Tisdag

Hej :) Idag i skolan har vi fortsatt att planera sps-resan. Har för den mesta delen inte så mycket att göra i skolan. På lunchen gick jag och maja ner på stan en sväng, båda hittade skit snygga skor som vi köpte! Jag köpte mina på dinsko. Det är väl mest "party" skor kan man säga, rätt så höga. Efter skolan satt vi kvar och jobbade lite pa. När jag kom hem idag så har jag pluggat naturkunskap. Niklas har haft jätte hög feber och har halsflus nu, och nu börjar jag få jätte ont i halsen och frysa. Jag vill verkligen inte bli sjuk. så peppar peppar. Jag har inte tid att bli sjuk. Är jag sjuk på fredag då vi ska ha vår temadag på sofiedalskolan så får jag förmodligen ig i projektarbetet. Får inte missa den. Känner att jag kan börja gråta nu. Fan också. Allt blir bara fel och skiter sig nu känns det som. Det går inte bra nu kan jag säga. Timmarna på dygnen är för få!
Nä nu ska jag ta å läsa lite till sen sova. Hörs.

Måndag

Hej! Så var det måndag igen och en ny vecka. Men det känns skönt för nu är det bara den här veckan sedan så är det ju påsklov :) I morse tog jag sju bussen till skolan och var här 20 över, skulle renskriva ett arbete och kolla upp några källor men jag han inte klart tills våran lektion började så jag är fortfarande i skolan vi slutade nyss, så nu ska jag fortsätta jag hoppas jag hinner till klockan 6 iafa. Vi har precis sett på jordens deprimerande film på socialkunskapen inte direkt uppiggande. Nä nu ska jag börja skriva på mitt arbete, sedan ska jag ta en promenad till Niklas och hämta lite grejer som jag har där. Hoppas det inte är allt för kallt ute och att det slutar att blåsa :) Ha det! Kramkram

Lördag :)

Hej! Lördag idag och jag gillart. gick upp tidigt för att plugga idag =/ pluggade ett tag sedan så åt Niklas och jag frulle gjorde oss i ordning och åkte in till stan. Jag fick med mig hem en jätte söt blus från gina och en vanlig svart kofta från hm sådana är alltid bra och ha men har inte ägt nån fören nu. Niklas shoppade lite han med. Så åt vi lunch på nya wayenes sen började Niklas att må jätte dåligt såvi åkte tillbaka till honom så sov han yp 4 timmar, jag pluggade ännu mer så städa jag nästan hela niklas lägenhet, ville överaska honom :) Det blev jätte fint, haha.Vi har precis ätit å nu sitter vi vid en varsin dator och är jätte sociala nää men nu ska vi ta och se robbinsson som börjar strax sedan blir det en film. En myskväll med andra ord. I mårgon väntar jobb träning och plugg. Ha en bra kväll ♥

give me summer again

Hej! Har nyss kommit hem. Hade två lektioner idag  å ingen skulle käka i skolan så jag ringde mamma så lunchade vi på java. Sedan så kollade vi lite i affärer jag fick en jätte fin väska och en blå sjal tack snälla mamma :D
Nu ska jag sätta mig och plugga några timmar får se om jag hinner med en prommis är sånt fin väder ute. I kväll ska jag och niklas till mamma och äta, viktor och hans tjej ska också dit :) Jag är jätte sugen på att gå ut i helgen, har en gratis biljett till goya ikväll. Men det får bli nästa helg eller på påsklovet =/ Nä nu ska jag börja plugga, suck. Men vill bli klar med min jäkla rapport  nu! Hörs <3


Fredag :)

Äntligen så är det fredag, men nu vill jag  bara att den här helgen ska va förbi. Bara plugg på lördag och jobb på söndag. sov hos niklas i natt vilket var lite dumt för nu får jag ännu längre till skolan, men ska bara föna håret så ska jag gå snart, räknar med att det tar ca 40 min, tycker att det är så kort hemmifrån mig till skolan men det tar ca 30 min att gå det tar längre tid än vad man tror och jag är ingen som går sakta. Ska föna håret så ska jag gå sen, är hungrig som attan men här fanns det ingen frukost så ska ta å leta lite kronor så kan ja köpa en frukt i skolan :) Vi börjar inte förren 20 i 10 men jag måste sätta mig vid en dator och skriva en cv, har ju inget skriv program på min. Ha en bra dag alla! Kramar

