En lördag i uppsala

Hejsan :) Går kvällen blev inte som tänkt men trevlig ändå! Johanna kom hit så gick vi till affären köpte godis gick tillbaka hit tittade på tv och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. En hel del skratt blev det också. Mest framtidsplaner blev det, vad tusan ska man göra liksom? vart vill man bo? vad ska man plugga till? för en utbildning ska man ju ha i alla fall! aja. Somnade sent igår pratade i telefon med Niklas alldeles för länge :P haha. Gick upp klockan sju idag för att göra i mej i ordning. Har nämligen varit i uppsala med mamma, moster och kusin johanna som bor och pluggar där :) Jag missade bussen till tåget så jag fick typ springa in till stan kom dit en minut innan tåget skulle gå. Typsikt mej. T¨åget gick klockan nio, när vi kom fram åkte vi till johannas studentlägenhet, det var roligt att se hur hon bor:) sedan så tog vi en promenad in till stan och började med en fika.
det varit en jätte trevlig dag, som bestod av shopping och resturang besök. Fick med mej tre tröjor, ett linne och ett armband med mej hem så det var ju inte så illa :) Nu är jag helt slut. Och vet ni, medans alla andra är ute och roar sig sitter jag hemma och pluggar denna lördagskväll. Men jag laddar upp till nästa helg istället, då är det ju den första studentfesten :D Nedräkningen har börjat! Längtar såå :D Nä men nu ska jag dunka på lite musik plugga lite till sen blir det film och choklad. Ha en trevlig kväll.

Bjussar på denna trots dålig kvalite!

Jag vill till fjällen!

Hej :) Hemma nu. Äntligen så har jag bokat körlektioner! Så nu tar vi tag i det och kanske hoppas på ett körkort i sommar!
Åh vad jag vill åka till fjällen, jag och niklas letar stuga att hyra som bara den. Men det är inte det lättaste. En gubbe hade en anons i tidningen  på en stuga billig å bra men självklart så var det fullbokat när vi ringde. Det är ju det att det inte får kosta för mycket. Vi vill åka tor-sön. jaja vi får leta vidare eller strunta i saken heltenkelt.

nä nu ska jag sätta mej framför tvn. hej så länge.

även jag är lite ytlig

men det är väl alla?  finns en djupare sida hos mej med. Men Ge mej fina lånnga ögonfransar med volym och fina naglar.Ögonfransarna går väl det inte att göra så mycket åt jag menar det är inte direkt snyggt att springa runt i lösögonfransar. Men naglarna ska jag i alla fall ta och fixa. Om inte nu så till stundet, men det ska vara mina naglar!
Någon



underbara dag

Hej :) idag är det fredag och det är hr underbart som helst! sitter nu  i skolan och vi ska snart ha filosofi, vilket inte är lika underbart. Men vi slutar som vanligt tidigt idag. Sov hos mamma i natt så jag har världens tyngsta väska med mej haha. Men sover så otroligt bra hemma hos mamma så jag är riktigt utvilad. Det beror nog på att jag har en mycket skönare säng där. Idag efter skolan så ska jag träffa Johanna, vi ska upp till ansans och boka körlektioner. Sedan så ska jag hem och städa och gå ut på en långpromenad kanske att johanna vill följa med vi får se :) ikväll ska jag hitta på nått kul men några vänner vad vet vi inte riktigt än men det lutar väl åt, fika bio eller film kväll. Men nu börjar vi. Ha en bra dag Kam

Torsdag morgon!

Hej och godmorgon :) Sitter hos niklas nu sov här i natt igen. Igår efter jag vart hos frissan träffade jag mamma en sväng på stan, jag hade hittat en tröja eller kavaj kanske att det är inne på gina och ville ha smakråd. Blev i alla fall att jag köpte den. det är typ en kavaj med uppvikta ärmar och kort i midjan a ni fattar. Sedan så kom niklas och hämtade upp mej så åkte vi till ikea vi käkade där också, sedan åkte vi till hemmakväll och hyrde film åkte till honom och myste och tittade på filmen. Idag åker N till fjällen med jobbet och kommer hem på söndag. Idag blir det först skolan sen PLUGGA för hela slanten! Hyfsad kort dag är det i dag ändå men mastig många lektioner och korta raster. Nä dags att fixa det sista sedan gå till bussen. Hörs i eftermiddag! Ha en bra dag. kramar

Maja och Jag

Onsdag!

