31 maj

Hejsan! Balen igår var lyckad och bättre väder kunde det inte ha varit! Var så nöjd med både frisyr, klänning å allt. Var så tråkigt när man kom hem och skulle ta av klänningen å ta ur frisyren å så , jag menar när kommer man få vara så där fin igen. Det var jätte god mat också :P haha. Våran klass hade det längsta bordet, roligt att så många ifrån klassen gick och alla var super fina! Dansades gjodes det med, tusan vad ont jag hade i mina fötter när jag kom hem kunde knappt gå.
Niklas kom och hämtade mig när det var slut så åkte vi hem till mig och sov. 

Idag har det varit jätte härligt väder, så jag och Lina fick skjuss ut till brämmen av niklas så låg vi där och solade. Var rätt så mycket folk där. Åkte hem till mamma när jag kom hem det är ju morsdag idag. Nu är jag hur trött som helst kommer att vara lätt att somna i natt.


Min Fina frisyr :)



Johanna Lisa Jag Desti och Matilda



En jätte söt liten Edith var där och tittade :)


En barndoms kompis och Jag

Fler bilder finns på facebook :)

30 Maj

Idag är det bal :) och det ska bli jätte roligt verkligen :) Längtar! Har precis satt på lösnaglar så det är lite svårt att skriva märkte jag. Hela dagen idag kommer att gå åt till att göra sig i ordning ska till frissan klockan ett och fixa frisyren, det tar ca 2 timmar så måste sminka grunden innan och ta resten efter det..  Sedan vid ungefär haöv fyra så ska vi till kajsa i min klass och ses där innan balen. Givetvis kommer jag ta massor av kort som jag sedan kommer att visa!

Igår kväll hade jag en jätte mysig kväll. Niklas hämtade upp mig vid sex tiden så åkte vi ut til valbo till hans mamma, hon är i turkiet så vi lånade deras altan och grillade där. Först handlade vi och medans niklas klippte gärsmattan tog jag ett besök till solariumet för att försöka få lite färg i alla fall, men lyckades inte riktigt med det ;) har svårt att bli brun. Men brännde läpparna haha.

Sedan satte vi i gång med maten, det blev jätte gott älskar grillat. Satt kvar ute en stund och pratade om allt möjlig :) Vi gick ut och gick en sväng också det var mysigt. När vi kom tillbaka så åt vi jordgubbar å choklad så tittade vi på en film. Jag somnade under filmen var så trött, men sedan så åkte vi hem till niklas och sov :)

Gick upp tidigt i morse, Niklas sjukssade hem mig till mamma för jag skulle hämta naglarna, sedan hem hit. Och nu borde jag börja göra mig  i ordning om jag ska hinna . Ha en bra dag folket. Pusshej


<3



Niklas Larsson jag älskar dig <3


29 maj

Äntligen är det helg :) Å äntligen så har jag inge mera prov i skolan :D Känns så himla skönt. Har ett seminarium på torsdag på internaionella relationer men det är inge stort och det är bara intresant. Vi ska prata om urbefolkning. Jag ska prata om auborginer (stavning?) Men hör och häpna så ska jag inte plugga i helgen :D säkert första helgen sedan februari / mars. Underbart! Jag ska verkligen njuta av att inte behöva sitta framför böckerna.

Idag efter skolan så träffade jag min vän matilda ifrån sandviken :) det var jätte trevligt. Vi åt lunch på nya weaynes, satt ute. Sedan så kikade vi lite i affärer. Alltid roligt att träffa matilda vi ses inte så ofta...

Ikväll ska jag och Niklas grilla, mys! härligt väder ute så nu ska jag ta å sätta mig ute  i solen :) hörs. puss


Jag ska bara

Jag ska bara säga Godnatt! Har börjat få jätte svårt och sova nu :S förr var jag den som la mig vid elva , för att ja ville vara pigg dagen efter men nu har jag svårt att somna innan ett :S
ska försöka ikväll i alla fall! Niklas åkte hem för en ca 20 minuter sen, han kom hit efter sin träning så tittade vi på film :)
Älskar att ha han här hos mig <3

Men nu ska jag ge mig på att försök att somna, är ju en dag i morgon med ;) annars så tar jag å läser en bok! God natt , så hörs du och jag i morgon! Puss

28 maj

Det är redan torsdag och snart är det helg igen :) dagarna gå så fort! Men det gillar vi. Idag är jag på jätte bra humör och jätte trött som vanligt.. Började med att ha filosofi vi gjorde färdigt vårat grupparbete å ska redovisa i morgon. På lunchen var vi några ifrån klassen som gick ner på stan och åt lunch. Alltid trevligt :)
När vi slutade gjorde jag omprov i internationella relationer, var jätte nervös innan kände knappt att jag kunde nått, men det gick över förväntan, så det måste jag absolut klara. Så det känns bra!

Cyklade hem i spöregn , inte så kul, var genom blöt när jag kom hem. Men nu sitter jag i min mjukisdress och myser :P
ska ta och plugga naturkunskap nu, vilkte jag ska ägna hela eftermiddagen/kvällen åt. Låt mig klara provet i morgon. Skulle vara en sådan lättnad!

I morgon är det fredag igen :) Veckans bästa enligt mig. Fast nu längtar jag självklart till balen på lördag! Vi ska träffas hos kajas innan nästan hela klassen ( av dom som ska gå) så det kommer bli lite stressigt för mig under dagen. Men så får det bli. Ett plus är ju att det ska bli toppen väder i helgen. Så nu hoppas vi att det blir så också :)

Nä böckerna väntar, kanske skriver mer senare. Puss

Just ja Grattis till Malin som tog körkort i dag! :D


27 maj

   
  Jag önskar jag kunde förklara..... God natt

27 maj

Godmorgon! Skönt att kunna sova länge idag! Hade jätte svårt att somna i natt, sedan så öppnade min katt min dörr vid 5 tiden i morse å de låter väldigt mycket så jag vaknade ju så klart ( hon hoppar upp på handtaget så det ska gå ner) Men tur att jag kunde sova några timmar efter det.

