag kom hem så somnade jag, är verkligen jätte trött. Blir att sova tidigt i kväll. Ska upp å jobba i morgon med ( 07.00-16.00 hela veckan) Känns inge vidare kul, men pengar är bra att ha! Och det är bättre än att inte ha nå jobb alls.

I går kväll var ju som sagt jag och Niklas på bio, vi var då inte de ända i den här stan som hade tänkt att göra det. Fullproppat med folk inne på sf. Vi såg "baksmällan" Jäklar vilken bra film! Se den! Jag skrattade hur mycket som helst :) Har aldrig varit med om att en hel bio publik verkligen gapskrattar under större delen av filmen.

Jag har absout inga planer för sommaren, och det känns tråkigt. Jag vill iväg nånstans men vart eller hur länge spelar ingenroll. Kan vara en camping i tylösand som jag har blivit sugen på efter mallans prat :P, eller en utomlandsresa! Ok allt hänger på pengar och jobb men nått kan jag iafa göra. Jag vill bara komma bort i från Gävle några dagar!  Nä nu ska jag ta å göra te och macka sen läsa min bok.


xoxo/


20 juni

´
Ett år med min Niklas idag :) <3 Det här året har gått så himla snabbt men ändå så känns det som evigheter. Snart ska vi ta och laga lite mat, vi hade tänkt att grilla men vädret tillåter inte det nu, det spöregnar. Så vi får steka köttet i stället. Men det går ju lika bra. Senare ikväll så ska vi på bio :) En myskväll helt enkelt!

Ha en bra kväll. Orkar inte skriva mera nu. Så vi hörs i morgon! Pusshej


Glad midsommar!

Midsommarafton idag, tråkigt att det är så dåligt väder =/ Sov rätt så länge idag, sedan gick jag ut å gick sen gjorde N och jag iordning frulle.

Idag ska jag inte göra nått speciellt alls, tråkigt tycker jag =/ just nu sitter jag hemma här helt ensam och har jätte tråkigt. haha vad deprimerande det lät, men så illa är det inte :P Men jag hade gärna gjort något roligt i dag eller ikväll eftersom det är midsommar. men men...

Har inte så mycket att komma med just nu. Jag hoppas att ni får en bättre midsommar än jag! ha en underbar dag. Och drick inte allt för mycket. Ta hand om er! Pusshej


18 juni

Hej å hå vad trött jag är, det är jobbigt att jobba =P eller det är jobbigt att kliva upp klockan 6 på morgonen, men idag jobbade jag bara halvdag eftersom det är midsommarafton i morgon, så slutade halv 12. Skönt. Tydligen så ska jag jobba mycket mer än vad jag hade trott, kommer inte att vara ledig så mycket alls i sommar, men men. Pengar får jag ju i alla fall. Tog en promenad hem idag, sedan så har jag städat hela huset,damsugit torkat golv och allt. Sedan så åkte pappa och jag ut till valbo en sväng. Det är inte roligt att gå i affärer med min pappa, för han kan aldrig bestämma sig vad han ska ha, står å velar och han är grymt petig med hur det ska sitta, Jag menar kan en piké tröja sitta på många olika sätt eller? Så vi sprang mellan MQ och brothers&sisters och inne på scorett var vi lääänge. Kom in ett jätte konstigt par som bråka och skrek över hela affären, de hade två små barn med sig också, alla stirrade och pappan blev sur på ungen så han klappade till henne, fy vad förbannad jag blir när jag ser sånt! Men varför gör man inget, flera stycken måste ha sätt det, men ingen gjorde någon ting. Är folk för fega?
I alla fall så köpte jag en parfym DKNY fick present kort av Niklas i studentpresent blev även lite smink och så fick jag ett par skor av pappa :) Tack för det!

Igår kväll var jag och fikade med mina föredetta ( usch vi är inte en klass längre)  klasskompisar Isa, Julia N och Malin :) Det var jätte trevligt, blev mycket snack om studenten, och sommar planer!