Godmorgon :) Vaknade klockan 6 idag när Niklas gick upp och jag var helt utvilad och kände mej jätte pigg. Så tycker jag det ska vara varje morgon som man slipper släpa upp sig ur sängen. Så nu har jag duschat och är nästan klar, väntar på att håret ska torka och att äggen ska koka färdigt. mitt vänstra ögonlock är rött och uppsvält :S tror jag har fått in smuts i öga eller nått, men det var värre igår. Jag ser riktigt fram emot skolan idag :) konstigt nog haha. Kommer nog att sakna det nästa år. Alla mina grejer bara försvinner, nästan alla mina smycken är mysteriskt borta, smink saker hmm det är jätte konstigt.
Aja.. Idag efter skolan ska jag direkt till frissan, ska klippa mej på Nygatan nio. Sedan så ska jag och Nikals åka å käka någon stans. Men nu måste jag skynda mej tänk att det inte spelar någon roll vilken tid man börjar göra sig i ordning så får man lika stressigt i alla fall :) ha en bra dag! kram

Tisdag

Får bli ett kort inlägg idag. Ikväll ska jag ägna några timmar åt mitt fördjupnings arbete i internationella relationer ikväll. Ska skriva om en diktatur och jarg har valt Burma. Det blir inte mycet mera idag. Har precis suttit och tittat runt lite på kläder på olika internett sidor, vill så gärna ha något nytt efter som jag är trött på allt jag har var jätte länge sen jag köpte nya kläder nu. Men jag spara till helgen, då hoppas jag att det blir lite shopping =) I morgon ska jag ÄNTLIGEN till frissan.  Det blir allt för idag. Kramar

Hejbloggen!

Just nu sitter jag på mitt rum och gör inte mycket alls, tvn är på och jag tittar lite då och då. Lekte nyss med katten nova som är på ett väldigt busig just nu. Hon är som en hund, när man kastar en boll till henne så kommer hon tillbaka med den å lägger den bredvid mina fötter så ska man kasta den igen, men det är bara en viss boll det funkar med en svart som låter. Jag är jätte trött just nu. Vaknade ett i natt och somnade inte förren vid halv fem, nu börjar tröttheten komma. Borde egentligen plugga men jag är super trött+ huvudvärk. Det får bli i morgon istället. Då kan jag plugga hela eftermiddagen och kvällen! Så får det bli. Snart kommer niklas och hämtar upp mej efter att hans träning slutar. skulle ölja med han å handla tydligen sedan blir det hem till honom för mys. Sen sova. Vill vara pigg i morgon. så att jag årkar plugga. Tröttheten är mitt enda hinder, tycker det är roligt att plugga men är trött så ofta så jag orkar inte.
nä nu ska jag packa ner kläder tills i mån. Ha en bra kväll alla vänner :)


Nellie

En suddig bild på nova. Mina fina katter :)


Vår jackor!

Jag älskar vår jackor. Men jag tycker ändå att det är jätte svårt att hitta en snygg som man vill ha. Vilket problem va? ;)
Men jag vet vad jag vill ha i år, en jeans jacka och en kappa. Kul att jeans jackor är innte igen. Skit snyggt, fast det är svårt att hitta fina kappor. Vill helst ha en svart det matchar ju till allt. Det får inte vara nå dyra jackor heller, tycker inte att det är n¨ån ide att lägga ner mycket pengar på en vår jacka man använder den ju en sådan kort period iallafall.  Nu ska jag sätta mej framför tvn och äta frukost, jag sovmorgon idag börjar 11.25 å jag är nästan helt klar. skönt!

Från h&m ,


En fin jacka ifrån asos.

Helt underbart bra!

Så var det nästan slut på den här helge vilket är lite tråkigt. Det har varit en jätte bra helg och den avslutades super bra. Det var jätte roligt att träna igen och träffa alla ( ok de flesta träffar ju ändå) men i alla fall. fast det var lite dumt av mej att träna känner mej inte så frisk, tror jag har feber. Men den hoppas jag att jag kommer sova bort i natt. Kul var det iafa, hård uppvärmning så i morgon skulle jag tro att jag har träningsvärk. Jag och johanna fick skjuts hem av sabina så det tackar vi för! Det gör inte så mycket att den här helgen är slut, ser fram emot en ny vecka. Men så säger man nog inte när man sitter på låånga tråkiga lektioner istället ( läs: filosofi) eller sista lektionen för dagen. Blir en hel del plugg i veckan men även lite annat. Kommer sova bra i natt är jätte trött. Men nu ska jag titta lite på tv, tror jag ska göra i ordning te och en macka också :) Kramar


Jag gör allt för dej , för dej , för dej

Hej alla :) Idag har jag och N jordens slapp dag"! men det är härligt. Igår kväll var jag ju hos matilda. Det var okej men lite smått tråkigt. Bestämde mej för att inte följa med ut till slut hade tappat lusten för det lite. Men tack världens bästa Niklas som kom och hämtade mej och världens bästa maja som följde med!
Idag vaknade jag också tidigt men det är skönt. Jag och niklas åkte till mcdonalds och åt sen åkte vi och handlade,Nu tittar vi på bandy kan ju inte säga att jag är intreserad av det precis. Längtar till klockan sju för då börjar min träning :) ska bli så kuuul. just ja måste ringa jocko innan dess, bäst att jag gör det nu! ha en bra fortsatt söndag. kramar