Ligger fortfarande kvar i sängen. Vet inte riktigt vad jag ska ta å hitta på idag, men har ju en hel del att plugga så borde egentligen inte göra nått annat än att ägna mig åt det. Hade hoppats på att det skulle bli fint väder så jag kunde sitta ute å få lite färg samtidigt, men det ser grått ut och blåser gör det hur mycket som helst. Blir kanske en tripp till solariumet senare vill få färg till på lördag :) Men nu tror jag att jag ska gå ner å äta till frulle först :) ha en bra dag folket ♥


26 maj

Idag har det inte varit nån bra dag som sakt. Har haft jätte ont i huvudet och känt mig allmänt dålig. På eftermiddan mådde jag lite bättre så satte mig ute i solen en stund. Pappa håller på å fixar lite på altan å så , å helt plötsligt blåser det ner två plankor på mig när jag solar, har ett rivmärke på benet som är ca 10 cm långt och det blödde å svider gör det fortfarande. Blev på jätte dåligt humör så går in å pluggar istället =/

en kvart senare kommer min kära bror hem å är hur tjurig som helst på mig och skriker å håller på. För det är ju tydligen mitt fel att internet inte funkar på hans dator :S

aja kvällen ägnade jag mig åt lite plugg sen så kom niklas å hämtade upp mig efter hans karate träning så åkte vi och storhandlade. Sen så har vi bara myst och tittat på tv :)

fick nyss höra att vi tydligen är lediga i morgon :) det var ju härligt. Hoppas det blir fint väder! Jag är riktigt trött på skolan just nu, men jag vet att jag kommer att sakna det sen. Jag tycker om att plugga men inte när det är så här mycket å stressigt då hinner inte jag med. Det har gjort så att jag har fått rester och det är ännu tråkigare att plugga till restprov. Har ett restprov i internationella relationer på torsdag, och ett i naturkunskap B på fredag. Natur provet gör jag om nu för andra gången. Jag och naturkunskap har aldrig gått riktigt bra ihop. Är jätte rädd att jag inte ska klara det på fredag heller. Jag måste!

På lördag är det bal och jag längtar jätte mycket :) ska bli så roligt att se hur alla ser ut. alla kommer vara så fina! Nu ska jag sova eller ta å titta på en film. ps.I love ypu. den är jätte bra, bara det att jag gråter floder när jag ser den. så sorglig. Men nu ska ja sluta skriva. God natt så hörs vi i morgon :)

...

    

                                                         
                                                                Ingen bra dag. Ta mig härifrån!

25 maj

Idag har velat gjort allt annat förutom att plugga! Cyklade till skolan vid nio, så åkte jag julia N, Julia E och Marcus till ÖB och köpte Godis till sps-resan i morgon. Det ska vara till priser och annat. Det tog ett tag så efter det så åkte vi tillbaka tillskolan och käkade. Slutade mycket tidigare idag än annars så det var skönt. Jag och Julia N gick ner på stan en sväng, det blev bara in på H&M en sväng. Jag köpte en bikini och peeling.
( Bikinin på bilden blev det :)  )


När jag kom hem satt  jag ute i solen ett tag, har ju varit riktigt sommar väder ute idag :) Hoppas det fortsätter så. Niklas kom och hämtade upp mig vid 6 tiden så åkte vi till köpis först så bjöd han mig på mat på Ikea :P Sen kolla vi i lite affärer Niklas köpte en jätte fin kofta och jag köpte ett par jeans leggings.

Kom hem vid åtta, städade rummet lite är absolut inte klar, får ta å fortsätta i morgon orkade inte mer. Nu har jag precis kommit hem ifrån en lång prommis med Johanna! Härligt att gå och trevligt sällsklap :) Men nu ska jag ta å läsa lite på psykologin. Sen så ska jag sova. Puss

:)

Alldeles strax ska jag sova för jag är jätte trött och känner mig inge bra alls =/ men ska bara skriva ett inlägg först ;)
Det blev inge jobb idag, för amalia var sjuk. Så hon ringde precis när jag skulle åka eller jag hade redan åkt. Så det var lite tråkigt. Så det var bara att vända igen. Gjorde inget spec var bara hemma och tog det lugnt.

Vid fyra åkte jag till mamma , förbi mcdonalds först och köpte en sallad, maja som stod i driven så hon bjöd på mcflurry :) Vid 6 tiden kom niklas dit, å mina kusiner, moster å mormor å så. Har fått fina presenter :) Två klänningar, pengar, presentkort, armband, mm. Ska få en till klänning i morgon som mamma har beställt från nelly, En utav dom jag har visat tidigare i bloggen. Spännande. Mamma hade också gjort en jätte god tårta och bakat gott :)

Vid nio åkte vi hem, niklas följde med mig och var här en stund. I morgon är det vardag och skola igen, har egentligen sovmorgon till halv tolv men jag Julia N och Julia E ska träffas nio och åka till ÖB och köpa godis som vi ska ha  till på tisdag då det är sps-resa. Det ska vara till priser osv. Men nu ska jag sova. God natt alla <3


24 maj

Godmorgon, Idag är det min födelsedag :) så grattis till mig hehe. Jag vaknade utav att mamma ringde i morse å efter det var jag jätte pigg. Niklas ligger här brevid och sover tror jag ska ta och väcka honom snart.
Igår kväll var vi bara hemma hos Niklas och tittade på film. såg två dundee filmer som gick på tv4+ jag hade jordens huvudvärk så jag såg inte så jätte mycket trodde jag skulle få migrän ett tag, men tur att det inte blev det.