Torsdag

 Hej :) Har egentligen inget vettigt att skriva här, vanlig dag i skolan, tog en promenad hem skönt att vara ute å gå när det är fint väder, borde ha pluggat som bara den i eftermiddag men det har bara blivit lite, får väldigt dåligt samvete. Men har skrivit lite på min rapport. Det var nått som kom emellan, det har inte varit en bra eftermiddag kan jag säga med andra ord. När vissa saker händer går det bara inte att koncentrera sig på skolarbete det går bara inte. Men som tur är så slutar vi tidigt i morgon så då kan jag plugga hela eftermiddagen, så det är bra. Men på kvällen ska jag vara ledig alltså inge plugg på fredags kvällar! Får ta resten på lördag och på söndag kväll. Trots att även denna helg består av plugg och jobb så är det ändå skönt med helg nu! Pappa som frågade om jag ville följa med till klövsjö och åka skidor , det hade jag jätte gärna velat men men. Just nu är mitt liv rätt så tråkigt, skola plugg plugg, skola plugg. Ska ta å läsa lite om EU nu sedan kommer niklas och hämtar upp mig så åker vi hem till honom. Ha en bra kväll :)

Det är fredag i morgon :D


Maja  & Julia
Någon gång rätt så snart tänker jag ta med den här tjejen på en riktig rolig ute kväll :)
Bilden är tok gammal.

onsdag 25/3

Hej! Just nu är jag hemma och borde plugga. Men orkar inte. Sista lektionen hade vi historia c och då var vi på statsbiblioteket och lärde oss hur man släktforskar. Segt var det. Måste komma igång med mitt eu arbete i dag!
Nu vill jag att mina pengar ska komma, måste köpa nya kläder, allt är så gammalt går å känner mig ful nu hela dagarna vet inte när det var jag köpte nått nytt sist. Men jag har ingen aning om när jag får min lön :S i helgen hoppas jag. Så att jag kan handla lite, längtar även efter en utgång. Så det måste bli av snart. Måste hända något roligt här.

I kväll ska i alla fall jag och älsklinh göra våfflor, det är ju våffeldagen :P bir förmdoligen kvar hos honom så tar med mig datorn dit så att jag kan plugga.


Tisdag

Hej! Temadagen i dag var jätte intressant! Det är viktigt att prata om främlingsfientlighet i skolan tycker jag!
Men det var lite för lång tid, och man fick sitta å lyssna så mycket. I eftermidddag har jag varit hur trött som helst. När pengarna kommer så ska jag köpa sådant där naturläkemedel mot trötthet som går på reklam på tv nu. Borde ha skrivit på en Eu rapport som bara den i dag, men jag har verkligen inte orkat, vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller , eller hur man skriver en vetenskaplig rapport. Men har läst lite nu iafa så har typ skrivit en halv handskriven sida, totalt ska det vara fem datorskrivna men det är ju alltid nått eller hur :P Ska ta tag i det där på riktigt i morgon. Har precis varit ute på en promenad nu. Om en stund kommer niklas hit då blir det mys å andra avenyn :) Ha en bra kväll gott folk!

Måndag

Hej! Sitter i skolan nu och har egentligen psykologi. Men vår lärare är sjuk så vi har en vikarie. Men det är nog ingen som jobbar, allar springer mest runt eller pratar. Det är vår första lektion för idag, så det blev en lång sovmorgon. Efter den här lektionen har jag prov i soc. usch. Det blir en vecka full med plugg vill jag lova, längtar till påsklovet nu vill vara ledig.
Sitter och läser lite på sverigedemokraternas hemsida nu, i morgon har vi nån tema dag om främlingsfientlighet och nån gång under dagen skulle nån från sverigedemokraterna komma. Ska bli intressant, men gillar ju inte deras politik direkt eller i alla fall inte den biten "bevara sverige svenskt" osv. man får läsa lite mellan raderna på deras hemsida. Nä nu ska jag ta och läsa lite bloggar :P eller nått. Hörs kanske senare. Hejs.

Braiga helg!