Lördag :)

Hej :) Idag är det ju lördag och det är underbart! Vaknade tidigt i morse men det var lika bra det, tog tio i tio bussen till valbo för att köpa en sak. Sedan bussen tillbaka in till Gävle igen och träffade Niklas. Blev liten titt i olika affärer, köpte puder, strumpbyxor, nackelack och shampoo till mej själv och present till matilda, men det kan jag ju så klart inte berätta va det är :) Niklas passade på att klippa håret, sedan så tog vi en fika. Älskar det nya waneys! Där träffade jag majsan också :) Nu sitter jag här nyduschad och har precis målat naglarna. Ikväll blir det festligheter så det ska bli skoj! Ska nu mysa lite med N sedan börja göra mej iordning, sedan hem sedan till sandviken där maitlda bor. Ha en bra kväll alla!


Jag & Maja alanya 08

Fredagsmys

Japp så nu äntligen så är allt som ska göras idag gjort. Man skjuter upp allt sådan man behöver göra som inte har med skolan att göra till fredagar för då tänker man att man har tid, men så blir fredagar jätte stressiga istället. Men nu kan jag pusta ut. Fick ett litet ryck för ett tag sedan och damsög niklas lägenhet, tyckte det  var så lortigt här haha, visst är jag en snäll flickvän :P Nä nu står chipsen fram dukade på soffbordet, tvn är på , massa ljus är tända och pojkvän väntar i soffan. En ritkgt mys kväll framför tvn och lets dance, hoppas det går någon bra film man kan se på istället. Det är lite penssionärs värning på våra hemma kvällar, men vi gillart :) Hoppas ni också får en mysig kväll! Massa kramar


GE MEJ!

Super snygga skor, En fin klänning och en snygg frisyr (långt och blont) Tack!


If you want to make the world a better place take a look at your self and make som change.


Hej :) alla idag är det fredag och jag är på toppen bra humör! :) Älskar fredagar! Blev att jag sov hos niklas i natt igen, men vad gör det. Idag har jag bara två lektioner, sedan en hel del som ska hinnas med efter skolan. Ner på stan och uträtta lite ärenden, hem och städa, ut å gå, sedan följa med Niklas till köpis. Ikväll blir det lugnt. Helgens planer ser väl ungefär ut så här, i morgon på dagen så ska jag och Niklas gå på stan, ska köpa en present till en vän som fyller 20 som jag inte har träffat på hur länge som helst. På kvällen blir det 20-års fest :) kul med lite fest nu har varit lugnt ett tag nu. På söndagen blir det plugg och på kvällen har jag dansträning, ska bli så otroligt kul att få dansa och träna igen! Så ser min helg ut :)




Måste kila nu, ciao

.....

Hej :) Nu har jag tagit en härlig lång promenad, nu har jag inte så mycket för mej så snokar runt lite på internett å så. Har läst en del bloggar. Och vet ni, läste att en hel del har så rasistiska åsikter, vissa skyltar till och med att dom är rasister. Det skrämmer mej! Jag kan inte förstå hur man kan hata så mycket, alla som inte kommer i från sverige liksom. det är en hel del personer. Det borde vara jobbigt att gå runt och hata hela tiden. Jag har all förståelse för att man inte gillar en viss person. Men att inte gilla alla som kommer ifrån andra länder, jag menar man känner ju inte dom hur kan man då ha ett sådant starkt hat!? Många rasister säger att de inte gillar att invandrare kommer hit för att de bara lever på bidrag och tar våra pengar. I höstas var jag och maja med å lyssnade på en föredetta nazist ifrån expo han berättade faktisgt att de flesta nazister och rasister själva lever på bidrag, att alla hans gammla nazist kompisar gör det. Snacka om dubbelmoral och inte veta vad dom pratar om. Jag tror att det handlar om okunskap och fördommar och rädsla. För jag tror att om man blir rasist så har man inte haft mycket kontakt med folk från andra länder och därmed inte känner någon "invandrare" heller. Det göt ont när jag läser och hör om personer som är för och predikar för rasism, jag har själv kompisar från andra länder dom är som vem som helst. och att folk säger att dom inte borde vara här kan jag inte förstå. kände att jag var tvungen att skriva av mej lite. blev så upprörd.



