Fredag


Så var det fredag eftermiddag och lovet är nästan slut. En vecka går alldeles för fort. Men nu är det inte långt kvar till jullovet lr joo det är det haha. Men jag har fått värsta julkänslan nu det snöar ute :S och jag sitter här med ett glas julmust. Idag så har jag och maja varit en hel dag på fjärran :) super härligt var det. vi var på relax avdelningen lite dyrare men klart värt det. Vi bubblade en hel del, bastade ångbastu en stund simmade lite bubblade lite till å basta mera :)
Man blir verkligen helt slut efteråt och avslappnad. Snart ska jag följa med niklas till ikea. I kväll blir det lugnt. Jag å N ska laga tacos sen bara kolla på tv äta lite godis å mysa :)
Nu ska jag kila. Ha det så bäst. <3

what a beutiful day

Hejsan :) Vaknade upp hos Niklas i morse :) vi mös fram till tolv. Sedan dess så har jag pluggat en del och tagit en promenad och har nyss fått i mej en tallrik med gröt och äppelmos :P gött det. Ikväll tänkte jag gå på ett aerobics pass på friskis sedan ska jag träffa några härliga för en fika :) Sedan blir det eventuellt att träffa niklas igen haha. I morgon ska jag å sötmaja till fjärran å simma, bubbla å basta det ska bli jätte härligt :) en snabb uppdatering ifrån mej :P ha det bra alla söta :) kramar /Julia

Stockholm

Japp så har jag nyss kommit hem efter en lång shopping dag i sthlm :) har verkligen varit en rolig dag :) Trevligt sälskap med kusinen. Men det var nära på att vi inte höll på att komma dit. Jag bokade bussen för kanske tre veckor sedan å då sag jag onsdag vecka 44 vilket är idag. Men idag när vi skulle kliva på stod vi inte med på listan då hade sgs gjort fel å bokat in oss nästa onsdag. men tur var fick vi plats att åka dit. men när bussen har åkt så får vi reda på att vi inte kan åka med tillbaka till Gävle. Jag blev tok arg ringde upp sgs å skällde lite :P men de sa att de inget kunde göra å alla platser på hem vägen var fulla. Panik liksom. Men då så ringde niklas till sgs å skällde lite mera eftersom det var dom som hade gjort fel å då fanns det plötsligt två platser lediga på vägen hem. haha. Aja vi shoppade mycket lite för mycket kanske :P för min del. Majsan ringde å frågade om ja ville med ut i kväll å de hade jag gärna velat , men årken finns inte slut i ben å kropp efter en hel dag haha. Å så lär man ju tänka lite på ekonomin också.  Men på lördag maja då jäklar ska vi ha kul :D blir lugnt för mej ikväll i morgon blir det en tråkigt plugg dag men kan inte skjuta upp det längre nu. aja ska ta å hoppa in i duschen nu sen göra lite te :) hare!

Jag älskar Niklas! <3

lay all your love on me

Hejsan alla :) idag vaknade jag upp i Niklas lägenhet vilket jag tycker är läskigt, ( bara för det ligger där den gör) haha är alltid rädd där, fånigt jag vet. Niklas hade redan åkt. Fixa mej sen var det bara att fara till skolan. Mötte min kära kompanjon maja :) Vi lyssnade på en föredetta nazist som har hoppat av och nu arbetare med att få ungdomar att hoppa av extrema nazist grupper. Det var verkligen jätte intresant. men gissa om det var pinsamt. det var jag å maja å alla lärana XD haha. Efter det så var båda grymt hungriga så vi gick till flanör och åt lunch det var trevligt :) sedan blev det en titt i affärer och majsan köpte nya strumpbyxor, och maja dom är fina ;P haha. jag köpte inget jag håller mej tills i morgon då jag och min kusin sofia ska åka till huvudstaden för att shoppa :) hoppas jag hittar nått fint där.
Hur som helst idag när jag kom hem så var jag grymt trött sov i tre timmar nästan. Å ikväll så har jag varit hemma hos lina och kollat på mamma mia filmen, den kan man verkligen se flera gånger. så braa! Fick sjuss hem av niklas som befann sig i stan skönt att slippa ta bussen. Nää nu ska jag sova måste ju vara pigg i mån :)
God natt alla söta <3 so long!

Hejsan

Hejsan :) Sitter framför tvn med en stor kopp te och i mjukisbyxor. soft, jag är super trött. Var på ansikts behandling idag med maja och vanessa, det var skoj :) jag fick låna hem några produkter mot acne som jag ska testa, om de är bra så kanske jag köpter dom. Ska annars lämna tbx dom på fredag. Efterbehandlingen så gick jag och vanessa och tog en fika på flanör :) det var trevligt. sedan blev det en titt i affärer. köpte inget ska spara tills på onsdag då jag och sofia ska till stockholm å shoppa :D Blir att träffa niklas ikväll :) han kommer hem idag å åker i mån igen. I mån ska jag å maja vara så ambisösa att gå i skolan. Japp ni läste rätt 8.30 ska vi vara där. Det är till vårat PA. Så ikväll blir det att sova tidigt
ska kolla tv nu, Hörs <3

Helgen :)

Lördags kväll så följde jag med niklas till Ikea som hade kvällsöppet. Han köpte saker till sin lägenhet å så bjöd han mej på ikea mat :P Sedan så åkte vi hem till honom i andersberg efter att niklas hade monterat ihop en soffa och jag hjälpt honom å diska lite nytt som han köpte så  kollade  vi på en beckfilm film åt massa chips och bara myste. Sov länge på söndag det var verkligen super skönt att få sova ut. I går söndag så träffade jag Johanna å Sandra, vi var hemma hos johanna å bara pratade lite om allt möjligt, sedan så åkte vi ner på stan en sväng hyrde film och köpte fika sedan hem till johanna igen. Filmen var jätte bra, underbara älskade såg vi. På kvällen så träffade jag niklas igen sov hos han i natt men i morse halv 6 åkte han till forsmark igen, lite läskigt att vakna upp där själv haha. Nu är jag hemma hos pappa ska snart ta mej ner på stan. Ska gå på ansiktsbehandling/kurs idag det ska verkligen bli jätte skoj :) sedan tänkte jag ta mej en promenad efter det så blir det plugg. Skönt med höstlov endå :)
Vet ni nu längtar jag jätte mycket till julen och vintern :P men det kommer ju det å.
Ha en bra dag alla. kramar 
   