Trots nästan bara plugg så har det ändå varit en bra helg. Igår på förmiddagen pluggade jag i flera timmar, sedan lagade jag mat och pluggade lite till. Lite senare på eftermiddan åkte jag och Niklas till hans syster i Söderhamn för att hon fyllde år. Vi var där ett tag sedan när vi kom tillbaka till gävle igen handlade vi först sedan lagade Niklas mat, oftast när niklas lagar mat så får jag inte komma in i köket utan det ska bli en överaskning och han gör det jämt så mysigt dukar fint å tänder massa ljus och grejer. Riktigt gulligt :) på kvällen blev det massa mys och robbinsson. Jag somnade framför tvn. Ställde klockan på åtta i morse så gick jag upp å pluggade till provet i morgon lite till ( jag måste ju plugga så jäkla mycket för att nånting ska fastna) Fick skjuts av pappa till valbo klockan halv ett, har nämligen jobbat hela dagen åkte direkt ifrån jobbet till träningen. Så nu är jag helt slut, ska ta och göra iordning te och en macka nu så ska jag sätta mig i sängen och titta på beck filmen som redan har börjat på fyran nu. Ha en bra kväll :) KRAM!

Lördag.

Godmorgon! Härligt med lördag. Jag är redan uppe och har ätit frukost å allt. Niklas har åkt ivåg å besiktat bilen och jag ska ta å gå ut på en promenad nu. Sedan väntar plugg exakt hela dagen. ikväll mys med N. Var väl allt jag hade att komma med just nu. Hejs.


Fredag :)

Äntligen så är det fredag :) härligt. Slutade tidigt idag åkte hem och hemtade lite grejer. Är hemma hos N nu. Snart så ska jag träffa johanna så ska vi träna lite dans, och förmodligen sätta ihop en koreografi. Ikväll ska jag hem till Lina med fredrik å nån till. Grattis fredrik till körkortet! Vi ska nog hyra film tror jag. Ska hinna plugga lite där emellan också. Jag är sjukt trött skulle helst av allt bara få sova. Jag har inte sån rolig helg framför mig, ska plugga all tid som bara går, ska till och med ställa vecka klockan så att jag får så mycket tid som möjligt. En stressig period nu fram till påsklovet vill jag lova. Ska kila nu, få se om jag skriver mera senare. Ha en bra fredag :)


Tiden har gått så otroligt fort, känns som att jag nyss träffade dig. Men idag har vi varit tillsammans i nio
månader :P  N<3

KORKAD

Ingenting går som det ska nu! Har suttit i timmar med att plugga, men jag kan ungefär lika lite nu som när jag började.
Försöker få min folosofi läxa gjord men det går inte eller jag vet inte vad jag ska skriva. Jag måste vara extra dum, efterbliven eller nått. Eftersom hela klassen verkar ju kunna men inte jag!? Har pluggar socialkunskap också men det vill inte heller fastna. Jag har nog valt fel linje, det är för svårt för mig borde ha gått BF eller nått sånt. Nått där man skulle kunna få jobb direkt när man gått ut, för hur mycket jag än vill läsa vidare är det ju bara att inse att mina betyg räcker inte. Kul. Trots att jag pluggar otroligt mycket. Alltså jag är korkad annars borde jag haft bättre betyg med tanke på hur mycket jag pluggar. Nä nu ska jag och min dumma hjärna ta å läsa lite till. Hörs.


Tisdag

Hej :) Nu har jag precis kommit hem, vi fick jobba hemma sista lektionen. Började dagen med en redovisning på geografin. Vi har i grupper planerat området på alderholmen, så var det en kille ifrån komunen där och lyssnade. Skönt att komma hem tidigt. Ska ägna hela eftermiddagen åt plugg. Internationella relationer framför allt. Ikväll ska jag träffa niklas, det ser jag fram emot :)

Jag börjar få lite panik när det gäller sommarjobb. Känns som att det är helt hopplöst att få något. Har sökt på några ställen men nu vet jag inte vart jag ska söka. Någon som har nått förslag? Känns ju inte roligt att behöva vara utan pengar hela sommaren. Det stället där jag har sommarjobbat förut har flyttat eller det finns iafa inte kvar i Gävle. Är ju inte de bästa tider att söka jobb nu.... Nä nu ska jag börja plugga. Hörs kanske senare. ♥


KOm då pengar....

Jag Älskar H&M finns så mycket snyggt till så bra priser! bland annat så vill jag ha det här:
 
Plus en svart klänning men den finns inte med på online sidan. Dock så är det två hela veckor tills pengarna kommer hoppas att dessa finns kvar i affären då, annars klickar jag hem väskan ifrån internet, blusen vill jag prova. Finns absolut inget snyggt i min garderob nu, har två tröjor som jag använder å jag äger inget snyggt. Känns inte så roligt, plus att det blir så uttvättat.. Så det är kris när det gäller kläder för min del. Behöver skor å jeans också... suck att allt ska kosta.