Bad hair days


Hej :) nu har jag kommit hem ifrån skolan och hunnit gjort färdigt min låtanalys, den blev väl helt okej! Uscha mitt hår är det kaos med! Slitet som bara den så att jag nästan skäms eller nästan det gör jag! Och har en ful utväxt också. Inte alls nå roligt hur jag än försöker att fixa till det blir det inte bra. Plus att jag är krit vit! Jag längtar tills sommaren så man får lite färg på kroppen. Ska på fest i helgen och hade ju velat fixat håret innan det, men fick tid på onsdag. Så då blir i alla fal det fixat. Men att lägga sig i ett solarium i januari känner jag inte att jag vill lägga pengar på, man blir ju inte brun på bara en solning. Så färgen får ta och vänta till sommaren :) om jag inte köper Niveas sun lotion ( den som är som vanlig hud lotion men med lite brun utan sol i) vet inte riktigt vad den heter. Men den är iafa någorlunda bra. Den från dove luktar så illa tycker jag. Vilket i-landsproblem.
Nu i eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, funderar på att gå ut å gå. Men är grymt hungrig å det märks i kylskåpet att pappa har jobbat över hela veckan. Kanske att jag tar och åker hem till mamma en sväng :P  Få se hru det blir. ♥


Det var den där jag menade.


Godmorgon :)

Hej alla :) idag är det torsdag och då känner man att det snart är helg! Snacka om att man tar ut helgen i förväg men jag längtar till helgen nu! Och på fredagar slutar vi så tidigt att det knappt känns som en skoldag. Igår kväll blev det en hel del plugg vill jag lova. Men det var roligt att plugga faktisgt, känner ju att jag har läst på psykologin bra lång före provet. Vill slippa stress plugga två dagar innan liksom. Idag ska jag göra färdigt låtanalysen så att den kommer ur världen. Ja, jag vet att nästan alla mina inlägg bara handlar om plugg, plugg och plugg. men det är ungefär så min vardag ser ut just nu.

Sitter hemma hos niklas å skriver nu, sov här i natt. Om en halv timme tar jag bussen till skolan. Idag har vi filosofi, psykologi, internationella relationer och historia. Allt är roligt förutom filosofi. just de i går såg jag en super fin tröja inne på vila. En blå vit randig. Jag måste ha! Nä nu ska jag göra mej i ordning. Hörs sen<3

Eftermiddag

Hej igen :) Har nu nyss kommit hem, jag och jocko skrev in oss på ansans nästa vecka blir det att boka körlektioner.
Hade ju tänkt att plugga en hel del i dag vilket det också kommer bli men tar svenskan i morgon, hur hade jag tänkt att jag skulle hinna?  Har ju hela eftermiddagen/kvällen på mej då och det är inte mycket kvar. Så tar psykologin och filosofin idag. Psykologi är verkligen mitt favorit ämne, så himla intresant är det. Tur att vi läser B också! Nä nu ska jag ta och stoppa något i magen sen sätta mej ner och plugga. So long <3

onyttig frukost och svenskalektion.

Ja jag är ju ingen jätte nyttig person direkt eller sådan som alltid tänker på vad jag äter, men när det gäller frukost då känns det bara fel att äta onyttigt speieltt på vardagarna då man går upp så tidigt, inga problem alls med det på helger. Men iafa i natt så sov jag hos Niklas och i morse när jag skulle äta frukost så hade han bara vitt rostat bröd och oboy ( ok kunde ju tagit vanlig mjölk men inget jag gillar :P ) Just vitt rostat bröd känns super onyttigt haha.
ja va väl det jag ville säga.

Just nu sitter jag på svenska lektion, håller på med min låtanalys, går lite segt eftersom det är ju mycket roligare att prata om studentfester och annat. Men jag blir nog klar i eftermiddag. Idag efter skolan ska jag och jocko först upp till ansans och boka lite körlektioner, jag ska köpa sådant där paket med10 lektioner. Sedan ska vi träffa några vänner i från dansen vi ska antingen ta en fika elle hyra film. Sedan blir det hem och plugga för fulla muggar! svenska, psykologi pch filosofi :)
i söndags beställde jag en bikini ni vet den jag la ut på bild, men såg i går att jag kommer få trosorna v.7 och överdelen v.8 så det var ju lite konstigt undra varför liskom? haha men det gör ju inte mej nått. Nä nu slutar vi. Ha det bra < 3


just like the sun you light up my life


  
 

Hej :)
Nu har jag sovit en timme och det var jätte skönt. Idag hade vi inte någonreligon så vi slutade 12. Härligt att sluta så tidigt. Utanför mitt fönster snöar det som bara den just nu. Ikväll ska jag träfa niklas :) han hämtar upp mej efter att han har slutat. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på mysa i alla fall. Och som jag skrev i förra inlägget så hoppas jag på att han kan hjälpa mej med en CV. Idag har vi varit tillsammans i 7 månader♥  tänk att tiden har gått så fort. Men ändå känns det som att det skulle vara mycket längre. konstigt. Nu ska jag plugga lite filosofi och sedan svenska. Ha det bra så länge / J