Snart ska jag ta och göra mig i ordning, börjar jobba halv ett. Men får som tur var skjuss av pappa till valbo! Sista gången jag jobbar nu , den här terminen i alla fall. Ikväll ska jag hem till mamma så blir det fika å tårta där. Efter det så blir det hem och plugga lite om jag orkar. Även fast det har varit lång helg så har helgen gått så himla fort i morgon är det vardag igen. Men nu gör det mig igenting för jag vill ju somsakt bara att nästa vecka ska vara över. Men nu ska jag börja fixa mig. Ha en bra dag! Pusshej


Trööök

Sitter i  mitt rum nu och har jätte tråkigt =/ Tidigare idag var jag och fikade med matilda :) det var jätte trevligt! Hon ska jobba i bollnäs i sommar å få låna en lägenhet där i 7 veckor, å vad vi skrattade åt det, av alla ställen så bollnäs liksom :P haha.

Jag vill hitta på nått ikväll, men vet inte vad det ska vara, jag är trött på lugna helger nu! Ikväll ska jag träffa niklas, inte för att de är nå tråkigt alls vi har väldigt roligt ihop, men jag vill göra annat än att sitta hemma, behöver inte vara festa men bara nått. Men jag är helt pank det är liksom där felet är. Kom precis att tänka på att så kommer ju hela sommaren att bli, jag kommer inte kunna göra nått. Alla ska ju jobba men vad tusan ska jag göra då? Hoppas det blir en fin sommar bada å sola är i alla fall helt gratis :)
Så matilda du ska vara glad att du har ett jobb även om det är i bollnäs ;)

Nä nu ska jag nog ta å gå ut å gå. Ha en bra kväll. Pusshej


23 maj

God morgon! Vaknade för ett tag sedan av att någon håller på å borrar i marken utanför. Sådant borde vara förbjudet på helger. Går kvällen spenderades hemma hos mig med Niklas :) vi köpte chips tittade på film och spelade kort.
Det var jätte mysigt :)

idag ska jag som sakt plugga =/ men sista helgen nu jag behöver ägna tid åt det. Så skönt! Men vill hitta på nått annat idag också, få se hur dagen blir, ikväll ska jag iafa träffa N igen <3 I morgon väntar jobb, men det är sista gången då så då ska varje grupp visa upp alla danser för föräldrarna å fika. Sedan på nationaldagen 6 juni ska grupperna ha uppvisning på köpis.

I morgon fyller jag 19, jag vill inte bli äldre! Eller jag vill ta studenten, men sen så kan tiden stanna där. Det känns som att man blir gammal haha.

För en stundt sen så plingade det på dörren, det var citygross en ny mat affär som har öppnat som delade ut en påse med gratis  frukost. Snacka om bra reklam. Allt var i mini paket, ost, kaffe, müsli, skinka mm. Så nu hade jag tänkt att jag skulle äta lite frulle :) skriver kanske mera senare. Pusshej.

22 maj

Sitter här nu och är hur hungrig som helst, har inte ätit på hela dagen. Väntar på att pappa ska komma med en secarsallad ifrån mcdonalds till mig nu :)

Imorse när jag vaknade så komma mamma och hämtade upp mig så åkte vi till hemlingby och gick 6 km i spåret där. Det var jätte härligt att gå! När jag kom hem efter det så har jag pluggat lite. Har jätte mycket nästa vecka men när nästa vecka är över så har jag ett liv igen :) Jag längtar! Mitt i allt pluggande blev jag jätte sugen på glass så cyklade till affären och köpte Ben & jerrys. Så himla gott.

Sen så tog jag en prommis ner på stan för att lämna tillbaka en film på hemmakväll. Kom nyss hem. Ikväll kommer niklas hit så ska vi bara slappa och mysa, titta på film eller så. Ha en trevlig kväll alla :) Pusshej

21 maj

Trött,trött,trött, har fortfarande inte stigit upp än, Men kom hem vid tre nångång i går kväll så hämtade jag bara lite grejer så kom niklas och hämtade mig så åkte vi hem till han.

Går kvällen blev i alla fall jätte trevlig :) Vi var hemma hos min mamma istället för jag orkade inte städa huset, och hos mamma är det aldrig stökigt :P Jag åkte dit vid sju och fixade lite sedan så kom tjejorna vid åtta. Lina kom hon med så det var jätte kul länge sen jag träffade henne :) Vi dansade sjöng, pratade, skrattade. Sedan så tog vi bussen in till stan och jäklar vad mycket folk det var inne på goya, nästan så att det var för mycket gick knappt att ta sig fram. Men där inne blev det ännu mera dansande.
Tack tjejer för en rolig kväll!







Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är hemma hos niklas just nu iafa. Få se vad som händer, blir nog en slappdag.
Hade hoppats på fin väder så att man kunde sola idag, men det är mest grått ute solen tittar fram då och då bara. Men kanske skriver mer senare. Pusshej <3

20 maj

Nu är det äntligen helg, fy tusan vad underbart. Långledigt dessutom! Även fast vi bara har gått i skolan i tre dagar så känns det som en hel vecka. Idag gick inte jag på första lektionen för vi tittar ändå bara på en jätte tråkig film. Så jag pluggade istället.
För i vintras när jag var sjuk så hade vi seminarium om terrorism så jag fick göra prov om det idag i stället. Men det gick jätte bra!