Måndag

Var ett dumt val av mig att gå till skolan idag, borde ha varit hemma... Men det blir så jobbigt om man missar så mycket, jag vill inte ligga efter. Men jag struntade i sista lektionen, eftersom jag inte orkade vara kvar. Mår inte alls bra, å vi hade ändå bara repitera . Så allt som sägs på den lektionen kan man läsa sig till. Nu ska jag lägga mig i sängen, titta lite på tv sedan ska jag skriva en krönika. Hejdå.

En ny veckan igen

Måste säga att veckorna går så otroligt fort, speciellt helgerna lite för fort. Idag är jag ännu mera förkylld :( har ont i nacken och huvudet med, känner mig inte alls nå bra. Men jag måste gå till skolan jag kan inte vara borta å vara sjuk nå mer. Å vad svårt det här är, borde vara hemma för att bli frisk nångång, men då missar jag så mycket. Nä nu ska jag iafa göra mig iordning. Hejs

Godmorgon :)

Godmorgon! Söndag i dag å då väntar en hel dag jobb. Det är jätte härligt väder ute hoppas det håller i sig hela dagen. Jag märker så tydligt att jag blir mycket piggare, glader å på bättre humör när det är soligt väder. Skulle helst av allt vilja gå ut å gå nu. Men är fortfarande tok förkylld å jag vill verkligen bli av med min förkyllning nu! Ikväll har jag träning men ska inte vara med så mycket, blir väl mest att jag tittar på. Åh jag vill ju dansa. Var ju sjuk förra veckan. Är hemma hos niklas nu eftersom jag sov här i natt, han ligger här brevid och sover, jag tror jag ska ta en dusch nu sedan göra i ordning en frukost till oss :)
Ha en bra dag! Kramar


ingen rolig dag

Vilken riktig trök dag det här blev. Körningen gick hur dåligt som helst allt blev bara fel och jag vill aldrig köra igen. Körkortet känns riktigt långt borta. åå allt blir bara fel nu. inte har jag fått nå plugg gjort heller, är så trött å har ont i huvudet så det går bara inte. Men måste få det gjort innan måndag, i mån finns det ingen tid. Först jobb sedan träning kommer vid nio. Men får ta det efter det eller på natten om det nu ska vara så. Egentligen så skulle jag ha varit hos niklas nu men det sket sig det också. Jag tror inget är bra nu. Sjukt trött på vintern är jag också. Tror jag aldrig har varit så här trött på vintern någon gång. Förr gillade jag vintern men nä nu får det gärna försvinna. Men då bestod mina vintrar av massa skidåkning som jag älskar. Men det blev inge sånt i år... Nä tänk när man kan börja använda vårjackan eller kunna cykla till skolan. Mitt busskort har gått ut igår å nu kan jag inte ta mig nån vart känner mig handikappad :P Nä GE MIG SOMMAR!


hosthost

Nu har jag fått jordens hosta också jag hostar hela tiden så att det gör ont.. Inge vidare roligt. Igår kväll efter att vi hade varit hos mamma åkte vi hit Niklas och jag och tittade på let´s dance och samantha. En mys kväll heltenkelt. Nu har jag precis duschat, sitter här nu och lyssnar på veronica maggio. Idag ska jag köra lite sedan så ska jag plugga. Sen hem till niklas :) Ikväll ska jag träffa sabina  å johanna :) Trevligt trevligt. Har lite å göra idag. Just nu vill jag bara bli av med min hosta och förkyllning. Nä nu ska jag ta å fixa lite. Kanske skriver mera sen... ♥

Fredag :D

Hej :) Idag är det fredag den 13 om nu någon inte visste det, andra månaden i rad.
Idag gick jag hade jag körletion från tio i åtta till nio så det var en lång lektion. Det gick sådär, svårt att backa runt hörn, det måste jag verkligen träna hemma på. Idag hade vi bara en lektion. Filosofi. Inte det roligaste direkt. Just nu är jag bara hem å vänder ska strax åka in till stan igen. Ska träffa sofia så ska vi ta en fika :) så måste jag förbi apoteket å köpa nässpray förkylld som man är. Så skönt att det är fredag idag! I helgen ska jag bara ta det lugnt, försöka bli av med min förkyllning. Ikväll ska jag och niklas till mamma å äta tacos. Sedan blir det väl att titta på let´s dance. I morgon blir det plugg å förhoppningsvis så ska jag köra lite. Sedan på kvällen kommer Johanna och Sabina så ska vi se melodifestivalen :)  Nä nu ska jag kila. Hejs ♥


