Härligt med höstlov :)

Vaknade sent idag, riktigt skönt att få sova ut! Sen så blev det li slapp framför tv:n, sen lagade jag mat och städade lite i köket. Sofia kom förbi så vi cyklade ner på stan och tog en fika på coffee house, gick runt och kollade lite i affärer gjorde vi också jag köpte en tröja inne på gina :) nu måste jag verkligen sluta att köpa kläder, pengarna bara rullar i väg. nää inge mer klädköp den här månaden...
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hoppas på att vi kan övningsköra lite.
I mån ska ag till tandläkarn, ska se om ja ska få tandställning =/ usch. Men på ett sätt vill ja ha det för man får ju fina tänder resten av livet.. men får se hur det blir med det. Nu ska jag kolla lite på tv.

Stockholm

Idag har jag varit i stockholm och shoppat med mamma =) gillar att åka till stockholm med henne, hittar alltid så mycket kläder då :P. Vi åkte sån där shopping buss dit, så vi var där ifrån halv 11 till halv 7 på kvällen, så vi han gå i mycket affärer :) jag köpte en mössa , en kjol,en ny tröja och bandana som jag ska ha när jag tävlar, en tröja och ett par jeans.. Vi tog en fika med Johanna (kusin) också, det var värkligen jätte kul att träffa henne :) hon har nyligen flyttat till stockholm. Nu har jag jätte ont i mina fötter efter att ha gått en hel dag i klackar, men vill man vara fin får man lida pin! Det ska blir riktigt skönt nu att slänga sig i soffan framför tv.
Har sträkt en lår muskel också, hur jag har lyckats med det har jag ingen aning om, de är tufft att shoppa hehe ;P men ruskit ont gör det..
Jag älskar stockholm! Har bestämt att ja ska flytta dit, och så har jag kommit på att jag vill jobba som mäklare,  japp så nu vet ja det, drömma kan man ju alltid göra :) men det ska bli så så det så.

Söndag

idag har jag bara slappat å kollat på tv och städat lite. Jag och jokko bestämde oss för att ta en promenad ner på stan för att hyra film och köpa lite godis, det blev den senaste beckfilmen. Älskar beck filmerna dom är så jäkla bra! sen så satt vi och diskuterade gårdagens tävling, dans går verkligen bara att prata om med folk som dansar. Andra har lite svårt att förstå :P
Har nyss varit ute på en riktig långpromenad också, tycker det är härligt att gå ut och gå och lyssna på bra musik.
Måste bara säga att Timberlands Apologize är den absolut bästa låten just nu.
Star klassen fick tävle till den igår, inte lite avundsjuk blev man... Nu ska ja kolla på tv, se ska ja sova ska upp tidigt i mån för att åka till stockholm :)

GULD KLASS :D

Tävlingen i sundsvall i dag gick jätte bra! Är speciellt väldigt förvånad över att det gick så br ai singel, satt i hop mitt program i går kväll klockan 23.00 :S men kom iafa femma och jag har gått upp i Guld klass :D (om det inte är några strykningar) Jag kommer att tävla i sm-klass på sm nu, kul att tävla mot martha som har vunnit vm! eller inte. hjälp :P Det gick riktigt bra i par också jag och jokko kom 3:a :D su nu har man en till liten bokal i pris hyllan haha ;P men det känns lite tråkigt att vi inte ska tävla par, vi tävlade bara i dag för att matilda som jokko tävlar annars med är i kina. ¨men men... En riktigt lyckad tävling!
I bussen på väg hem smiddes det planer, blir mycket roligt fram över :) maskerad nästa helg och lite tjej fest efter sm bla. Nu ska jag kolla på film å ses sova. god natt!

På jakt efter peak jacka

Äntligen så var det fredag och höstlov:D så himla skönt.
Jag har blivit jätte förkylld =/ hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu! Idag efter skolan så träffade jag jokko på stan gick å kollade på en jacka men den var slut, sen så gick vi till vasa å tränade dans i deras danssal. Tävling i mån. Våran par blir faktsigt rätt så bra, men mitt singelpr ogarm är inte så värst bra :S har inte ett helt program ens PANIK!
Efter vi hade tränat så¨åkte jag å pappa till valbo för att kolla om jackan fanns där men det gjorde den inte. Så nu har vi ringt runt till massa olika stadium affärer men den var slut överallt förutom i örnskölldsvik så vi beställde en därifrån, den sista som fanns kvar i hela sverige. Men efter mycket krångel så fick vi tag på en, vill så väldigtgärna ha en sån jacka.
Ikväll ska jag bara vara hemma å ta det lungt fixa lite tills i morgon. Det är ju idol på tv också :) I mån blir det upp med tuppen har samling klockan kvart i åtta på morgonen  ( det är faktisgt ovanligt sent)  Nu sitter jag å väntar på att pappa ska komma med mat :P

Äntligen

Ååå yes då var äntligen allt jobbigt pluggande över för nu. Natur provet som vi hade idag gick väl inte sådär jätte bra kanske men jag gjorde mitt bästa.
Så idag efterskolan så kunde ja bara ta det lungt :) satt å pratade med mamma en långstund. sen följde jag med henne å handlade, lite grejer till på lördag.
I mån på fitnessen har vi massage och avslappning :) och eftersom ja klarade matte provet så behöver jag inte gå på matte lektionen i mån heller så slutar tidigt i mån :) då ska jag driekt till vasa å där ska ja träffa jokko å tova så ska vi träna lite dans :) sen så har jag massa andra sakar jag ska fixa å så i mån....