God Natt <3

Hej :) nu snart är det kväller för min del.Har nyss kommit hem ifrån en promenad med johanna det var en trevlig promenad men en väldigt snöig sådan. Nu är det verkligen ett vinterland ute. Så som det ska vara på vintern tycker jag! Har kollat på lite mer ställen som söker jobb nu på inernett. Men jag vill ha hjälp med att skriva en CV. Har ju inget skrivprogram på min dator. Kanske att Niklas vill hjälpa mej med det imån. Nä nu ska jag sova, har bestämmt mej för att jag måste kliva upp lite tidigare på morgonen nu och ta en tidigare buss till skolan. eftersom bussarna jämt är sena och man alltid kommer i sista minuten till skolan hinner oftast inte ens gå till skåpet och hämta böckerna för första lektionen. Så nu ska jag kliva upp tidigt och slippa stressen :) Så, god natt ♥


Monday

Hej :) Hade sovmorgon idag vilket var jätte skönt, men jag sov över ändå och fick nästan springa till skolan. Men första lektionen var ändå inställd, kul hade ju kunnat vara hemma en timme till. men aja. Slutade sent i dag halv fem, så har inte varit hemma så länge. Pratade nyss med N i telefon :) <3 Om det slutar snöa nångång så tänkte jag ta en promenad känner för att göra det i dag, sedan så ska jag plugga lite svenska ska skriva lite på låtanalysen. På socialkunskapen pratade jag och sabina om vi skulle ha nån tjejkväll snart. Skulle vara jätte kul, länge sen vi gjorde nått sådant nu. Men det blir inte förren nästa helg. får bli allt för nu. hejs

Just Nu längtar jag till sommaren.

Men jag gillar vintern & snö!

 
Den här bikinin och strandklänningen skulle jag väldigt gärna klicka hem ifrån hm och asos. Blir snyggt i sommar!

Lugna helgen

Hejsan :) Nu sitter jag hemma och skriver. Igår blev det film mys med lina och fredrik. Jag och fredrik hyrde film, det blev the love guru. efter mycket om och men, vi hade som sagt väldigt svårt att bestämma oss. Men den var helt okej. Vi köpte även med oss massa godis. Niklas hemtade oss sedan hos lina och lämnade av fredrik hos han så åkte jag N hem till honom. Idag sov vi läänge. Lite för länge gillar inte när man blir sådär seg. Idag hade jag ju tänkt att plugga hela dagen. Men så vet jag inte riktigt vad jag ska plugga på. Kanske låtanalysen, men där står det lite still, så jag började med att göra psykologi frågor. men det var svårt! med strot S. Så då blev det ingenting. Men ska ta tag i det dära nu. Man måste ju. Lite senare kommer niklas hit, då blir det mys. Så bäst att jag sätter igång med pluggandet nu, men vad ska jag börja med? aja... Ha en bra kväll. Puss.

LördagLördagLördag


Igår blev det en kväll i soffan framför let´s dance, lite små segt och tråkigt sådär. Somnade alldeles för sent och vaknade tidigt. Har varit med mamma till ikea en sväng idag. Nu vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. borde plugga men så klart är jag grymt trött. Ikväll ska jag gå å lägga mej tidigt så jag är pigg i morgon. Men först ikväll så ska jag hem till lina. Vi ska kika på film :) Nä nu ska jag lägga huvudet på kudden och blonda ett tag. kramkram

Blåa ben :O

Ja jag har som mörka blåaktiga fläckar på mina ben, först trodde jag att det hade färgat av sig ifrån jeansen men även när jag duschar och inte har andvänt jeans på ett tag så är det kvar :S börjar nästan bli lite orolig.

aja, Det var jätte trevligt att träffa johanna idag :) vi tog en lunch på java, satt där länge och pratade om allt möjligt. Planerar att åka till idre johanna jag och Tova, och hälsa på matilda som jobbar där denna säsong som skidlärare. Hon bor tydligen i ett stort hus med två andra tjejer och det fanns gott om plats för att folk skulle kunna komma och hälsa på, vilket vi skulle tycka var jätte roligt :)! Trodde inte att det skulle bli nått eftersom vi inte visste hur vi skulle ta oss dit men nu har vi hittat en buss som går dit. Måste bara planera lite mera när vi ska åka å så, vill ju åka nån helg då matilda inte jobbar hela tiden så att hon kan åka skidor med oss :)