Uppsala

Hej Nu sitter jag här och är jätte trött. Vaknade fem i morse av någon konstig anledning..
Har varit i uppsala heladagen med skolan. Det var inte det bästa, inormationen man fick var inte så givande. Men vi gick lite på stan och åt å fikade så det var trevligt :) Finns så mycket fina vårkläder i affärerna nu! Vill ha allting, speciellt alla fina skor! 
Jag har blivit tokförkylld också. I morgon är det ju Äntligen fredag gott folk. Vi har bara en lektion i mån, härligt! Men jag har en dubbel körlektion på morgonen så jag får ta å gå upp riktigt tidigt! Men det gör inget för det är fredag :) 

 

Onsdag

Hej! Nu har jag precis kommit hem. Var ner på stan en sväng efter skolan. Bokade tid för håruppsättning till balen, börjar bli fullbokat nu men jag fick en tid. Men vet inte om det blir för sent eller inte. Men jag hoppas inte det. Bokade en tid på pepole, där var det bra pris  ca 700 skulle det bli för mig, på vissa ställen är det över tusen så. Så nu har jag det fixat. Idag blir det plugg. Ska börja på att skriva en krönika. I morgon ska vi till uppsala universitet med skolan. Ska få information om program och en kurs och besöka en nation. Det ska bli intresant. Bussen går tidigt i morgon, samling 07.45 och jag har svårt att gå upp till när vi börjar halv nio. Men det ska nog gå.
Igår kväll var Niklas här. Det var jätte mysigt. Vi hade köpt jätte stora choklad muffins som vi mumsade på så kollade vi på andra avenyn :) Jag saknar honom nu. Men det är bra att inte ses för ofta. Nä nu ska jag ta och plugga lite vill ut och gå också men det snöar så. Hejs


Typ ungefär nått liknande den här frisyren hade jag tänkt att jag ska ha på balen.
Det är en google bild.


Jag Älskar skor!

Vill ha! Nått jag måste hitta tills sommaren är ett par fina Gladiatorsandaler. Men jag förstår inte varför alla ska ha så bråttom att köpa allt. Det kommer ju att komma in mycket mer än vad som finns i affärerna nu, så det är bättre att vänta :) Dom här skorna tyckte jag var jätte fina! Gillar pumps som är lite gladiator inspirerade! Hehe


Från Nelly.com


Från Hm.com

Tisdag


Har nästan nyss kommit hem, satt kvar i skolan nån timme och gjorde klart ett arbete. Så äntligen blev jag klar med det. Känns så skönt. Hann nästan färdigt med mitt geografi arbete idag också på lektionen så behöver inte skriva någonting hemma. Så idag blir det inte så mycket plugg. Det som behövs göras tar jag i morgon. Istället så ska jag städa, det behövs verkligen. Senare tror jag att jag ska träffa niklas en sväng :) Men först nu så ska jag titta lite i en H&M katalog som jag fått idag. få se om det finns nå snygga vår och sommar kläder :)

Ett kort inlägg

Har nyss kommit hem och ska sätta mig å plugga med en gång. Känns lite tråkigt men men. Jag är på jätte bra humör idag :) vet inte varför men är bara allmänt glad. Körlektionen gick jätte bra! Nä nu måste jag bara börja plugga.
Börjar det äntligen bli vår nu!?



En Ny vecka

Så var det en ny vecka full med plugg. Skönt att inte behöva gå upp jätte tidigt idag i alla fall.
Idag har vi socialkunskap som sista lektion och slutar ungefär fem. Det suger. just nu håller jag på å fixar och lysnar på musik. Om en timme ska jag övningsköra lite. Har ju inte kunnat kört hemma nått sedan sist jag körde eftersom jag blev sjuk. Så det käns ju lite sådär.. men men.
Vet ni det är inte så jätte långt kvar till studenten nu :D tiden kommer att gå så fort! Jag längtar!