Har nästan precis kommit hem, ska börja städa snart,för tjejorna kommer hit ikväll. Det blir en utgång ikväll i alla fall :) Känns kul. Var länge sen jag var ut nu. Så vi blir här innan för lite för ferre sedan så går vi till goya. Tror det kommer bli mycket folk där ikväll, nästan alla ska ju dit.
Tjejorna kommer vid åtta så måste hinna städa och fixa mig innan dess. Tar alltid längre tid än vad man tror. Måste komma ihåg att ladda kameran också så jag kan ta lite bilder..


11 månader med dig har gått nu :) Känns inte alls så länge, men ändå på samma gång så känns det som att det alltid har varit så. Finns ingen som är så bra som du, och jag är verkligen glad att jag har dig , kan verkligen prata med dig om exakt allt<3

Nä nu måste jag ta å börja med städningen, är ensam hemma så kan ha hög musik på, då blir det lite roligare varvar melissha horn, som inte alls är min musikstil egentligen men hon är bra, men lite party låtar. Sedan så kommer niklas förbi lite skivor som jag ska låna av han :) Sen ska jag göra mi iordning. Vet inte om jag sover hemma eller hos N i natt. Men vi hörs folket :)

Ingen bra dag!

Den här dagen har verkligen inte varit bra, började med att jag försov mig i morse så jag missade halva geografin fast det gjorde inge alls för vi gör ingenting där, har varit en helt meningslöst dag i skolan, okej jag gillar när det är slappt och tittar på film på lektionerna men jag blev arg på mig själv att jag i huvudtaget åkte dit, eftersom jag har hur mycket som helst att plugga på =/

Efterskolan så åkte jag till frissan, det tog jätte långt tid hade tid halv två och blev klar halv fem. Jag har rätt så tjockt hår och gjorde slingor , märktes på frisören att hon tyckte det var jobbigt. Resultet blev bra dock så var hon tvungen att klippa mer än vad jag vela så det är lite kort men annars så blev det bra :) Men oj vad dyrt det blev, fick nästan en chock när jag skulle betala. Så dyrt brukar det inte vara. Tydligen så tar dom betalt efter hur mycket färg som har gått åt och ja har man tjockt hår så går det åt mycket färg. Så jag fick ta utav mina pengar som jag hade sparat. Vilket inte var nå kul, försöker spara pengar till sommaren så att jag göra nått iafa. men det kan jag ju glömma. Hatar den här sommaren redan!

Ikväll var det tänkt att jag skulle träffa niklas, men vet inte om jag hinner :( har så mycket att plugga på. Jag saknar han jätte mycket. Men om det inte blir ikväll så får vi ses på torsdag istället.

I morgon var det tänkt med en utgång det är ju studentfest på Goya , vilket jag inte riktigt vet hur det blir med nu. Jag har ingen dricka, å då tycker jag inte att det är nå roligt. Asså ni fattar det är bara drygt då att gå på krogen och man kan inte dansa. Iafa inte jag. Plus att jag inte har så särskilt mycket pengar. 

Nu ska jag plugga vilket jag inte alls vill just nu. Ingenting är bra helt enkelt. Ursäkta för ett klago inlägg men är inte på bra humör nu. Hejs <3


18 maj

Hej igen, får bli två inlägg idag ;P Just nu sitter jag och pluggar =/ försöker skriva på min filosofi uppsats och det har gått bra ända tills nu.. Vil bli klar med det här så jag kan plugga samhäll har prov på terrorism.

Har varit en väldigt slapp dag idag, på religonen tittade vi på film och vi hade ingen samhäll för vår lärare var sjuk, och på socialkunskapen tittade vi också på film. Sista lektionen på socen skönt :) det spöregnade när jag cyklade hem och kallt är det ute. När ska värmen komma? Jag hade hoppats på att man kanske skulle kunna få lite färg innan balen, studenten å så men om det fortsätter så här så får jag nog ta några besök till solariumet. fast jag gillar inte att sola solarium vet inte varför. Men om inte jag får nån färg så kan jag ju säga att jag är lika vit som min studentklänning.


Haha jag måste säga att jag  älskar Isas klockrena komentarer, ( Isa till vänster) du är så jäkla rolig gumman. Jäklar vad vi skrattade idag "halu nå kontakt mä den där?"  Går inte att förklara blir inte lika roligt. Men du kan verkligen göra skoldagarna roliga :)

Snart ska jag ta och återgå till mitt uppsats skrivande, så tråkigt! Förresten så har jag ca 20 läsare om dagen. Och jag har ingen aning om vilka ni är. Skulle vara roligt att veta vilka det är som läser min blogg, så ta och komentera lite mer så jag vet vilka ni är :)
Nä nu ska jag fortsätta att skirva, men blev sugen på nått gott så kanske ska cykla till affären först. Hur som helst, hörs i morgon, å i mån efter skolan ska jag till frisören å få håret fixat, ska både klippa å färga. Ska bara klippa topparna för dom är så slitna. försöker ju få mitt hår långt igen :) men nu ska ja dra, pusshej <3


En ny vecka och nya tag

Godmorgon. Skönt med sovmorgon idag! Även om jag mår ap dåligt just nu. Jag har feber och ont i halsen, har letat över hela huset efter en elvedon men inte inte hittat nån. Jag har inte tid att vara sjuk nu =/ tyvärr skulle vilja bara ligga hemma och vila och se en bra film men nää det får vänta. Så det blir skola för mig idag, låt denna vecka gå fort!
Men underbart att man är ledig torsdag, fredag :) Och på onsdag är det studentfest på Goya,

Efter skolan idag så väntar en hel del plugg =/ som vanligt, Jag börjar bli riktigt less nu. Men det är bara två veckor kvar med plugg. Sen så är det inte långt kvar till studenten och sommaren! Jag längtar! Nu ska jag ta och sminka över mitt trötta face sedan ska jag träffa malin så ska vi käka. Ha en bra dag. Pusshej


God morgon , 17 maj

Vaknade för ett tag sedan, och för första gången på länge så kände jag mig verkligen pigg och utvilad :)
Igår hade jag och Niklas en riktig myskväll, vi köpte chips och popcorn och tittade på EVSC , och jag tyckte helt rätt låt vann! Jag somnade under poäng utdelningen, den är ändå så tråkig.