            
                        HAHAHA

Lugn mys lördag :)

Hejsan :) Bion i går var rätt så bra faktisgt, men lite överdriven och barnslig. Men bra ändå :)
träffade vanessa och bella där också, så det var kul :) Efter bion sjussade vi hem vanessa sedan så åkte jag och Niklas hem till han och sov. Idag så har jag hjälpt men mest kollat på när niklas har packat. Sedan så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har nyss varit till affären och köpt en cosmopolitan tidning som jag precis här läst. Är ensamn hemma skönt tycker jag då kan jag ha volymen på musiken på högsta volym. Verkligen en lugn lördag men nu börjar jag bli rast lös ska träffa niklas ikväll iafa, blir en fortsat lugn myskväll. Men det är väl bäst så kanske jag kan ta och bli bra i min förkyllning nån gång också. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik :) ha en bra lördagkväll alla söta <3 



     


It´s friday today <3

Städningen gick fort, nu så skriver ett inlägg igen på en gång. Niklas är på väg hit nu. Han har fått sin lägenhet idag så i helgen har han fullt upp med att kolla på tapeter. Jag längtar tills vi kan ses en hel dag :) Ikväll så ska niklas bjuda mej på bio han är så gullig. vi ska se high school musical 3 mest för att jag vill det :P dom filmerna kanske är lite töntiga men bra ändå tycker jag. Jag är mycket bättre i min röst. kan prata nästan normalt nu :D härligt.

Niklas Larsson det finns ingen som du <3<3
          


Höstlov :D

Hallojsan :) Nu så är det äntligen höstlov! åkte till skolan för att hemta böcker men blev kvar så var med på dom två sista lektionerna samhäll och internationella relationer. Vi fick jätte god fika på sista lektionen :) nu så vet jag inte vad jag ska göra. förmodligen så går jag till pappa å hämtar lite kläder, skulle helst vilja få med mej en tv också men det blir ju lite svårt att bära hit den. har inga planer alls för helgen få se vad jag hittar på. ska städa nu iafa . kram

FREDAG :D

Godmorgon alla :) idag är det fredag och nästa vecka är det höst lov. Men jag kan inte gå i skolan idag heller, har verkligen ingen röst alls =/ ååh jag vill ju. Men ska iafa dit och hemta lite böcker å så som jag måste ha under lovet har lite att plugga på då, psykologi och så måste jag skriva ett svenska np tal. Jag blir tokig av att vara hemma å va sjuk så tråkigt haha jag saknar skolan å majsan å nåra andra :P Niklas sover fortfarande, ikväll ska vi förmodligen på bio :) det ser fram emot att få göra nått annat än att sitta hemma bara.  På lovet så har jag inte så mycket planerat på måndag ska jag å maja på ansiktsbehandling, på tisdag studie dag om rasism, på onsdag ska jag å sofia till stockholm, på fredag ska jag å maja till fjärran å på lördag nästa vecka blir det utgång :) det kanske var en del ändå å så plugga då.
Nä nu ska jag äta frulle och kolla på vakna med the voice. Ha en underbar dag alla söta :)
Kramar /J

no one knows

Trallalaalaa hej hopp på er. Över energi som tusan just nu. Blir ju det utav att bara sitta inne, men har varit ute å kört lite med pappa iafa. Gick väl som det gick. har lagat världens godaste pankakor mhm, men det gick inte så bra att steka dom eftersom mamma inte har införskaffat nån bra stekspade ännu. den var för fet.
Vet ni nu vill jag flytta hemifrån riktigt längtar till det. är trött på att bo hemma nu. vill klara mig själv, å inte höra tjat å gnäll ifrån någon! nää nästa höst flyttar jag! börjar nog plugga direkt hoppas å ber att jag kommer in på det jag vill också då.
Snart kommer niklas hit  :) blir det mys, få se om han sover här. jag är ju så förkylld och kan fortfarande inte prata. vet inte om jag ska gå i skolan i mån, vill det. Är ju sista dagen innan lovet å så vill ja inte miss nått. skönt med lov sen iafa =)
nu ska jag kolla på tv haha. ha det bra. puss /J

booring

Jag gillar absolut inte att vara hemma å va sjuk =/ värre när man inte kan prata. Aja jag har väl ägnat min dag hitils med att kolla på tv, gick till affären och köpte en tiding och choklad :) mums. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, varför visa dom inte bra filmer på tv på vardagar itstället för dåliga spel program. aja :P nu ska jag fortsätta med att inte göra någont ing alls. vilket absolut värdelöst inlägg. ha det pussar

Stum

Hejsan :) idag är det torsdag om ni nu inte redan visste det :P i går kväll var jag väldigt hes efter allt pratande haha :P
å i morse när jag vaknade så fick jag inte fram ett ord. Jag har tappat rösten helt =/ inte alls nå kul.  Vill inte vara hemma det är så tråkigt. Å ännu värre är det när man inte kan prata. sjuk= många inlägg idag. fördriva tiden lite;)
Idag så kommer niklas hem, på mej låter det som att vi inte har sets på en evighet men det har vi ju men jag har saknat honom ändå<3 nu ska jag ta och göra mej lite grön te :) ha en underbar dag alla söta
kramar 

      
Jag gillar verkligen miranda nallar.

kväller

Historia redovisningen idag gick apa. Inte alls nöjd =/ känns inge bra. är orlig för mina betyg , att ja inte ska komma in på nått högeskoleprogram osv. Efter skolan så träffade jag sofia ett tag det var jätte trevligt :) vi tog en promenad hem till mej och gjorde iordning lite mackor och varm oboy :P mysigtmysigt. Vi var övertrötta och skrattade åt allt möjligt som det kan bli då haha. Sedan så åkte jag hem till pappa gjorde inget spec där hade hoppats på att mina små älsklingar skulle vara hemma (katterna) men det var de inte. Så kollade lite på tv ist. vid halv åtte så sjussade pappa ner mej på stan, Fikade med lina på coffee house. Trevligt som vanligt var det :) satt där länge och pratade om allt mellan himmel och gjord. skönt att få prata av sig lite.