Höjden av falskhet.

Jag blir så jäkla trött på vissa människor. Ena dan är man värsta kompisar å ena dan så pratar dom inte ens med en. Höjden av falskhet.
Å blir så trött på er som inte har några egna åsikter som bara tycker det andra/ eller en annan person tycker, snacka om att falla för grupptryck. Å det är så jäkla synligt också, alla vet att ni är så..

så ta å skaffa era egna åsikter å stå för det ni tycker, ni är bara töntiga när ni håller på sådär.

Jag bryr mig inte om vad folk tycker å  tänker om mej, det har jag aldrig gjort å det tänker jag aldrig göra. Jag är den jag är! Å helt ärligt behöver jag inte människor som er i mitt liv, för jag vet att ja har äkta vänner!


Tisdag

                                                                   image7

Nu har jag pluggat i flera timmar, har skriv kramp i armen.. är så jäkla trött på elektroner,protoner, valenselektroner å allt vat det nu heter börjar äntligen fatta lite nu också, :P det är ju på tiden det. Det ska bli så otroligt skönt när det här provet är gjort då kan man äntligen slappna av, då har ju lovet nästan redan börjat känns det som.Ge mig torsdag nu!
Fick tillbaka matte provet idag gick mycket bättre än förväntat :)
Nu ska jag ta ett varm bad, hra frusit hela dan å natten, tror jag håller på att bli sjuk =/
sen så ska jag plugga lite mer, sen så är det desperate housewives på tv :) - tisdagens höjpunkt.


JuliaNJuliaE&Isa- ni gör dom tråkiga skoldagarna lite roligare! :) ett stort plus till er ;P

Måndag

Då var första dagen på veckan avklarad, bara två riktigt jobbiga dagar kvar, sen så blir det lite lugnare, inte lika mycket plugg heller.. Efter skolan så har jag bara suttit och pluggat kemi ( som är jätte tråkigt och helt ointressant)
Måste plugga mycket mer ikväll, men jag är värkligen jätte trött. Vill bara att den här veckan ska ta slut, eller att det i alla fall ska bli torsdag...

Träningen :)

Kom nyss hem från träningen, det var värkligen en skit kul träning :) körde på som bara den.
vi hade Sofi Becker å hon är ju så härlig å rolig.
Å jokko å jag blev klara med vårat program också. Känner mej redan riktigt taggad inför tävlingen i sundsvall på lördag :) men innan dess väntar en lång skol vecka. men sen är detju lov. :D

Slappsöndag :)

Brynäs matchen igår var riktigt dåligt, som alla vet så förlorade dom med 1-5.. nästan varenda utav frölundas skott på mål gick ju in =/ tur att man inte betalade för att se matchen haha. Idag blir det en riktig slapp dag, men behöver verkligen plugga lite natur också, har kemi prov på torsdag det är ett jätte stort prov och jag fattar ingenting :S men jag får ingen ro till att plugga just nu.
Var nyss på affären å handlade lite, mamma å pappa målar för fullt så jag har lovat att jag ska laga maten idag, det blir spenat paj med rucccola sallad och vitlöksbröd -mumma det-
Har träning ikväll också, nånting kul att se framemot :)


Lördag

Ska måla om lite här hemma idag, vi ska göra om vårat vardagsrum, det är värkligen på tiden tycker jag! Mamma har köpt en skit snygg soffa å en jätte fin tapet. De ska vara fond vägg så vi ska måla resten.
Måste färga håret idag också, ser för hemskt ut med utväxten, så ska snart ta å pallra mej i väg till affären för att köpa lite hårfärg. Senare i kväll ska jag på brynäs matchen med Sofia :) hon har gratis biljetter å det är ju inte helt fel de :P sen blir det nog rätt så lungt ikväll skulle jag tro, måste vara piggelin i mån för då ska det pluggas en hel del =/ uscha. Men sen så är det bara en vecka kvar sen så är det höstlov :D det kommer att gå snabbt! Snart kommer jokko hit också , vi ska träna på vårat program det är ju tävling nästa helg... nu blev det bråttom också ;P


Fredag

Äntligen så var det helg igen då :) efter en riktigt lång vecka.
Matteprovet idag gick bättre än förväntat, men nån rest kommer jag säkert att få. Efter skolan så åkte åkte jag hem å städade jobbigt, men de måste gäras det med.
Ikväll blir det nog en riktigt slapp kväll, Sofia kommer hit så ska vi kolla på idol :)
Annars så har jag inte så mycket planerat inför helgen..
Men nu tror jag att jag ska gå till fjärran å simma lite, det var inge jobbigt idag på fitnessen så det blev liksom inget riktigt träningspass.
 