Idag ska jag jobba, börjar 12.30- ca 18.00 som vanligt. Ska faktisgt bli kul, men lite tråkigt att inte kunna vara ute när det är så fint väder. men men. Det är bara två gånger kvar nu som jag jobbar.

Men nu ska jag duscha. Ha en bra dag. Hej.


Önskningar

Jag fyller år nästa helg och ha önskar mig någon utav dessa klänningar. Om jag inte får nån så tänker jag köpa en själv.
Har sakt till mamma att jag vill ha någon utav dessa: vilken tycker ni ?






Bounce var bäst!

Fy fan vad bra deras show var, verkligen annorlunda och spännande. Dom stod inte bara på en scen och dansade utan rörde sig över hela rummet. Det var på orionteatern och hela publiken stod upp det fanns inga sitt platser. Ibörjan så släktes hela rummet ner så såg man ingenting, någon i en läskig mask stod precis mitt emot mig och johanna, gissa om man blev rädd, såg liksom inte när den kom så bara sod den där. Showen var grym. Se den!

Innan vi kom till stockholm så satt vi i en bil kö rätt så länge, så vi han inte gå så mycket i affärer men det gjorde ingenting. sedan så åt vi mat på en kina resturang. Vi blev lite sena och fick spirnga från tunnelbanan. Vi kom till orionteatern precis klockan åtta då det började. Kom hem vid halv tolv igår.

Nu sitter jag hemma hoss Niklas, sov här i natt har precis varit ute å gått. Tänkte sola på fjärran också men solariumen var avstängda så det blev inget med det. Nu ska jag plugga =/ ska skriva en reflektion om palestina konflikten om varför man tror att palestinakonflikten har blivit så svår att lösa. suck.
Så det ska jag göra idag. Kul.

I går så slutade vi ju skolan jätte tidigt eftersom vi bara hade en lektion, så jag gick ner på stan en sväng med några i från klassen, jag hittade kläder till bränbollen inne på gina, ( vi ska vara utklädda till indianer) Det blev en tunika. Sedan så träffade jag mamma på stan så åt vi lunch inne på java så köpte jag en väska till balen. Sen gick jag runt på stan lite å väntade på att amaila skulle hämta upp mig, gick till java en stund där julia isa å karin i från min klass var.

Men nu ska jag plugga =/ Kanske skriver mer senare. Pusshej


It´s Friday baby !

Godmorgon, hinner med ett inlägg idag i alla fall. I går kände jag mig jätte dålig, har aldrig känt mig så där konstig och var så trött fast på ett konstigt sätt. Var grymt yr och allt snurrade. Men idag mår jag bättre, fast känner mig fortfarande febrig men jag vågar inte kolla om jag har feber eller inte för jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Men idag är det fredag och soligt väder ute så man ska inte klaga :)

I går så åkte i alla fall jag och niklas först till biltema (heter det så?) för han skulle köpa nå grejs till bilen, sen till valbo en sväng, vi åt på mc donalds där och sedan åkte vi å hyrde film på hemmakväll. Sen hem till mig och tittade på filmen. När Niklas hade åkt hem så somnade jag verkligen på en gång.

Nu snart så ska jag på körlektion, usch jag vill inte, det är så tråkigt. Å det går jämt mycket bättre att köra hemma än på körskolan för då blir man så stressad. Sedan så blir det skolan en lektion. Sen så ska jag träffa mamma på stan, ska titta på en väska till balen. Vid kvart i två hämtar Amalia upp mig och johanna på stan så åker vi till sthlm. Ska blir kul. Men jag får ångest över att jag inte är hemma å pluggar idag efter skolan.

I helgen blir det tidiga kvällar och tidiga morgonar. Måste plugga massa! Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med. Men det får gå, det måste gå. Å på söndag ska jag jobba hela dagen. Nu blir det bara två veckor kvar med grymt mycket plugg tror jag har fem grejer till inte veckan som kommer men den efter det. Och till nästa vecka har jag tre saker att göra. =/ Snart slut, ska bli underbart. Men nu ska jag föna håret. Ha en toppen bra fredag :) Pusshej


hej

Jag hat tok ont i huvudet just nu och känner mig febrig =/ har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Får inte bli sjuk helt enkelt!
Idag efter skolan så åkte jag till gimilns för att testa min balklänning igen, och den måste både sys in och sys upp. Den är jätte fin och jag längtar tills jag får ha på mig den. Nu har jag precis komit hem.

Ikväll ska jag träffa min Niklas :) vi ska förmdligen hyra film, vara hemma hos mig och bara mysa. Hade tänkt att plugga lite nu innan men jag orkar verkligen inte, hade bara huvudet varit bättre..

I morgon är det fredag :) och äntligen helg! Ska bli så skönt. Vi har bara en lektion i morgon så det är bra. Men innan skolan så har jag en körlektion, vilket jag inte ser framemo, tycker det är tråkigt att köra på körskolan mycket roligare att köra hemma.