       
                  
                                                    Lina & Jag

Just nu sitter jag och önskar mej mer pengar haha. Nää men behöver verkligen ett jobb, har sökt på massa ställen så nu vet jag inte vart jag ska söka. Studie bidraget räcker bara inte. Finns så mycket som man behöver köpa och vill kunna köpa/göra. Samtidigt som det skulle vara bra att spara lite till framtiden typ att ha efter studenten om man skulle villa göra nått i sommar eller så. men med ett tusen femtio kr i mån kommer man inte långt med. Vill ju kunna åka skidor i vinter å så också. Nää pengar kan verkligen göra en depp. usch usch. Nu ska jag ta å kolla på svensson svensson avsnitt på datorn, det piggar upp haha :P


:)

Ett jätte stort Grattis till Johanna som fyller 19 idag :)    Hoppas du får en super bra födelsedag! 
 
                                          


Godmorgon

Godmorgon alla söta :) Sovmorgon idag eller vi börjar alltid klockan tio på onsdagar så det är skönt :)
är förkylld som tusan å mår lite sådär =/ men med alvedon och näs spray får det gå ändå ,  är ändå på jätte bra humör idag haha. Ska snart ta å fixa mej för att sedan cykla iväg till skolan. Idag ska ju jag hålla föredrag om Briggen Gerda lite nervös är jag eftersom jag inte alls är nöjd med mitt arbete, det är inte alls så bra och så är det för kort. men men. Fint väder ute idag, gillart :) Senare ikväll så ska jag ta en fika med Lina:) det ser jag framemot, vi ses så sällan nu å i sommras nästan varenda dag men det blir ju så. vi kommer att ha mycket att prata om :P skönt att inte ha något specielt att plugga på i eftermiddag också, ska kanske börja på ett svenska tal om jag har tid annars så tänker jag faktisgt ta det i helgen! det får bli så nu. Nää nu ska jag börja fixa lite. Ha en underbar dag Kramar /J 

                                

skolapluggåplugg

Hejsan, verkligen en tråkig dag i skolan geografi är det tråkigaste ämnet vi har i år. Men fick jobba på valfri plats på svenska så då åkte jag hem. Sitter nu och ska skriva klart mitt historia arbete som jag har tjatat om, jag brukar gilla historia med det här är verkligen ointressant. Ska skriva om briggen Gerda. kul liksom. Det är jätte tråkigt och så går det inge bra hittar inte tillräkligt med info. Mycket klagande blev det nu. Men jag vill bara få det här klart nu, sista grejen innan lovet. Senare ikväll så ska jag och pappa ut å övningsköra. gick ju rätt så bra sits får se hur det går idag. Är så rädd och nervös när jag kör så då blir det bara fel =P haha. Nu längtar jag tills att niklas ska komma hem ifrån forsmark , vilket ä på torsdag kvälll eller fredag. I går precis så har vi varit tsm i 4 månader. tycker att det känns som mycket längre men samtidigt så har tiden gått så otroligt fort :) 
 Nä nu ska jag ta å bli klar med det här jäkla arbetet någon gång. Ha det bäst :)
kramar 

    
             En bild på de bästa :)

=/

Hemma från skolan nu, och jag mår inte alls nå bra. Har ont i halsen som tusan och känner mej febrig. Ska ta å vila ett tag nu innan jag tar tag i historia arbetet igen. Men fick reda på idag att det bara var muntligt så det är ju lätt. Har inte gjort något spec allsn i skolan idag. ååh jag vill inte bli sjuk =/ nää det här var väl ett väldigt tråkigt inlägg. nu ska ja jag ta å lägga mej under täcket jag fryyysser. 
 

                       
                          
                                     Saknar dej nu <3

mondag morgon

Så var det måndag igen och den underbara helgen är slut :P men snart är det ju höstlov.
Har jätte ont i halsen =/ niklas åkte tidigt till forsmark idag han kommer att vara kvar där hela vecka så vi ses inte förren på fredag, gissa om jag kommer att sakna honom :P nu ska ja snart till skolan. pusshej


Söndag :)

Hejsan alla läsare :) söndag i dag och helgen är nästan slut. Men det gör inte så mycket eftersom nu ser vi fram emot höstlovet :) bara en skolvecka kvar. sedan är det bara fem veckor till jullov. helt sjukt vad tiden går fort.
Hur som helst så var jag och fika med några trevliga människor igår kväll. isa julia och johanna. det var verkligen trevligt :) sedan så åkte jag hem till niklas och vi kollade på en jätte bra film :) idag så har vi sovit länge. myst jätte mycket. sedan så tog vi en liten promenad, så härligt väder ute ju :) sedan gick vi tillbaka till niklas och myste lite till :) ikväll så har jag tränat step-pass det var as kul :) och jobbigt. och så har jag övningskört och det gick faktisgt någorlunda bra :P haha nu ska jag skriva lite på ett historia arbete sedan kommer niklas hit. ha en bra kväll alla:) kramar <3

Godmorgon :)

Godmorgon alla läsare :) har vaknat för ett tag sedan men har inte klivit upp än. niklas ligger här brevid och snarkar. Det var jätte trevligt igår. satt och pratade om allt möjligt. typsikt tjejsnack :P haha. Jag har vaknat med jätte ont i ryggen =/ måste ha sovit på ett konstigt sätt. Idag så har jag inga speciella planer. Ska träna ifa, kanske ta en fika med niklas. Ikväll får vi se vad som händer, kanske ringer lina  lr nått :) ha en bra dag . kramar