Nu snart kommer Niklas förbi och hämtar upp mig så ska vi åka och handla inför i morgon, vi ska inte göra nått speciellt, men äta nått gott vill man i alla fall göra. Typiskt att det ska bli dåligt väder. Förra året på midsommarafton träffades jag och niklas på riktigt för första gången , eller vi hade sätts innan men på dagen då var första gången bara han och jag hittade på något. Sedan så åkte jag på fest på kvällen , sen ringde jag honom så kom han ockås dit :) Så var det. Nu tror jag killen kom :) Ha en bra kväll. Puss

16 juni

Så har jag jobbat första dagen och det var helt okej. Är ju nästan samma ställe där jag har jobbat i tre sommrar, samma byggnad men nu för ett annat företag. Pappa och jag åkte och köpte arbetskläder åt mig direkt i morse, byxor, tröja, skor å allt. Sedan så har jag skruvat med skruvmaskin i nå plåt och satt fast lite andra saker mest hela dagen haha.

När jag kom hem så städade jag lite, åt, gick ut och gick. Lite senare kom niklas hit så tittade vi på under21 fotbolls em Sverige vann sin första match mot vitryssland med 5-1. Niklas har smittat mig med sin hosta inte kul :P

Den här sommaren suger förövrigt, ska absolut inte göra nånting alls, bara gå runt i trökiga gamla gävle. Om det blir dåligt väder kommer jag bli deprimerad haha. Men nåra veckors jobb nu, men sen då.. Ååh vad jag vill härifån nu. Vill se nått nytt, träffa nya människor! Jag vill härifrån.

Aja, inte så mycket att göra åt allt är som det är. Nu ska jag ta och läsa en bok. "snabba cash" av Jens Lapidus. Började med den i går och verkar riktigt bra, kunde inte sluta läsa. Sedan så ska jag sova. Det är jobbigt att jobba. God natt!

15 juni

Har inte hänt så mycket idag, skulle ju till arbetsförmdelingen men så blev det inte.. Jag har istället städat och tvättat lite och tagit en promenad. När jag skulle åka till arbetsförmdelingen så ringde pappa och sa att jag har fått jobb på hans jobb några veckor. Vet inte exakt hur länge, men det blir lite jobb några (nån) vecka fram över. 07.00- 16.00 men det är bra med pengarna! Så i morgon direkt på morgonen så ska jag å pappa åka å köpa arbetskläder åt mig och skor :P haha. Nu strax kommer niklas och hämtar upp mig :) Det var väll allt jag hade att komma med! Vi hörs. Kramar



Var tvungen att lägga upp en bild på min skyllt , är jag mig lik? ;P


Student bilder som jag lovade!


Maja, Jag, Julia N, Malin och Linnea på champnagefrukosten!

Jag och Världens bästa Maja!!

Innan utsparken!

En Glad student!

Bilåkning :)

Senare på kvällen, på flaket!

Första stoppet hos Karin :)

Jag och Maja hos mickis :) som var det andra stoppet.

Nu får det vara nog med bilder :) Fler finns på Facebook.

Resten av helgen har varit lugn, skönt att få vila upp sig lite efter veckan som varit. I Lördags åkte jag och Niklas till kilafors för hans typ styvsyster fyllder år eller nått. I går Fyllde min lillebror år så då var det lite släktningar här å så. Nu vill inte jag äta tårta på ett år! kan jag säga. Idag är det försa dagen som arbetslös, det känns inte bra :) Ska till arbetsförmedlingen idag haha. Vi kanske hörs lite senare! Pusshej.

Studenten

Ja då var studenten över och skolan med! Det var verkligen en toppen dag igår :D Kvart över sju på morgonen kom maja hit, så gjorde jag mig klar, sedan så fick vi skjuss utav hampus till boulongern där det var champangefrukost, mötte upp klassen vid änglarna. Vid nio hade vi fotografering utanför teatern. Sedan så gick vi skolan och vårat klassrum. Där fick vi fika och sa hejdå till våra lärare. Sedan till aulan där rekton höll tal och stependier delades ut, blev också en del sång. Sedan 11.30 sprang vi ut. Det var en sådan obeskrivlig härlig känsla! Sedan möttes man av släkten och fick lite blommor och annat runt halsen :) Sedan så var det parad, efter det blev det bilåkning med maja och malin , åkte runt i stan och skrek.  Sedan så skjussade vi hem maja och släppte av malin i stan eftersom hon bor i skutskär. Sedan så var det hem till mig där släkten väntade. Det var jätte trevligt åt god mat och fick jätte fina presenter! Smycken, knivar, presentkort, kamera, en skål, tårtfat, kaffe koppar å lite annat :)