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med kina mat, sen ska vi äta tårta. Jag är jätte hungrig nu! Ska bli riktigt gått.


full fart mot helgen :)

Hejsan alla :) Idag är det fredag vilket betyder att jag bara har två lektioner, börjar 9.40 och slutar 12.10 har filosofi och psykologi. Sedan ska jag bara skriva PA loggbok. Efter det ska jag traska mot stan och möta johanna :) vi ska ta en fika. Måste även in på MQ och köpa ett present kort till pappa som fyller år idag, Grattis. När jag kommer hem så ska jag städa, inte fullt lika roligt =/ men ett måste det är verkligen stökigt här. Har inga planer för kvällen får se vad som händer helt enkelt blir förmodligen en kväll framför tvn. Nä nu ska jag föna håret och sedan springa mot bussen. Ha en bra dag! ♥

Torsdag


Hejsan :) Just nu sitter jag och tittar på tv, jag har till och med sovit ett tag. Vaknade tre i natt och efter det kunde jag inte somna om, så är rätt så trött kan jag säga.  Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träffa niklas eller så hittar jag på något annat. Ska i alla fall somna tidigt ikväll så jag är riktigt utvilad imorgon. Har väl inte så mycket vettigt att berätta idag. så nu ska jag sluta skriva. <3


if i were a boy

Hejsan :) Har nyss kommit hem ifrån skolan, eller jag isa och malin tog en sväng på stan och tittade på balklänningar men det fanns ingen som jag skulle vilja ha där. Så jag tror jag tar med mej mamma och åker till huvudstaden för att hitta en. Blir nog att man köper student klänningen sen där också, sådant litet utbud i lilla gävle. Nu sitter jag och lyssnar på "if i were a boy" med beyonce för fullt. Älskar verkligen den låten sjukt bra! Ska skriva en textanalys på svenskan och jag har valt den låten. Hade tänkt att börja idag men det hinner jag nog inte så det får bli i morgon istället. När niklas kommer hem från forsmark så ska han och jag åka till köpis, jag ska titta efter en födelsedagspresent till pappa, vilket kommer bli svårt. Sedan ska vi hyra film tror jag och åka hem till niklas och titta. Jag skulle gissa på att jag sover där i natt också. Nä nu ska jag ta och fixa till mej lite :)





If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

TRåkigt

Jag har sjukt jäkla tråkigt. Varit en riktig tråkdag! Jag är riktigt trött på att ha tråkigt nu. Vad gör alla på eftermiddagarna?
har jag inget att plugga så har jag inget att göra. det är fan sorgligt. Är ensam hemma nu vilket jag oftast är så det finns ingen att prata med heller. suck.

....

Du blundar för det en blind skulle kunna se!


SPÄRRAD

Jag funderar på att göra min blogg privat och bara låta vissa speciellt utvalda personer få till gång till den :) 
vet inte riktigt hur man  fixar ett sådant där lösenord, men om det inte går så får jag väl helt enkelt bara göra en ny blogg för då vet jag hur man fixar ett gäst lösen :P men har inte riktigt bestämt mej än få se hur jag gör.

Söndag!

Hej :) Nu är den här helgen snart slut. men det gör mej inte så mycket. Är rätt så skönt att det är skola i morgon :S vad händer? Haha. I går vid två tiden åkte jag och niklas till kilafors för att hälsa på hans pappa. När vi kom dit så fikade vi sedan så åkte vi til bollnäs och tittade på nån fotbolls match sedan så åkte vi tillbaka och åt tacos. På kvällen så spelade vi kort med niklas pappa och monica, sedan så kollade vi på körslaget. Lite senare gick jag och niklas och hälsade på nån kompis till han. När vi kom tillbaka var vi hungriga så tog lite tacos som natt mat, inte kunde vi somna sen heller så vi spelade lite mera kort. Jag fick stor stryk, förlorade åtta av nio gånger. Men vilket jag tog igen nu ikväll :)
Idag sov vi riktigt länge, härligt att få sova ut. Kom hem på eftermiddagen. Sen har jag verkligen inte gjort nått. Har med andra ord haft skit tråkigt , har inte funnits någonting att göra och jätte tråkigt väder har det varit också. På kvällen kom niklas hit, så åkte vi iväg och käkade, handlade. Sen tillbaka hit och tittade på film, allot like love som går på fyran just nu. Men niklas åkte nyss han var jätte trött å han ska upp riktigt tidigt i morgon stackarn. Jag tittar fortfarande på filmen som börjar igen nu efter reklamen. så nu ska jag sluta skriva, God natt alla :) Kram


                 ( en suddig bild från mobilen)
haha niklas var så söt och skulle impa på genom sina kunskaper i stickning :)