:D

Det var jätte skönt att bada :) badade länge. Sedan så har jag bara gått runt och njutit utav att det är fredag haha :D
Jag och Johanna gick till time och köpte chips och MASSA godis. Sedan så skulle hon på en konsert på sjömanskyrkan, men hon kommer hit vid halv åtta. Sabina är på väg hit nu, så måste skynda mej lite att plocka undan lite kläder å så som ligger slängda i mitt rum. så sätter jag mig och bloggar när jag egentligen inte alls har tid för det , så typiskt mej.
Jag tror jag aldrig någon sin har varit så glad över att det är helg. Denna vecka har jag ägnat så mycket dit åt att plugga så det är inte klokt, har oroat mej över allt å att jag inte ska hinna, men nu kan man andas ut å nästa vecka har jag bara ett historia C arbete  som ska skrivas och ett svenska tal. Men det börjar jag med lite grann på söndag. Så här är det att gå samäll. "Ni går faktisgt en studie förberedande linje" det får vi höra jämt av våra lärare :P Nää men inge pluggande ikväll eller i morgon jag njuter såå :D Nää nu ska jag städa undan lite snabbt här sedan gå ut å möta sabina så hon hittar hit, juste Lina kanske skulle komma förbi hon med :) , om hon årkade hon var lite sjuk stackarn .
ha en toppen kväll. kramar /J

   
  Sabina    :)                                                                            Johanna ( för länge sen :P )


äntligen så var det helg.

Japp under bart härligt med helg nu :D den här veckan har varit grymt jobbig, religons provet idag gick helt Ok. så skönt att det äntligen är gjort, som jag har tjatat om det haha :P igår kväll var jag med nicke å kollade på en lägenhet i andersberg, den var fin. han har tackat ja till den. tror ja haha. Ikväll så kommer Sabina och Johanna hit. vi ska köpa pizza och sen bara loda sitta å snacka å så myskväll helt enkelt :) I helgen har jag nästan inget att plugga på :D super. I morgon ska jag träna sen ta en fika med niklas på stan :) han kommer nog hit å sover ikväll hoppas jag :P annars blir det bara att ta det lugnt. är helt sjukt trött, efter denna vecka. nu ska jag ta ett varmt bad, göra hårinpackning sedan städa och vila lite innan de kommer. kanske skriver mer sen. Ha en underbar fredag nu :) det ska iafa jag ha :)
kärlek till er.

Så var det den 16/10

Och redan så har hälften av denna månad gått, snacka om att tiden bara rullar förbi står väl inte på så är det ju snart jul :P haha.

Slutade tidigt idag, skönt. Fast provet i religon gör vi i morgon i stället, bra tycker jag så kan man plugga och repetera lite till , det behövs. fast det hade varit skönt att få det överstökat. Men nu behöver man inte sitta å stress plugga eftersom man har läst igenom det mesta utan bara skum läsa lite, å träna in lite begrepp. Ska även försöka skriva lite på en svenska grej. Få se hur långt jag hinner. Ska eventuellt träffa niklas vid 6 tiden så hinner ju plugga en del tills dess. Antingen så skulle jag följa med honom och kolla på en lägenhet eller så åker vi nog bara hem till honom och inte gör något speciellt haha. fick till baka historia provet i dag, och det gick jätte bra, då blir man på bra humör. skryt skryt ;) I dag när jag gick till bussen i morse så var det en tjej som gick övervägen precis vid busshålls platsen så kom det en bil som körde hur fort som helst. Så han körde på henne, såg läskigt ut. ambulansen och polisen kom. Jäkla fart dåre säger jag bara.hon kunde ju ha dött. Hoppas han blev av med körkortet men det borde han ha blivit. Nää nu ska jag sätta mej å plugga, eller när mamma har åkt iväg för då kan jag sitta i köket vilket är mycket skönare :P haha
Ha en toppen dag :) kramis / J


                                         

                 


GOD KVÄLL :)

Hejsan alla :) nu har jag pluggat å pluggat. kan absolut inte allt. men nu svider ögonen och jag är ruskigt trött och det jag läser nu fastnar inte. Men jag har verkligen gjort mitt bästa och mer kan man inte göra. Bara man vet att man har gjort sitt bästa och inte kunnat göra mer så ska man vara nöj, sen spelar det ingen roll vilket betyg man får. Själv så vet jag att det jag kan nu till provet räcker absolut inte till ett högre betyg, men det är inget jag kan göra nått åt nu, så istället för att gå å vara irriterad på det så ska jag tänka att jag har gjort det bästa jag har kunnit :P ska börja köra med det nu. Man är inte mer än en människa. ingen inmatnings maskin:P haha. nu sk a jag sätta på mej mjukisdressen koka te och vänta på att nicke ska komma hit :) i morgon ska jag följa med honom och kolla på en lägenhet i andersberg, en trea. gissa om jag hoppas på att han kommer att vilja ha den i stället för ettan i forsbacka :P det är ju något lättare att komma å hälsa på i andersberg. Nää nu säger jag god natt till er:) hoppas ni har haft en bra kväll. pussar och kramar

it will all get better in time

 
jag saknar skolan, tro det eller ej, men jag gillar inte att vara hemma och vara sjuk. Att gå i skolan tycker jag faktisgt är helt okej, det är bara allt pluggande hemma som är jobbigt.
Hela min värld är upp och ned nu, och jag känner inte igen mej själv. ni som följer min blogg kanske har märkt att de senaste inläggen är helt tråkiga och fyllda med klagomål. Vill bara att allt ska bli annorlunda. Har försökt att plugga religon så mycket som möjligt idag, går rätt så bra nu på eftermiddan. bara jag får g på provet det är huvudsaken, allt jag årkar plugga till nu.
snart blir allt bättre och jag blir mitt vanliga jag igen :P det är ialla fall en sak som är säkert. det får ta sin lilla tid. nää nu ska jag ta å fortsätta plugga, ååh det är helt sjukt mycket. våran religons lärare är helt störd som tror att vi kan knodda in så mycket text och information 214 sidor i boken plus ett häftet på 6 sidor och anteckningar. analysera, reflektera mm.