Sen efter skolan så ska jag till stockholm men Amalia som har dans skolan jag jobbar på och Johanna som också jobbar där. Vi ska väl först gå lite på stan, sedan käka sen så ska vi se på bounce. ( för er som inte vet vilka det är så är det en dansgrupp, hiphop som är så jäkla bra) Kommer hem nån gång på kvällen.
Skriver nog inte mer idag, eller i mån. Så ni får ha det så bra. Pusshej


14 maj

Å vad jag önskar att jag hade kunnat legat kvar i sängen och sova några timmar till. Det borde vara förbjudet att börja skolan före klockan 10 på morgonen! Det är sol ute nu, men grått på himlen, mn hoppas det blir fint väder idag :) Bara tråkiga lektioner idag och så har jag ett filosofi prov som jag önskar att jag hade haft mer tid att plugga på.
Men nu ska jag föna håret sedan cykla iväg till skolan. Ha en bra dag alla :)

Grattis till Julia och Isa som fyller 19 idag! :D

13 maj

Hej, kom hem ifrån skolan för någon minut sedan. Mitt huvud dunkar och jag är super trött -som vanligt.
Nu ska jag ta en alvedon och nått att äta sedan ägna hela min eftermiddag+kväll åt att plugga. Hörs sen. hej<3

Säger god natt

Tänkte bara lägga upp ett inlägg innan jag ska sova. Går å lägger mig tidigt ikväll för jag är super trött, plus att jag vill vakna pigg och utvilad i morgon. Blir lite sömn när jag sover hos niklas eftersom att vi inte går å lägger oss förren tolv, eller jag elva men kan inte sova fören Niklas kommer och sedan så kliver ju niklas upp fem på morgonen. Så gissa om man har varit trött om dagarna.

Fick med mig två par skor ifrån köpis idag :) ett par som jag ska ha på studenten dom blev lite högre klack på än vad jag hade tänkt, sedan så blev det ett par partyskor kan man säga. Tack snälla mamma :D
Köpte en kofta också som jag kan ha på kvällen på studenten så blev det ett armband till balen också. På torsdag ska jag till gimlins och prova balklänningen igen för att se om den behöver sys in eller nått. Ska ha med mig skorna som jag ska ha då också, och kom på nu att jag har absolut ingen aning om vart jag har gjort av dom. får leta i morgon.
Har pluggat lite filosofi ikväll också. jätte tråkigt och jätte ointressant.
Nä nu ska jag sova. God natt folket. hörs i morgon. pusshej

12 maj

Hej nu har jag nyss kommit hem från skolan, eller jag har kommit hem till Niklas. Det var en helt okej dag i skolan idag. På svenskan höll jag mitt tal, det gick bra. Var äcklig mat i skolan så jag och maja bestämde oss för att cykla int till stan och käka där i stället. Isa julia och mallan hakade också på, trelvigt :) Det blev en pasta inne på nian. Kikade förbi vila en sväng och provade en jätte söt klänning som jag verkligen vill ha, men min storlek var slut och dom skulle inte få in nå nya heller , tusan också.. vill ju så gärna ha en sådan. Maja köpte iafa ett jätte sött linne :)
Sen så cyklade vi tillbaka till skolan och hade debatt. Det gick faktisgt rätt så bra kunde har gått bättre men det var helt okej. Efter vi slutade stannade jag kvar i skolan och renskrev ett arbete.

Nu sitter jag hemma hos Niklas och väntar på att mamma ska hämta mig. vi ska åka til köpis en sväng för jag ska titta på skor och lite annat smått till studenten. Sen så åker jag hem till pappa. Har varit hos Niklas så länge nu så nu längtar jag hem hehe :) Saknar mitt rum och mina katter också. haha. Nä nu ska jag plocka ihop mina grejor. Hörs kanske senare. Hejs.

Nu ger jag upp

Nu har jag läst och läst om palestinakonflikten men inte fått svar på det jag vill ha, jag kan fortfarande ingenting om det jag ska säga i mån, nu ger jag upp. Får sitta där som en fån. Som jag nämt tidigare så är jag nog dum eller korkad eftersom alla andra kan ju men inte jag!? åå blir så arg. 
 
Hittade de här super söta armbandet på cocoo.se  kan tipsa om den sidan om ni vill ha smycken, men dom har mycket tjafs också men letar man så kan man hitta nått fint :)

Nu ska jag titta på tånorsliv på svt1. hejs

11 maj

Första dagen på den nya veckan är avklarad. Hade bara en lektion idag, så började klockan två. Det var prov i socialkunskap, det gick faktisgt bra! Äntligen någonting som gick bra... Vilket inte debatten kommer att göra i morgon. Helt ärligt så har jag absolut ingenting att säga där känns ju inte så bra.

Stannade säkert kvar en timme efterskolan, pratade med några ifrån klassen. Mycket studenten blev det. Kändes som att jag inte hade träffat människor under hela helgen så det var kul lr jaa ni fattar. Föresten någon som har nått bra tips vad man kan önska sig i studentpresent? Flera som har frågat vad jag önskar mig men jag har ingen aning om vad jag vill ha, Har inte sett nå glas som jag önskar mig eller så. Men det kan ju alltid vara bra att ha. Vad har ni önskat er? Nån som har nått förslag?

Nä nu ska jag cykla till affären sedan läsa på lite om fn i palestinakonflikten, så förhoppningsvis har jag någonting att komma med i morgon. Ha det bra. Pusshej



Bara en månad kvar!  12 juni ta mig dit Nu nu nu!