Klockan fem träffades klassen igen så var det dags att åka flak! Det var absolut det roligaste på hela dagen. Vi åkte först hem till karin i valbo, sedan till mickis, sara, christoffer och sist Isa M . Alla hade gjort det jätte fint med dricka och tilltugg. På flaket drack vi och sjöng och skrek. Efter att vi åkt runt i stan och skrikit lite så gick vi in på Goya. Där det dansades och sjöng. Det blev en jätte Lyckad kväll! Tack alla! Jag kom hem vid 3 tiden i natt, det var väl tänkt att vi skulle hålla på längre men alla var så jäkla slut, vi hade ju hållit på hela dagen och veckan som varit!

Jag kommer att sakna min klass som bara den! Det trodde jag inte men det kommer jag att göra. De fälldes tårar av flera ifrån klassen även jag, både på morgonen i skolan och på flaket på kvällen. Man kommer ju inte att hålla kontakten med alla, och folk kommer flytta och försvinna. Det är sorgligt.

Tack SPS3 för de här tre åren :) Den bästa klassen. Även fast det har varit kämpit med en massa slit, så kommer man bara att minnas allt bra :)  Den senaste veckan har varit den roligaste någonsin!


"PÅ FLAKET SKA VI ROPA OCH SKRIKA VI HAR GÅTT SAMSAM FÖR VI SKA BLI RIKA!"

Idag blir det en riktig slappdag! Är lite sliten. Kommer att ladda upp bilder ifrån dagen senare! pusshej.


11 Juni

Grattis till Lina som tar studenten idag :D hoppas att du får en toppen dag trots det dåliga vädret!

Idag så hade alla avgångsklasser studentlunch på skolan, det var trevligt :) Maja kom och hämtade upp mig strax efter elva så åkte vi till skolan. Jag blev nästan rörd när karin höll sitt tal, det var så himla bra!
Efter lunchen åkte jag med maja in till stan, hon skulle på vasas student, å jag gick in på nian för att handla lite grejer tills i morgon. Sen jag kom hem så har jag städat en hel del, tog en liten paus nu. Å i kväll så hoppas jag att niklas kommer hit :) <3

I morgon tar jag STUDENTEN :D och det är verkligen blandade känslor man har. Ska bli så himla kul och dagen kommer att bli super och vi kommer trotsa det dåliga vädret! Det ska bli skönt att slippa att sitta och plugga varenda dag, helg och slippa all stress.
Men det slog mig i dag att jag aldrig mer kommer att sitta på en samhällsklektion eller psykologilektion med min klass. Jag kommer att sakna att gå till skolan varje dag, och att inte träffa alla varje dag. Skolan är en sådan trygghet. Trodde att jag bara skulle tycka att det skulle vara skönt att slippa skolan men så är det inte. Jag vill ta studenten men sedan kan jag komma tillbaka till skolan ihöst igen om jag slipper all stress haha . Men jag känner även att det är dags för nått nytt nu, men vad det är vet jag inte riktigt än :) Jag kommer verkligen att sakna min klass även fast än att jag inte umgås med alla.  Den här veckan har varit så jäkla rolig, den roligaste någonsin! Till er som har år kvar i skolan ta vara på dom! och varandra! 
 
( Bästa klassen)


SPS3 Nu kör vi, Studenten i morgon!!! :D


vi är dom bästa, dom bästa, dom bästa alla har sett!

Fy fan vilken rolig kväll jag har haft! Den bästa utgången någonsin vill jag lova! Klassen började hemma hos isa med grillning :) det var super trevligt! Ni som inte var där har missat nått! Sedan så började som sagt borgis på slick. Sen gick det runt. Dricka på varje ställe. En massa dans, å sång å skrik. Jag har ingen röst kvar nu :P tur att det blir två vilo dagar innan studenten. 3 st personer som jag inte alls känner kom fram till mig och berättade att dom läser min blogg, det tycker jag var skit kul :) Hoppas ni fortsätter att läser och att ni hade en lika rolig kväll som jag :) Nu ska jag sova, men var bara tvungen att berätta att jag hade den bästa kvällen någonsin! :D
Tack  alla för en underbar kväll :) Spec till Isa Julia och Malin och sps3 vi är bäst!

 vi är inte fulla men  vi älskar varandra, älskar varandra, älskar varandra!

och du kan ju sluta upp med att göra din bebis röst tycker jag och alla andra! den blev nämnd ikväll.