Vad glad jag är som har alla er underbara :) 







hihi <3 Ha det bäst. Kramar / J
 

onsdag

Skönt med sov morgon idag. Men det blir nog ingen skola för mej ändå, ont i halsen, feber, Men har hur ont imagen som helst :S går inte att förklara hur ont det gör. kan inte sitta upp mera nu, måste ta å lägga mej ned. ha en toppen dag alla underbara ! <3


japp

Ont i halsen som bara den har jag och fryser som en tok gör jag med =/ känns som att jag håller på att bli sjuk. det vill jag verkligen inte. Har pluggat religon i timmar idag, men är så trött så det går segt å inget vill fastna. Somnade till nån timme också. inget är bra nu =/ helst av allt skulle jag vilja åka iväg nånstans till ett varmt ställe långt borta. Drömma kan man ju alltid. nää inget vidare roligt inlägg det här så nu tänkte jag sluta skriva. hejdå
<3

14/10

Hejsan :)  tisdag idag, om ni nu inte visste det redan :P varge morgon så tänker jag typ så har yes ennu en dag närmare helgen. Måste göra så för att ens årka kliva upp :P haha. är verkligen skoltrött just nu. men det är bara att stå ut och försöka göra det bästa ändå. Blev inte så bra med pluggandet igår vilket jag har lite dåligt samvete över =/ istället så var jag med Niklas hela kvällen. Myste,kollade på tv och bara låg och pratade :) synd bara att niklas börjar jobba så jäkla tidigt på morgonen, är nog därför jag är så trött jämt. hans klocka ringer typ halv 6 . Aja nu måste jag verkligen skynda mej iväg till skolan. Å idag blir det av att plugga religon vill jag lova. blir en riktig knodd kväll från början till slut. ha en toppen dag alla :) pusshej <3

TRÖTT

Har nyss kommit hem ifrån skolan. Socialkunskapen idag var salpp eget arbete. Jag och maja ska skriva om dödsstraff.
ksn bli interesant. Idag har jag varit hur trött som helst hela dagen :S på psykologi såg jag inte ens vad som stod på tavla för det kände som jag hade fullt med grus i ögonen. Vill helst av allt bara somna. men icke då måste plugga. Jag och majsan fikade å pratade en lång stund. en trevlig pratstund som alltid :P snart så kommer niklas hit, han är och tittar på en lägenhet nu som han förmodligen kommer att flytta till. i forsbacka av alla ställen på denna jord. men tusan vill bo där. han är ju knäpp han :P haha. Jag vill att denna vecka ska gå med raket fart. i alla fall så att torsdagen är över. så det där jäkla religons provet är gjort , uscha blir nog inte mer än ett G på det =/ känns inge bra. men men man kan inte göra annat än sitt bästa. nu ska jag ta å vila lite sen sätta igång med pluggandet. Ha det bäst. kram / J

                           

måndag

Hejsan :) så var det måndag igen. Jag känner inte alls för skolan idag riktigt opepp är jag. Slutar sent gör vi också
20 i  fem usch ingen rolig dag idag. Ge mej höstlov nu! Efter skolan ska iafa träffa niklas :) det ser jag fram emot.
Blir att plugga religon också.. Har inte så mycket mer att skriva. ska fixa håret sen cykla till skolan:) ha en bra dag alla läsare. kramar

Åh vad jag är trött

 Hallå. Mitt surrealism arbete blev inge vidare bra :/ å alldeles för kort. men aja jag har iafa gjort mitt bästa. Blev inge step för mej idag utan gick på ett vanligt gympa pass på fjärran eftersom jag har varit hos pappa idag har tvättat å så. Men det var ett jätte roligt pass, blir så roligt när dom använder bra musik. så träffade jag lisa där också så det var skoj :)
nu är jag helt slut å trött. och utav någon anledning så har jag bara glömt bort att äta idag, har inte fått i mej nått alls. Men har inte känt mej hungrig heller. men ska ta åtta bussen till mamma så då ska jag äta :Psedan läsa lite i religons boken. Lär nog somna snabbt för jag är jätte trött. Det här är verkligen  inte min dag. Åkte hit för att plugga å tvätta först så visad det sig att jag hade glömt ett viktigt papper hos mamma sedan så blev det nå fel med tvätten så tvättmedlet hade inte åkt in i tvättmaskinen å det märkte jag nu efter att all tvätt nästan har tårkat så de var bara att tvätta om=/  så får åka hem med blöt tvätt men men . Å just nu är jag less. vill flytta hemifrån nu, ska nog ta å börja plugga direkt nästa höst så jag kommer härifrån årkar inte bo på två ställen känner jag och jag vill inte heller bo på nått utav dom :P men nu ska jag kolla om tvätten är klar. pussar /J

Perfekt

Just nu sitter jag och pluggar och det går helt okej, inte jätte bra direkt men det funkar. Vet ni vad jag är trött på alla människor som försöker vara så perfekta. Jag vet en del som gärna vill betona hur perfekta deras liv är. Och att allt bara går toppen osv. Men vet ni ingen är perfekt och det finns ingen som har ett perfektliv. Så kan inte alla ni som hela tiden ska skryta om era perfekta liv sluta. vissa kanske är duktiga i skolan och har jätte bra betyg å mycket pengar osv. men då är det nått annat som är fel. jag lovar. å vissa kanske mår jätte bra men det går inte alls nå vidare bra i skolan å inte alls har nå mycket pengar. Jag tror att de som hela tiden vill betona hur perfekt deras liv är, är dom som är minst lyckliga och minst säkra på sig själva eftersom det just hela tiden vill intala sig själva och andra hur perfekt allt är. Självklart så tycker jag att man ska vara stolt när saker och ting går bra.Men allt i ens liv kan inte vara perfekt på alla plan det går bara inte.
jag har tänkt på det här ett tag eftersom det finns sådana här personer i min närhet som gärna vill låta andra tro att deras liv är perfekta :P haha å  nu blev jag så arg så jag var tvungen att skriva om det:. Eftersom falskheten är så tydlig. så sluta upp med detta nu hörrni. nä nu ska jag återgå till pluggandet får se om jag hinner med step passet, mina lårmuskler börjar göra ont igen :/ usch usch . Kraam