Fredag

Så var det fredag och helg :) Inte för att det har varit någon jobbig vecka direkt, men skönt med liten mjukstart. Har inte gjort något speciellt i skolan idag, men måste berätta att vi har fått jordens bästa schema!:) På fredagar har vi två lektioner börjar 20 i tio och slutar 12. De andra dagarna går vi också jätte bra tider. Såg en lapp som satt uppe iskolan att man kan få åka till trysil och åka skidor två dagar om man vill, vilket jag och maja blev väldigt sugna på, skulle verkligen vara jätte kul. så tror vi anmäler oss på det nästa vecka om det går.  Idag efter skolan träffade jag niklas en stund, sedan åkte jag ner på stan och träffade mamma, vi åt mat på java. Gick in på Jc och kollade också, och den där tröjan som förstördes finns det kvar utav i rätt storlek, gissa om jag vill ha den. men tyvärr så tillåter inte min plånbok det denna månad. Ikväll ska jag träffa niklas igen. Ska nog kolla på letsdance tror jag, lika som idol så gillar jag inte det programet heller, det är så lika lika hela tiden. Har man sett avsnitt så har man sett alla. I morgon ska jag och niklas åka till kilafors till hans pappa.
Ha en bra helg alla :)

PLUGG!

Igår kväll skulle jag tvätta, bland annat en vit stickad tröja jag fick i julklapp. min favorit tröja! Jag läste jätte noga på lappen innan å så , men i morse när jag skulle sätta på mej den så var den helt förstörd. Den hade krymt i längden och tappat formen helt och jag fick inte ens igenom mitt huvud. Det känndes jäkligt surt! blev faktisgt riktigt ledsen :(
Första skoldagen var helt okej slutade tidigt. Men jäklar vad trött jag har varit i dag och det var riktigt svårt att gå upp så tidigt. Nu sitter jag och pluggar för fullt. Det går sådär. Har väldigt svårt med naturkunskap. Får verkligen dåligt självförtroende av det här. Är jag dummare än alla andra? Jag läser, skriver ner å allt men det fastnar inte. Det gjorde det inte första gången heller. Hatar när man pluggar som en tok så får man ändå ig. Nä nu ska jag fortsätta att plugga. Önska mej lycka till! Ha det bra. kram


Sistadagen på lovet

Nu är jullovet slut. Lite sorgligt och tråkigt så klart. Jag älskar ju som sagt julen och att allt det är över är  jätte tråkigt tycker jag.  under lovet har jag umgåts mycket med kompisar man måste ju passa på när tiden finns så det har verkligen varit jätte skoj :) Jag har även spenderat mycket tid med Niklas :) och det älskar jag!  Jag har verkligen fått changsen att vila upp mej och det behövdes. Men nu har jag bara en termin kvar på gymnasiet student 2009 :) , det känns skönt att veta. Även fast det kommer bli grymt mycket plugg och en hel del stress så är det inte långt kvar och man vet att det finns ett slut på allt eller hur man ska förklara det. Under 2009 har jag bestämt mej för att leva mer i nuet, ta dagen som den kommer. Vilket jag verkligen är sämst på. Längtar alltid till något, till helgen, studenten, plugga vidare, flytta hemifrån, till nästa lov osv. Och jag ska inte ha så brottom med allt eller försöka känna mej mindre stressad över saker och ting. Visst jag har ett mål att ta körkort under detta år men man är inte misslyckad om man inte gör det så fort man kan, eller om man inte kommer in på den högskoleutbildningen man vill gå på en gång eller om man inte börjar plugga direkt efter gymnasiet. Jag har märkt att många tänker så vilket är helt fel nästan löjligt.
Nä jag ville egentligen bara säga att jag har haft ett toppen bra jullov och bättre har det inte kunnat blivit :) men det är mycket som jag tänker på just nu.
Dagen har jag spenderat med Niklas. Pluggat en del har jag gjort också. Nu ska jag vara social och kolla på film med niklas som är här :) ska försöka somna i tid i natt också vilket förmodligen kommer bli svårt. I morgon är det tillbaka till verkligheten igen.Hoppas ni har haft ett lika bra lov som jag :D  ♥


En gammal gammal bild på mej som jag hittade :)