Niklas larsson jag älskar dig<3<3<3

9 juni

Lyckad kväll igår, det var trevligt hos nylens, de flesta iklassen som skulle ut var där :) Men en sak våran klass inte ska göra, speciellt inte när det är fest är att prata politik! Blev en del politik prat i går.. vi åkte med 20 över tio bussen ifrån valbo in till Goya, för våran klass kom tvåa på bränbollen ( spid vann så klart) så vi skulle få pris. jag tror spid fick gratis inträde på goya i sommar, å vi fick ett varsit presentkort på x-trafik på 200kr :P haha. kunde ju ha varit nå bättre men det kan kanske bli använd bart.

Nu ligger jag fortfarande i sängen, är hur trött som helst. skulle kunna sova några timmar till, Men är så jäkla hungrig, funderar på att åka i väg å köpa nått. Ikväll så är det barrunda, hur tusan jag ska orka med det :P Den börjar redan klockan åtta, borgis ska först på slick, sedan berggrenska, sedan hangloose, goya och sen samlas alla skolor på slick igen. Å på varje ställe får man en cider eller öl. Tror klassen skulle träffas hos Isa M innan, pratades också om grillning, få se hur det blir med det. Jag ska använda mina nya klänning i från nelly ikväll, nästan det jag ser fram emot mest, haha nää då =P

Men nu ska jag ta och äta frukost och läsa Gefle dagblad. Pusshej.

8 juni

Studentveckan har börjat :D å idag var det bränbollen. Klockan åtta i morse så kom Isa julia och Malin hit. så gjorde vi oss i ordning. Sedan så gick vi hem till Isa M, där resten av klassen var. Blev lite fördricka där å så sedan gick vi till bourlongen. Blev en massa skrik så  nu är jag lite hes men så får det vara :) Det har varit sjukt kul. Alla var så taggade. Tur med vädret hade vi också.
Jag gick hem lite tidigare är ju som sakt lite små sjuk, så passar på att vila emellan åt, vill ju inte missa nått. Ikväll så blir det efterfest på Goya :) innan ska vi träffas hos tvillingarn Nylen, hoppas många ifrån klassen kommer!

Nu har jag precis ätit super stark kina mat så det bränner i munnen och glass :) Det är första dagen jag har kunnat ätit mat nu på länge. Fick iafa i mig lite, har fortfarande super ont i halsen. På onsda+torsdag blir vilo dagar, eller inget festande i alla  fall.  Min älskling ligger hemma och är sjuk också =/  med hög feber. Så gissa om jag är rädd att också blir sjukare nu. Men nu ska jag vila ett tag sedan göra mig i ordning, vi kör på indianer ikväll med!







7 juni

Jag är hur slut som helst, har ont i halsen och har feber =/ det kommer inte alls passande. Igår efter att jag hade varit i valbo tog jag tåget till kilafors, niklas var redan där för han hade spelat fotbollsmatch. När jag kom så å vi först, men det gick inte så bra för mig, hade bara druckit te gick inte att äta. Sedan så gjorde vi inget spec på kvällen träffade vi niklas kompis robbin och någon sebastian ( tror jag han hette) vi åkte in till bollnäs åkte in på max och köpte hambrugare, jag var så jäkla hungrig då, fick i mig en liten hamburgare men mer gick inte att äta..

Idag har vi inte gjort något speciellt, sov till elva, kollade lite på nån fotbollsmatch. Tog fem tåget hem. Idag var det vatten kriget för att studenter på rådhustorget men jag var inte med, ville inte riskera att bli ännu mera sjuk å så . Nu ligger jag i min säng och tittar på tv, planerar att fortsätta med det hela kvällen, men måste städa undan lite här också för tjejorna kommer hem till mig halv åtta -åtta i morgon på morgonen för då ska vi göra oss i ordning till indianer, klockan nio ska vi träffa resten av klassen. För i morgon är det bränbollen :P å våran klass ska som sakt vara utklädda till indianer, och på kvällen är det efterfest på goya :) 

Det suger att det ska bli dåligt väder hela veckan och även på fredag då vi tar studenten!