10 maj

Det blev nå fel med förra inlägget, skrev det i morse men det blev inte publiserat förren nu :S Nu har jag precis ätit mat, chicken nuggets och ris som niklas hade gjort iordning, gott var det :) Tänkte varva pluggandet med palestina konflikten nu med lite stratifikationssystem och klass, typ skillnader mellan medelklass och arbetarklass osv. Har prov i det i morgon på socialkunskapen. Så måste ju läsa lite av det också. Hoppas er kväll blir roligare än min! Kramar


When you try your best but you don't succeed

Söndag idag och snart är helgen slut. Suck. Jag rokar inte med skolan längre.. Allt går ju bara åt helvette.
Idag ska jag plugga hela dagen vilket jag gjorde igår med. Men jag kommer ingen vart, håller på å läser om palestina konflikten men det går inge vidare bra. Kan inte svara på nån utav frågorna vi har fått. För gick allt så bra men nu lyckas jag inte med nått. Fast än att jag pluggar som en tok exakt varje dag efter skolan så får jag IG på allt jag gör. Så blir det bara ännu mera plugg för nu har jag ca 4 omprov att göra också, plus allt annat som vi redan har. Hur fan ska jag hinna!? 

Ibland känner jag bara för att skita i allt för det blir alldeles för mycket, men det går ju inte heller. Om jag kunde skruva tillbaka tiden så skulle jag absolut ha valt en anna linje, bra att man kommer på det nu liksom. Det hade varit smartare att gått en annan linje och istället lyckats fått bättre betyg. Mina betyg räcker ingen vart nu. men nu är läget som det är och det är bara att kämpa på.


Igår kväll så var iafa jag och N ner på cruisingen en sväng gick runt lite och träffade lite folk. Men det var mest små fjortisar överallt. Vi åkte hem tidigt och tittade på film istället. Sen nu så har jag pluggat sen jag vaknade halv tio i morse men det går ju som sakt as dåligt. Jag vill att maj ska vara slut nu. Eller jag vill att det i alla fall ska vara 30 maj, då är balen :) Jag har en sån dålig fritidjust nu eftersom att jag pluggar jämt! Så att en utgång blir till värsta grejen som planeras i förväg. Den 6 juni , nationaldagen ser jag framemot då blir det en utgång! Jag och N tänkte ha förfesten här först, så mina vänner då ska ni komma :) ni vet vilka ni är ;P haha.. Nä nu ska jag återvända till pluggandet. pusshej


Fredagsmys!

Hejsan! Nu är det helg, underbart! Blir lugna gatan i helgen vill jag lova. Ska inte göra mycket annat än att plugga.Men det får bli så nu. I skolan gjorde vi inte mycket alls i dag, på filosofin satt vi bara och pratade om moraliska handlingar. rätt eller fel. På samhällen fick jag inget gjort, satt å pratade med hampus istället, politik och studenten. Roligare än att plugga. Maja var sjuk så blev staden med kusin sofia istället :) Fikade på java och kikade i affärer. Letade bikini och skor.. Blev många timmar i stan. När vi var klara gick jag hem till mamma, pappa och viktor kom också så käkade vi tacos. Planerade även studenten. Bil är nu fixad, M&M! Fick skjuss sen av pappa till Niklas där jag är nu. Har varit en lugn mys kväll framför tvn och plugg. Jag cyklade till Ica Maxi i spöregn och köpte godis.

I morgon ska jag plugga massor, och hjälpa niklas att storstäda lägenheten. Får se om jag hinner med en prommis också. Nä nu ska jag ta och pussa och krama på min älskling som sitter här brevid mig :) Ha en bra kväll. puss


Du har förändrats och jag
gillar det inte!



7 maj

Dagarna bara rullar på vilket är bra, låt dom här veckorna nu gå riktigt fort... Dagen började inte så bra, jag försov mig och kom försent till skolan.. Sedan så har väl dagen varit som vanligt, arbetat med palestina konflikten som jag inte har kommit nån vart med, hade som ett litet prov på historian, och började med ett nytt arbete på internationella relationer, jag ska antingen skriva om maya indianerna eller auborginerna. Slutade två, cyklade direkt till niklas har varit här hela veckan nu så har allt plugg grejs här. Somnade ett tag som vanligt, sedan dess så har jag pluggat. Har naturkunskaps B prov i morgon, egentligen så läser vi ju den kursen i tvåan men jag har ett prov kvar att göra där innan jag får G så önska mig lycka till för i morgon är sista changsen att klara godkänt. Så jag ska ägna mig åt plugg hela kvällen med det är inte heller något ovanligt.

När maj är slut så är mitt liv något lättare och roligare att leva :) då är det bara balen (30 maj), vattenkrig, barrunda, brännbollen och efterfest på goya å lite till kvar. å så själva studenten. På bränbollen ska våran klass vara indianer, vad har man på sig som indian? och vatten kriget militärer om vi nu inte skulle ändra det.

Jag är hur hungrig som helst, tror jag dör snart och det finns absolut inget att äta. Niklas är upptagen så vi kan inte åka till affären heller.
 