Söndagsöndag

Så var denna helg också nästan slut. Men jag ser nästan fram emot att gå i skolan i morgon, har haft så tråkigt när jag har varit sjuk. I går kväll blev en mys kväll hos niklas med melodifestivalen en film och chips och cola så klart :)
Idag har jag jobbat hela dagen. Så nu är jag aldeles trött i bena. Men det är roligt att jobba. Jag och johanna var själva i dag men det gick bra, Hoppade över min egna dansträning ikväll, eftersom jag fortfarande är väldigt förkylld och behövde plugga. Sitter här och pluggar lite smått nu, det går sådär rätt så segt. Jag vill att allt ska gå snabbt så att det kan bli klart, men endå att det blir bra. Ska plugga lite till sen ger jag upp och tittar på beck istället tror jag. I morgon har vi sovmorgon vilket är skönt. Men jag har körlektion 20 över tio men det är ändå inte så tidigt. Nä nu ska jag fortsätta att plugga. Ha en bra kväll alla söta!

Lördag

Hejsan :) Nu är jag på bättringsväg ocg börjar på att bli frisk nu. Så det är bra. Var längesen jag mådde så där dåligt och var riktigt sjuk. Och har haft så tråkigt på dagarna av att bara legat hemma. Men i går och idag har jag mått mycket bättre. Följde till och med tjejerna ut i går, i alla fall ett litet tag, men jag tog det lugnt och drack vatten. Det var student fest och peter sipern (stavning?) var dj. Det var inte så bra lite folk var det och halv dålig musik. det var det ju inte så jätte smart av mig att jag gick ut men men. Idag har jag slappat och kollat på tv tillsammans med Niklas.Sedan följde jag med mamma och handlade på ica maxi, jag var tvungen att köpa smink borttagning och hår spray å lite sånt där. Ikväll blir det att se melodifestivalen och ta det lugnt. Jobb i morgon. och PLUGG. Har inte ens orkat pluggat när jag har varit sjuk och missat ett seminarium och en inlämning har jag gjort med. Nä nu får jag panik! Aja får ta tag i det nu redan tror jag. Ha en bra kväll! ♥

:'(

Det var länge sen jag mådde så här dåligt, Jag mår illa, fryser och har ont i hela kroppen. Det är jobbigt att sitta här vid datorn, men var tvungen att leta på numret till skolans sjukanmälan. Jag har inte ätit något, är rädd att det kommer up igen. Årkar inte ens se på tv. Är hemma hos niklas eftersom jag sov här i natt, vill hem nu men jag orkar inte sätta mig på bussen. Nu ska jag sova. hejs

Sämmre

Nu mår jag ännu sämmre, känner mig febrig å yr. Uscha och inte har jag kunnat pluggat någonting heller, stressad!!
Har sovit ett tag nu är jag hungrig och ska äta nått!


Sjuk?

Har precis kommit hem ifrån skolan. Sista lektionen hade maja och jag religons redovisning. Det gick jätte bra!
Jag har mått dåligt hela dagen, ont i huvudet, halsen, fryser gör jag som bara den. Usch det här är inge roligt alls =/ blev värre nu på eftermiddagen. Vill bara vila men måste göra klart ett psykologi arbete. Kommer bli svårt, är jobbigt att plugga när man har ont i huvudet och känner sig hängig, jag blir extra stressaf också. Men jag hoppas det går bra. Vill inte bli sjuk... Men bara jag mår bra på fredag. Då blir det en efterlängtad utgång med mina tjejer :) något att se framemot. Nä nu ska jag ta en alvedon och sätta mig och plugga. Höres!

Måndag

Så var lovet slut och skolan är igång igen... Suck. Jag vill inte. Men skönt att vi hade sovmorgon idag i alla fall, men jag var tvungen att gå upp tidigt iafa för jag hade körlektion, det gick rätt så bra bättre än sist. Men måste tjata lite mer på mamma å pappa om att övningsköra mera hemma. Men det är svårt att hitta tid. Just nu är jag hemma hos Niklas, blir kvar här ikväll, Niklas är i köket och lagar mat och jag får inte gå in dit :P det låter som att han håller på å spikar eller nått sådant. Nä nu ska jag plugga =/ känner inte för det men vad ska man göra. Ha det så länge!

Sol

Älskar dessa soliga dagar :) man blir så pigg och på bra humör då! Idag ska jag jobba hela dagen, men jag har ett roligt jobb så det är något jag ser fram emot. Men först så ska jag eventuellt övningsköra. Hoppas det går bra. Ikväll blir det plugg, och träffa niklas:) I morgon är det skola igen och lovet är slut, veckan har gått för snabbt men det enda som tar emot när det gäller skolan är att kliva upp tidigt. Nä det var allt för mej. Hejs

RSS 2.0