söndag = gräv ner dej i plugg dag

Godmorgon :) jag har sovit väldigt dåligt i natt :/ jag har somnat vaknat somnat å vaknat hela natten och varit på ap dåligt humör. Aja. I går kväll åkte jag och Niklas och köpte hamburgare från donken efter att vi hade släppt av mamma å hennes kompis på stan.Sedan åkte vi hem hit och åt, så kollade vi på stjärnor på is. Efter det så åkte vi hem till Lina ch bronson, där var även fredrik :) vi hyrde en skärck film, som till en början inte var ett dugg läskig. Men sen höll jag på att dö. som vanligt. Lina och jag satt å gömde oss bakom en filt. riktigt bra film var det iafa. men var hur rädd som helst när jag skulle sova. haha. Niklas har nyss åkt, han skulle till sin syrra i huddik å jobba. Han fick nog lida en del pågrund utav mitt dåliga humör igår. förlåt älskling<3 Idag blir det plugg för hela slanten, geografiläxa och religon har prov på 200 sidor i boken på torsdag, det är helt sjukt. Senare ikväll så tänkte jag gå på ett step-pass det ska bli riktigt kul. har saknat det ifrån fitnessen :P men nu ska jag äte lite frulle å kolla lite på tv innan jag sätter igång med pluggandet, det är ju trots allt söndag. Hoppas eran dag blir lite roligare än min. puss&kram /J

  

everything will be ok everything will be alright

hej alla läsare :) idag är det lördag å visst är det härligt! Sov hos niklas igår, först så åt vi tacos med hans familj. sedan så kollade vi på idol och sedan en film som vi hade hyrt. och självklart med massa gott godis :P Var skönt att sova ut länge idag, eller jag vaknade vid åtta och sedan somnade jag om igen. Vi gick inte uppförren 12 massa mys innan :) Sedan så skjussade niklas hem mej . Nu har jag precis kommit hem ifrån ett tränings pass. Jag känner mej helt slut. I morgon kommer jag att ha träningsverk i magen , det är ett som är säkert. Nu ska jag äta lite fil för jag är hungrig. Ikväll kommer nog niklas hit. Får se vad vi hittar på. Ska plugga lite jag också, skriva på ett arbete om surrealism.bäst att sätta igån nu.

everything will be ok , everything will be alright
stay my baby, stay my baby <3

 .
 
                         

i wanna be the one you hold on to

Hej alla läsare :) Så var det äntligen helg. jag tror jag börjar alla mina fredags inlägg så men det är så underbart. Just nu är jag verkligen jätte trött. Såg på en film om berlin och berlin muren på internationella relationer idag, jag höll nästan på att somna. fast filmen var interessant. Nu har jag nyss kommit hem, ska strax ta och städa lite. sen så har jag inte bestämt mej om jag ska gå på ett friskis och svettis pass, eller om jag ska gå ut å gå. vet inte riktigt vad jag hinner eftersom jag behöver plugga en del i eftermiddag också. Ikväll så ska jag träffa niklas är det tänkt. men får se hur det blir med det nu. =/ . Förövrigt så har jag inga speciella planer för helgen, bara massa plugg. så jag har att göra i alla fall. inte nå vidare kul direkt men vad ska man göra. Nä nu ska jag ta nått å äta jag hungrar ihjäl snart :P  puss <3

önskar jag kunde göra allt annorlunda, vrida tillbaka tiden och stanna där.


it can not wait

Go kväll :) Sofia och jag hadet verkligen kul idag, jag hade köpt fika til oss. så vi var här först fikade vi och pratade massor. Skrattade och flummade. Lagade jätte äklig soppa till middag så vi åt oss mätta på ost och kex istället haha. Vi funderar på att åka till stockholm på höstlovet för lite shopping, det skulle vara skoj och behövligt med lite shopping. Längtar så mycket till lovet nu. vet ni, jag har fått såna där mörka ringar under ögonen :S det går inge bra att dölja med smink heller. Hjälp! Just nu är niklas här, han har köpt en jätte snygg mobil gissa om jag är avis. jag vill också ha en sån :P nää nu ska jag ta och kolla på debatt på ettan, som ikväll handlar om sverigedemokratern och ungdomsalkholister. i mån är det fredag, vilket är underbart :D pusshej <3


hejhopp

Hejsan :) idag är det torsdag och då känns det som att helgen är lite på väg :) haha. igår var jag med niklas, följde med han på ikea. sen så åkte vi till honom sen hit. vi kollade på tv och bara lodade. Jag har jätte ont i mina lår idag =/ tänk at det aldrig vill ta och bli bra någon gång. vissa dagar känner jag inte av det alls men vissa gör det hur ont som helst. men aja inte så mycket att göra åt det. nu alldeles strax ska jag åka i väg till skolan, psykologi första lektionen. Slutar rätt så tidigt idag så det är skönt. Efter skolan så ska jag ta och träffa sofia, kusinvitamin. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det var länge sen vi sågs så det ska bli skoj. nää nu ska jag ta och fixa håret sen cykla iväg. Ha en jätte bra dag alla läsare!
kram /J

Onsdag 8/10

Hejsan :) helt okej dag i skolan idag. började tio så det var skönt. Just nu är jag hur trött som helst. skulle kunna somna, vilket jag nästan funderar på att göra. Mitt rum är nästan klart nu, ska sätta upp en spegel, å ta hit en byrå. Och idag kommer mitt soff- fodral :) skit snyggt blir det. allt nytt. Idag ska jag träffa niklas<3  han kommer och hemtar upp mej när han har slutat jobba vid halv 6. så ska vi åka till ikea och köpa en byro till honom tror jag. annars så hittar vi nog på nåt annat :P sedan så ska vi  vara här iafa. Nu årkar jag inte hålla ögonen öppna, konstigt att jag är så här trött :S aja ska vila ett tag. pusshej 