Jaha


Har varit lite deppig den senaste veckan, jag är bara så trött på allting just nu.
och pluggar är väl nästan allt jag gör. Allt är så tråkigt och det händer aldrig något kul, eller jag har aldrig kul käns det som. jag gör liksom ingenting. Jag vill inte att det ska vara så, ja vill ha roligt. :P
Har matte prov i morgon=/ usch kommer inte att gå nå bra har pluggat lite men inte tillräckligt...
å i mån är det fredag :) ska bli såå skönt med helg har dock ingenting planerat, blir fömodligen bara hemma i mån å kolla på idol, på lördag är det brynäs match ska kanske gå på den sen får vi se vad som händer, ska nog höra med Lina om vad hon har för planer i helgen..... Nu ska jag kolla lite tv å packa ner träningskläde rtill fitnessen i mån.

Varför ska det vara så här för?

pluggpluggplugg

håå jag är så trött på allt pluggade just nu, käns som om det är det ända jag gör är att plugga jämt.
men snart är det ju höstlov lääängtar :)
har ett jätte stort italienska prov i mån 400 glosor plus massa gramatik. det är så stressigt med allt också, har matte prov på fredag å nästa vecka har vi samhällsprov på onsda,natur på torsdag och svenska och engelska på fredag. STRESSAD!

Torsdag

får sitta i skolan å skriva i dag med, måste få igång datorn hemma snart, jag blir tokig. Men nu har vi håltimme å ska snart ha fitness, jag tycker faktiskt det är riktigt roligt, älskar att träna om ja inte hade så mycket i skolan hela tin så skulle ja träna jämt. Efter fitnessen lär jag skynda mej till dansen , jag å jokko måste sätta ihop ett program till tävlingen i sundsvall, ska dansa par med henne då eftersom matilda är kina.  
håå snart är det äntligen helg igen :) ska bli så skönt! har inget bestämt att göra än ska nog bara ta helgen som den kommer å hoppas på lite fest på lörda kanske ;P å i mån ska jag inte vara i skolan vi ska till högskolan hela dan å lyssna på lite föreläsningar så inga lektioner för mej i mån :)
I kväll är det hockey också måste ses, kan ju hoppas på att det inte blir en lika dålig match nu.


skolan

Sitter nu i skolan å ska snart ha lektioen. datorn är trasig hemma så därför passar jag på att skriva lite nu.
Efter skolan idag så ska jag åka till ikea å köpa lite nya grjer till mitt rum :)
Igår dog min farmor :( även fast det är sogrligt så kan jag inte vara jätte ledssen även fast jag stod henne nära. Hon har varit sjuk i flera år så man har inte kunnat prata med henne, hon har liksom varit helt borta, så på ett sätt är det som om att hon har varit borta i flera år redan....
nu måste ja dra.

Sömnig trökmåndag

Jag hatar måndagar, dom är bara så jobbiga och de e långt kvar till helgen.
idag efter skolan så åkte jag hem å kollade på tv höll nästan på att somna. Jag hade som vanligt bestämt att ja ska plugga, men det som vanligt så blev det inte så. Jag är så himla trött.
Mamma håller på att steka pankisar, ska bli såå gått är faktisgt väldigt hungrig. Efter jag har ätit måste jag ta tag i matten, ligger långt efter och tycker det är jätte svårt. Måste plugga lite italienska glosor också har ju ungeför sådär fyrahundra glosor plus massa gramatik på provet som är nästa vecka, å jag överdriver inte, tro mej jag har räknat orden! Tänke iallafall gå ut å gå lite ikväll också. skönt att få röra på sig lite så blir man mycket piggare också.
image3nu ska jag gå ner å äta pankisar :P mums

Söndag

det blev väldigt lyckat i gårkväll:D alltid lika kul.
Imorse var man tvungen att gå upp tidigt för att gratta mamma som fyller år idag.
jag och viktor var ute å sprang i morse, kände mej väldigt duktig :P
Har pluggat lite idag också , i kväll är det dans träning :) Fick reda på igår att martha har vunnit vm!:D hon är så jäkla bra, helt bäst!


Välkommen till min nya blogg!

Tänkte att det var dags för mej att skaffa mej en blogg, så jag gjorde det idag..
Igår var jag hos isa och julia, kollade på idol å hade lite myskväll :P
idag har jag gått på stan med mammi, blev en del shpping och lunchade på Java :)
ikväll blir det party med folket :D men först är det brynäs match som inte får missas, men tyvärr inte där på plats.


RSS 2.0