6 juni

Idag är det sveriges nationaldag, tycker att det är tråkigt att det inte firas mer då!
Igåe kväll tittade jag och Niklas på filmen i taket lyser stjärnorna, det var helt okej , inte jätte bra men okej. Sedan så sov han här men åkte tidigt i morse för han hade karate träning. Idag ska jag ut till köpis till 20 i ett. Åker hem direkt när det där är klart.

Jag har jätte ont i halsen, jag kan inte äta något alls bara dricka te och jag kan inte prata :'( skit jobbigt är det, för jag är jätte hungrig. men men. Det blir lugnt ikväll med, niklas kommer förmodligen hit :) Men nu ska jag försöka få i mig yogurt, men jag kan liksom inte svälja :( aja , skriver mera senare. Pusshej.


5 juni

Nu är jag hemma igen, det blev köpis en kort sväng bara, träffade johanna och hennes lilla syster julia där, hade ju tänkt att jag skulle köpa en klännig, men vem är inte dum och glömmer kortet hemma. Typiskt, men jag la undan den tills i morgon. Ska till köpis igen då, eftersom att dansskolan jag jobbar på ( amalias studio danslust)  har uppvisning där då, så ska hjälpa till lite.

Efter köpis så tog vi bussen till stan , jag och johanna mötte upp David Mhur så tog vi en fika. Niklas kom förbi lite senare också :) Cyklade till mamma och åt middag, nu har äntligen klänningen som mamma beställde på nelly åt mig :) Den är super fin! Ska ha den på mig på barrundan tror jag :)
Tog hem studenklänningen som jag har haft hos mamma, så har precis provat allt, klänning, studentmössa och skor :D det blir jätte snyggt. Bara en vecka kvar nu :D Jag längtar så.

Ikväll blir det bara lugnt niklas kommer hit efter hans träning så ska vi nog bara hyra film och mysa. Jag har blivit tok förkylld så nu gäller det att bli av med den.

5 juni

Fredag och helg idag :) Skit väder ute, ska tydligen bli så hela nästa vecka också =/ ååh. I går eftermiddag blev det ingen städning, åkte i stället ner på stan och träffade mamma, hon hade varit och fixat naglarna. Dom var faktisgt jätte fina, ibland när folk fixar naglarna så tycker jag inte alls att det ser så speciellt bra ut, men dom här gjorde verkligen det. Hon hade fixat dom på people, där jag gjorde min bal frisyr också. Ska fixa mina naglar när jag får pengar över till det. Kanske år 2013 då jag hoppas vara klar med utbildning å fått jobb :P haha


Idag så sov jag rätt så länge skönt! Har precis ätit frukost, och ska göra mig klar för att åka till köpis, ska även träffa Johanna där :) Hade tänkt att titta på en klänning som jag såg där i veckan som jag var osäker på om jag ville ha då.
Hoppas att den finns kvar bara. Måste också köpa nått indian grejs till bränbollen på måndag..

Jag har fått jätte ont i halsen och blivit förkylld, typiskt inte vad jag behöver nu. Men nu ska jag göra mig klar så måste kila nu, Skriver förmodligen mer senare. Så vi hörs! ♥


4 juni

Idag har jag gått i skolan för sista gången. Första lektionen var fillosofi och gissa vad den dumma läraren gör, ger oss ett oförberätt prov på hela kursen. Det var ju snällt liksom. Men det gick sådär. På samhällen fick vi bara info och gick igenom studentveckan. och vi fick text till sången vi ska sjunga vid utsparken. Hela veckan kommer bli så himla kul. Hoppas på bra väder bara. Internationella seminariet gick bra! Annars så har vi bara städat ur skåpen, lämnat in böcker och betalat till flaket.

Det spöregnar ute och är jätte kallt. Ge mig sommar nu då! Cyklade till skolan idag å var jätte blöt om fötterna när jag kom dit var ju skönt att gå runt i sådana skor :P Men fick skjuss hem av Niklas , så tack för det <3 får ta å hämta cykeln senare.  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Va fan gör man när man inte pluggar? haha. Nä då ska ta och städa lite här hemma. Och tvätta. Om regnet slutar så tar jag även en prommis. Ska nog som vanligt träffa N ikväll<3 
 
Men först ska jag ta en bad, jag fryser som en tok.
over and out.


FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR... !!!!!!  :D :D

3 juni

Blev en jätte trevlig stund på köpis igår :) haha, malin kom och hämtade upp mig vid fyra tiden så åkte vi och hämtade upp tvillingarna Nylén. Vi gick runt i en massa affärer. Fick med mig hem ett par solbrillor och en T-shirt. Så tog vi en fika också.
På kvällen kom Niklas till mig, vi åkte och köpte jätte gott bröd så åkte vi till mig igen och gjorde mackor och mös framför tvn :)

Idag så började vi 12, mötte upp Isa strax innan så käkade vi lunch i skolan kom några fler i från klassen också. Sedan så hade vi bara en lektion, eller lektion och lektion vi satt i aulan och lyssnade på vänsterpartiets partiledare Lars Ohly. Det var inte så kul men rätt så intressant. Men vänsterpartiet är inte dirket något som tilltalar mig. Men politik är kul.

Efter det så cyklade jag hem, solen tittade fram på eftermiddagen så satt ute och solade lite. Åkte sen till mamma med viktor käkade lite mat där. Sen så tog jag en långpromenad. Och nu har jag skrivit färdigt mitt arbete om Aboriginer, som jag ska prata om på ett seminarium i morgon. Det är det sista vi gör, nu kommer jag inte att plugga på över ett år (förutom körkortsteori) Kommer att sakna det! För jag tycker faktisgt att det är kul att plugga när det inte är stressigt.

Jag kan inte fatta att jag ska ta studenten nästa vecka, Jag har bara två skoldagarkvar! Jag har längtat så himla länge och nu är det så nära.


Nu ska jag ta mig en avokado och göra lite Te Niklas är på väg hit så det blir mys. :) Ha en bra kväll folket. Kramkram


2 juni

Så var det redan Juni, gillart!

Måndag: Samlades utanför skolan strax före åtta för att åka till Säter. Det var våran klass och Spm3. I Säter besökte vi Säter mentalsjukhus museum och Biografmuseum. Mentalsjukhuset var bäst och jätte intressant. Guiden var jätte bra, men fan va sjukt det var förr. Barn och livsfarliga psykopater kunde läggas in på samma avdelning och kvinnor som var psykopater fick vara med alla andra som bara var typ deprimerade eller något annat. Och i flera sjournaler så stod det att orsaken till pasientens psykiska störning kunde vara för mycket kaffe drickande, överdrivet snusande och annat konstigt. Men intressant var det. Säter har ju en rätts spykisk avdeling än idag där Flink och andra farliga typer sitter.
Det andra muset vi var på var jätte tråkigt.

Drygt att åka buss var det med, eftersom det var väg arbeten över allt så tog den en sådan himla lång tid. Vi kom hem runt halv 6 tiden tror jag. Jag var jätte trött när jag kom hem. Men satte igång att städa mitt rum då, det behövdes! Sedan så gick jag ut å gick en timme. Sedan så kom Niklas hem till mig efter han hade tränat. Vi tittade lite på tv han var inte här nå länge för tror att han var tröttast i Sverige ;P haha.

Tisdag: Vaknade tidigt och var jätte pigg :) Men låg kvar i sängen ett bra tag. Ingen skola idag ju, vi har liksom inte så mycket kvar att göra nu. Var tänkt att jag och Maja skulle ha åkt iväg någonstans och sola idag, men det blev ju inge bra väder =/ Och det ska fortsätta vara dåligt resten av veckan. Tråk Sverige! Så i stället har jag tagit det lugnt , tog ett bad la hårinpackning å så. Precis när jag kliver upp ringer Julia Engström och berättar att barrunda biljetterna säljs idag. Så jag slänger på mig kläder och sätter mig på cykeln å cyklar till skolan. Så köpte biljett till mig och mallan som inte kunde ta sig in till stan :P Träffar Matilda där som också hade brottom å köpa biljett, så äter vi i skolan för det var ju tacos. Bra det annars så hade väl jag inte ätit nå riktig mat idag.

Nu ska jag ta å måla mina naglar. Älskar att ha lite färg på naglarna. Det är sommrigt. Sedan så ska jag skriva lite på internationella. Vid fyra så ska jag till köpis, om man nu vågar sätta sig i en bil med mallan som kör ;) så ska vi hämta upp Julia och Isa på vägen. Ikväll kommer nog Niklas hit :) <3

Ha det så bra så länge, så hörs vi senare eller i morgon :)

RSS 2.0