Good night

Hejsan :) Så var måndagen slut, och det återstår bara två dagar kvar på mitt jullov. Jag njuter varenda minut över att vara ledig. Känner att jag kommer vara riktig utvilad när terminen börjar. Idag gjorde jag och Niklas ett nytt försök att åka till valbo. Och ja nu blev ingen sjuk haha. Jag hittade äntligen ett par svarta jeans för en bra peng. Jag har gått i trasiga byxor  i ett år nu så kände att nää nytt år och dags för att fixa ett par nya byxor också. Köpte även lite nya block. så jag har något at skriva på när skolan börjar. Så nu gäller det att snåla som bara den tills nästa studiebidrag kommer inga onödiga köp, kommer väl inte kunna göra något i huvudtaget som kostar en krona. Tråkigt jag vet men så är det. I need a job! Har i alla fall skrivit ner alla ställen jag ska ansöka om sommarjobb på. Ska ringa runt och skicka cv redan i veckan. Man måste vara tidigt ute om man vill ha något. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på film men har även gjort en del nytta. Jag har nämligen pluggat ikväll. Naturkunskap. Måste säga att det är det mest tråkigaste ämnet jag vet det är helt ointresant. Men har rester kvar så jag är så illa tvungen. Ikväll ska jag försöka somna i tid, det kan bli svårt eftersom man har ju vänt på dygnen nu. Men i morgon ska jag kliva upp tidigt så ska jag och johanna gå ut å gå, vad jag ska göra sedan berättar jag inte än :) det är lite hemligt. Nä nu ska jag borsta tänderna så ska jag försöka somna sedan. Gott natt och kram ♥


hemmakväll

Hej :) Dagarna på det hära lovet bara rullar på snart börjar skolan igen. Kan ingen stanna tiden lite! Blev inge valbo för oss igår. eller vi kom dit men då började niklas att må jätte dåligt så det var bara att åka hem igen. Han fick nog en släng av magsjuka så nu är jag livrädd för att jag också ska få det! Så han följde inte med till mamma heller. Det var trevligt hos mamma är ju som sagt inte där så ofta. Viktor och Henrik var också där :) jag gick vid nio. då hyrde jag en film. Sedan åkte jag till min lilla sjukling som då mådde mycket bättre så tittade vi på filmen. Idag har jag fikat med lina :) och nu sitter jag hemma. Det är sjukt kallt ute nästan 15 minus. Fötterna värkte av kyla när jag kom hem ändå gick jag bara från bussen. Men pappa äldar i kakelugnen så sitter framför den just nu och det är jätte varmt och skönt. När jag kom hem hade pappa och viktor redan ätit och inte sparat något åt mej så nu är pappa och köper max åt mej , oj vilken otur jag hade då ;P Just nu sitter jag och tittar på victoria secret fashion show. Sacka om en påkostad show. just nu sjunger usher.  Nä tror jag maten kommer så nu ska jag äta. <3


Lördag :)

Hejsan :) Nu sitter jag hos niklas och vi har just klivit upp :O ok inte riktigt vi gick upp och åt frukost sedan la vi oss igen och tittade på tv lite segt men ändå skönt. Nu står Niklas i duschen och vi ska snart åka till valbo. Jag hittade inga jeans i går i stan så ska titta om jag hittar ett par där istället, men det blev ett par nya skor igår, ett riktigt fynd på rean. Dom hade kostat 800 tror jag det var men nu var det halva rea priset så det blev endast 174kr ett riktigt kap :) annars så brukar jag inte gilla reor. Efter att vi har varit i valbo ska vi hem till min mamma och äta tacos :) Sedan får vi se vad som händer i kväll har inga planer ännu. Nä det var allt jag hade att komma med för idag. Sköt om er alla söta !

2009

Så var det ett nytt år :) Nyårsafton var bra! På dagen träffade jag maja för att köpa lite mat till kvällen och så. Sen så åt vi hos Niklas det var jätte mysigt och trevligt. Vid elva åkte vi in till stan och gick på slick. Där träffade man lite folk så det var kul :) Vid tolv slaget gick jag och Niklas ut och kollade på fyverkerierna vid bocken, sedan in igen och dansade vidare. Det blev en lyckad kväll. Igår blev en slapp dag, vi båda var lite sega som man är dagen efter. Åt på donken sedan hälsade vi på niklas mamma. På kvällen träffade jag Johanna,Sandra och Maja. Vi  tittade på film. ps i love you. Jag såg inte klart den sist men jäklar vilken bra film. Kan ju säga att alla grät speciellt i slutet. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och niklas var ute och gick en sväng på
förmiddagen. Snart ska jag in till stan och träffa mamma. Ska kolla om jag hittar några svarta byxor eller jeans. Har letat länge nu men hittar inga fina som inte är allt för dyra. Sen så ska vi ta en fika :) var längesedan jag och mamma gjorde något sådant nu. Jag saknar det. Träffas inte alls nå mycket nu förtiden. Förut pratade vi jämt typ när jag kom hem från skolan, gick ut och gick åkte och handlade osv.
I kväll ska jag förmodligen träffa niklas igen. Tror jag ska ta och hyra en film att ta med, såg att det inte var något bra på tv alls. Nä nu måste jag göra mej i ordning. ♥


:)


Du gör mej glad :)

RSS 2.0