   

JuliahjärtaNiklas

slutade 11 idag gillart! åt lunch med majsan å mallan i skolan först innan vi åkte hem. sen jag kom hem
så har jag pluggat å pluggat. Får inte till mitt lilla FRA arbete. sitter å läser grundlag och en eu konvention nu. Samhäll C är svårt vill jag lova. Har debatt och inläming i morgon. och jag vill att det ska bli bra. Jag har även pratat med min favorit i telefon, som är i forsmark och jobbar. Niklas jag älskar dej<3 längtar tills i morgon då vi träffas :) saknar honom även fast det bara går nån dag emellan vi ses haha. Mitt hår vill aldrig växa. jag var så dum som klippte av mej mitt långa hår, ok jag klippte ju inte av det helt men det blev kort, inte längre än till axlarna. det växer med snigelfart minsan. Juste det där med jobb, går inte så vidare bra för mej. Har inte hittat nått än. måste ha pengar! :P aja leta på bara. Nu ska jag ta och fixa lite sen ta en promenad tänkte kolla lite på stan och köpa ett träningslinne innan jag ska träffa mamma och bror utanför heltenkelt klockan 17. Kramar /J 

    
        <3<3<3<3<3<3<3

Tisdag idag


Idag gick jag upp tidigt, klockan 6 redan. Idag fyller mamma år så grattis till henne! :) jag gjorde iordning frukost på sängen till henne och så sjöng jag ja må hin leva det lät nog inte så där jätte varket direkt haha, och så fick hon paket av mej  och viktor. Hon blev jätte glad. Nu har jag precis ätit frulle. Idag så har jag först PA, sen geografi och sen svenska men då har vi eget arbete så då tänker jag åka hem å arbeta. Ikväll ska vi ut å äta på heltenkelt. mysigt. Nää nu måste jag göra mej iordning. pusshej

JAPP

Hejdär. Jag är verkligen jätte trött :/ kommer att somna tidigt ikväll känner jag. Niklas monterade ihop både borden och soffan. det blev jätte bra. men själva soff-fodralet var jag tvungen att special beställa så det kommer inte förren på onsdag. Skit snyggt blir det iafa. Sen med kuddar och ljus å sånt. Just nu är jag hemma hos pappa var tvungen att hämta lite grejor här. kläder å sånt. Ska snart ta å gå till mamma igen. Dem här datorn har inte jag suttit vid på jätte länge. så tog och kollade på alla kort som jag har här. hahahah säger jag bara. usch vad fula kort. funderar på om jag ska ta och bjuda på att ladda upp nån här. lr nää det vill jag inte göra haha :P men nu måste jag gå, niklas kommer och hämtar mej :) pusshej <3

Måndag

hej! idag undertiden att vi hade en jätte lång håltimme så gick jag och maja ner på stan en sväng. vi åt lunch på java. sedan kollade vi nog runt i varenda affär ( vilket inte är sådär många ändå) socialkunskaps seminariumet gick bra, det var ju lätt så. Nu sitter jag och skriver om FRA-lagen. Jag ska skriva argument som är emot lage. vilket jag inte tycker är det lättaste. usch det här gå verkligen inge bra och det gör mej på dåligt humör. jag vill ju att det ska bli bra såklart. eftersom det betygsstätts. åååh jag blir tokig. nån som har några bra argument som är emot fra?
aja ska kolla vidare på pariers hemsidor och läsa lite mera om lgen nu. sedan så kommer niklas hit. han ska hjälpa mej att montera bordet och soffan. det gick inte så bra för mej igår med det. eftersom det krävdes att man skulle använda en borr. jag hämtade borren  men nää jag ger mej inte in på det. haha :P har jag väl sönder hela bordet tillslut.
nu ska jag plugga vidare. pusshej

godmorgon

så var det mååndag igen och en ny vecka. Idag har jag inga speciella planer. Först nu skola, har först en lektion svenska. sedan har jag ett ptov kvart i tre. snacka om en lång håltimme. När jag kommer hem idag blir det att plugga samhäll. skaäven hem till pappa och hemta lite kläder å så . Sen får jag se vad som händer :)
idag är det sol ute härligt med tanke på att det regnade hela dagen igår. jag gillar fina höst dagar.
men nu ska jag ta och göra mej i ordning sen cykla iväg. ha en underbar dag. kramar
/J 


                   

söndag

Jag är jätte trött, skulle nästan kunna gå å lägga mej nu å sova hela kvällen och natten. men hade tänkt att vara vaken några timmar till :P idag gick inte vi upp förren vid halv 1 :O gjorde i ordning en jätte mysig frulle å tände ljus å grejer. Sedan åkte vi till valbo. jag köpte ett par ugg skor. sköna att trava runt med när det blir lite kallare sen så gick vi till ikea där det var jätte mycke folk och helt kaos på parkeringen. jag köpte  ett soffbord och en spegel till mitt rum. är jätte nöjd med bordet. så bjöd niklas mej på mat där också jätte gott var det :P haha. Nu ska jag ta och försöka skruva ihop bordet., få se om jag lyckas med det. sedan ska jag plugga. Blir ingen träning för mej ikväll, jag har så ont i mina lår muskler :/
ha det bäst. pussar 

         Mitt nya bord :)


God morgon

Hejsan :) vaknade för ett tag sedan, men har inte klivit upp än. det var jätte skoj igår tack maja :D! mötte upp maja vid bussen vid åtta tiden. så gick vi till hennes kompis som också bor här på brynäs ( i en jätte fin lägenhet) avis. där var det lite folk, och vi drack och hade trevligt. trevligt folk :) sedan tog vi bussen , så gick vi till hangloose. Där var det mycket, dansade hela tiden tror jag. Mötte vanessa där också :) jag hade det jätte kul. roligaste kvällen på länge. synd att det skulle sluta som den gjorde bara. Just nu ligger jg i sängen och myser med niklas. Idag ska kanske jag och mamma åka till ikea och köpa ett soffbord som jag ska ha i mitt rum, om vi hinner för hon jobbar idag. annars få det bli i morgon. annars så blir det här en riktig slapp dag. mår apa i dag :/ har träning i kväll iafa :P ja det var väl det de. pusshej