I morgon är det fredag :D och full fart mot helgen folket! Blir en kort dag i skolan, sedan så blir det stan en sväng med maja och förmodligen en fika. Hoppas på fin väder så man kan sitta ute. Jag vill hitta nått nytt i mån men vet inte vad jag ska lägga pengarna på, en bikini, pumps, en tröja som man kan ha till vardags eller en party klänning? Varför växer inte pengar på träd?!
Nu ska jag återgå till naturboken. Pusshej

Kväller

Nu mår jag mycket bättre :) så ni alla vet ;) Men det blev inge övningsköra idag, mamma var tvungen att jobba över =/
När N kom hem så åkte vi till mcdonalds och köpte med oss mat. Det blev en cesarsallad med friterad kyckling och cola för mig. mumma! Maja jobbade så sa hej till henne :)  ikväll så har jag pluggat en del, tvättat två maskiner med tvätt, är ju här så mycket så jag känner att jag måste hjälpa till lite jag med, plus att jag tror att min tunika ligger någon stans längs ned i tvättkorgen. Gick ut å gick en timme också.. Det har varit en effektiv kväll för min del. Men nu börjar jag bli trött så ska ta och stänga av datorn snart och ta znosa istället. Hoppas att niklas gör mig sällskap snart. God natt alla :) hörs imorgon! kramar

6maj

Det blev ingen skola för mig idag. Jag cyklade dit men när jag kom till bourlongen så fick jag jordens huvudvärk, eller huvud värken kom inte direkt men jag började att se suddigt och en röd prick överallt. Och jag vet ju vad det innebär. Så det var bara att vända, cykla tillbaka igen  ta migrän medicin och bara vänta in huvudvärken. Somnade och har sovit nästan hela dagen. Mitt huvud dunkar men är mycket bättre nu har ätit lite å så.. Jag är hemma hos N och längtar tills han ska komma hem, Saknar honom nu <3. Ikväll ska jag köra lite om jag orkar. Och PLUGGA.

Nu vil jag ha sommar, förra sommaren var den bästa i mitt liv, umgicks med så underbara människor, alanya var bäst. Och jag träffade ju niklas veckan efter skolavlsutningen eller vi blev tillsammans då.. Den här sommaren ska bli lika bra :) Ge mig bara ett jobb så löser sig allt, annars så kan man ju inte göra nått. Jag vet i alla fall vem som kommer att hänga på arbetsförmedlingen i sommar :P haha. Nu ska jag vila lite till kanske sova. Sen sätta igång med pluggandet...
/J

Godmorgon!

3 timmars sömn har det blivit i natt, inte så bra. Jag är nå grymt trött och ögonlocken känns verkligen jätte tunga.
Önskar att jag kunde få sova mera. Det här känns inte alls så kul... Funderar nästan på att stanna hemma idag, men nää ska nog pallra mig i väg till skolan. Ja var väl allt jag hade att komma med nu. Ha en bra dag folket :) Pusshej


4 maj

Om 20 dagar fyller jag 19år vill jag bara påpeka detförst ;) ! Slutade sent idag =/ sista lektionen höll på länge.
Måste säga att det är sån tur att jag har min maja i skolan, för annars så skulle dagarna vara grymt mycket tråkigare. Vi kan ju skratta åt allt och har jordens sämsta humor...
Nu är jag hemma, strax kommer Niklas och hämtar upp mig, blir hemma hos han ikväll/natt. Jag ska plugga hela kvällen som vanligt. Dags att sluta deppa och försöka göra det bästa av situationen. Jag har bestämt mig för det nu. Det är som det är i skolan , och jag kan inget annat än att göra mitt bästa. Det är inte långt kvar nu så det är bara att kämpa på. Ikväll ska jag skriva ett tal, om vad vet jag ej :S vet inte ens hur man skriver ett hyllningstal. Men det måste gå, så är det bara!
Nu ska jag packa ner lite grejer sedan så kommer N :)


En suddig mobilbild på min finaste :)

3 maj

Jag är helt slut, vad ovanligt va? ;P Jobbat hela dagen idag, var själv med några grupper. Men det gick bra.
När jag kom hem  så åkte jag och Niklas hem till mamma och åt pizza. Det var riktigt gott. Har försökt att plugga lite men det gick inte så bra. Får ta igen allt i morgon kväll istället. För det väntar en vecka som är lika fullspäckad med plugg som alla andra. Nu är det 6 veckor kvar till studenten, låt dom veckorna gå fort!
Igår var jag och N och grillade och spelade kubb hos hans mamma, det var jätte trevligt. och det var ju så härligt väder i går så det gick att vara ute hela kvällen. På vägen hem stannade vi på OK och köpte godis, sedan så ville niklas ta en omväg hem för han hade instalerat nått ljud grejs i bilen som han var tvungen att lyssna på :P När vi kom hem måste jag ha somnat efter tio min, skulle kunnat ha sovit hela dagen om jag inte var tvungen att kliva upp. Men nu får jag ju sova igen, sovmorgon i morgo, gillart! God natt alla! <3


2 maj

Det är redan maj, ibland känns det som att tiden går så fort men ibland att den står stilla. Men när den här månaden är slut känns det som att jag har ett liv igen som inte bara består av plugg och åter plugg. Jag längtar!
Jag och Niklas kom hem från kilafors igår, niklas kompis alex följde med till Gävle också, på kvällen så blev det först interpool, och då var johanna med också :) sen gick vi vidare till slick. Trodde inte att det skulle vara en kotte ute igår men tydligen så var det en del.. Efter krogen blev det donken en sväng sedan var vi ju tvugna att gå hem eftersom att bussarna slutade gå vid elva. Det tog ett rätt så bra tag ungefär en timme, med två inte så nyktra killar. Jag somnade på en gång, men känner mig rätt så pigg nu iafa. Idag ska jag plugga lite =/ har ett till nk prov i veckan plus ett svenska tal, det ska vara ett hyllningstal men jag har ingen aning vem/vad jag ska hylla. Tänkte sitta ute i solen och plugga eftersom det är så fint väder. Ikväll ska vi hem till niklas mamma och grilla. I morgon blir det jobb hela dagen. Nä nu ska jag äta frulle. Kanske skriver mera sen :) ha en bra dag folket. Pusshej


RSS 2.0