En vacker dag blir ingenting som förr

Hejsan :) den här dagen har varit super hitills, å jag tror inte att det kommer att bli sämmre heller :P Men jag har inte gjort något speciellt alls. pratat lite med mamma, sedan  tog jag en promenad, gick hem till pappa och hämtade en cykel å så cyklade jag tillbaka. Har tagit ett bad och haft i hårinpackning. badade länge, det var jätte skönt. Nu sitter jag i köket och pluggar socialkunskap har prov på måndag om socialpsykologi. det är interessant och enkelt. Här hemma själv, mamma är på stan med en kompis. Älskar att vara hemma själv. Så nu spelar jag hög musik samtidigt som jag pluggar, går mycket bättre då. Nu har jag bestämt mej för att het bo här. Det känns bra, men lite konsitgt och sorgligt på något vis. Men kommer ju att hälsa på pappa, viktor rätt så ofta skulle jag tro och så nova och nellie å klart, mina sötisar :) I kväll kommer maja hit, så blir det väl lite fix å så. sen ska vi gå till hennes kompis som också bor här på brynäs på förfest. sen blir det krogen :) jag är taggad på fest nu :P kommer nog att bli jätte skoj. men nu ska jag plugga vidare. pusshej 

                        
                             Maja & Jag på fest för lite mer än 1 år sedan :)

tidig lördags morgon

Ok så tidigt är det kanske inte, men det känns som att det är det, inte en människa ute å på E4 var det tjokt med dimma, man såg nästan ingen ting. Har sovit hos Niklas i natt, men nu har han åkt till huddik och skulle sätta up nå plåt grejs hos hans syrra. Så han skjussade hem mej först. i går kväll så tog vi det bara lugnt. åt mat, sen kollade vi på en film och åt massa godis :P myspys. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra under dagen. vilket jag tycker är jätte skönt, ta dagen som den kommer liksom, så blir det fest i kväll. Har ju flyttat till mamma nu också. hade tänkt att ta mej en promenad nu så här på morognen men jag har ingen bra jacka eller tröja för det här. haha. men kanske blir en lite senare då det inte är lika kallt ute. Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla lite på tv. ha en under bar dag. skriver mer sen. sweet loves
/ J 
Ett sådant här rosa mobiltbredband ifrån 3 har jag fått nu så jag kan ha internet även hoss mamma :) det funkar bra, bara lite segare än vanligt internet. men det gör inte så mycket

    


FÖr det är fredag :D

Underbart med helg! :) Älskar fredagar. Svenska talet idag gick bra så det var skönt. Har varit rätt så opepp på skolan idag, det brukar jag inte annars vara. men vissa dagar är ju lite sämre än andra. Jag höll på att dö av skratt i matan idag. Ingen slår min och majas humor. solklart bäst :) Nu snart så ska jag och pappa ta och åka till valbo. Sedan så ska jag hem till mamma med lite grejer och så. ikväll så blir det lugnt. Ska träffa Niklas tror jag. Vet inte om vi blir hos mej eller hos han i valbo. I morgon blir det bara ta det lugnt på dagen, plugga lite, ut å gå små fixa och sånt. Sen blir det partaj på kvällen. Å jag är jätte taggad :) ska bli super kul. Ska ut med majsan å några till. Nä nu ska jag packa lite. å så
skriver kanske ett till inlägg senare. pusshej<3

blogg beroende?


Haha jaadå det blir alltid fler inlägg än vad jag har tänkt mej, så fort jag sätter mej vid datorn så lär jag lägga upp ett inlägg :P det var jätte härligt att gå ut å gå idag, ville gå hur länge som helst men det hade jag inte tid med. kvart över 4 så mötte jag maja på stan. först på banken sen kolla lite i affärer. Vi båda köpte skit snygga kjolar på gina. perfa till helgen :) behövde verkligen något nytt.  EU debatten var rätt så interessant men samtidigt lite svårt att hänga med. Det bjöds på god mat också haha . nu ska jag ta och ren skriva ett svenska tal som jag ska hålla i morgon. Sedan kommer nicke. Pusshej <3

Did you give the world som love today babe

Hejhopp:) har nyss kommit hem ifrån skolan. En bra dag har det varit hitils iafa. Hade ju historia C prov idag om gävles historia. Jag hade ju inte pluggat så mycket på det, men det gick jätte bra ändå. Det var verkligen ett enkelt prov.
På lunchen började jag och maja att skriva lite på våran projektplan, den kommer att bli hur bra som helst vi ska skriva färdigt den i morgon. Förövrigt så har det varit en rolig dag med mycket skratt, blir ofta så i skolan, jag är ju med maja så :P haha. Snart ska jag ner på stan för att träffa maja först så ska hon köpa lite grejer sen så ska vi träffa klassen vid mingel & bar för en debatt om EU.det ska bli interessant faktisgt, lite lokala politiker och några från riksdagen skulle vara där. Sedan i kväll så kommer niklas hit tror jag få se <3 men nu först tänkte jag hinna med en liten promenad. Kanske lägger ut ett till inlägg ikväll om tiden finns. Pusshej <3 

     '
      Maja, du gör verkligen mina vardagar vad skulle jag göra utan dej <3 hoppas det är ok att ja snodden bilden från din blogg :)


waiting for the future

go kväll allesammans :P Blev lite historia plugg idag, inte tillräkligt känner jag, aja ska ta och läsa igenom det en gång till iafa. Det blev ingen prommenad för mej och johanna idag eftersom det regnar så. Istället så var vi här, pratade om allt mellan himmel och jord, kollade på idol och fikade med grönt te och cookies. Myspys. Kollade på massa stuger å grejer i fjällen. Vi hittade verkligen bra stugor för bara 1-2 tusen och då var det kanske 4-6 bäddar i . blir ju hur billigt som helst det. vill så gärna åka till fjällen i år. Johanna har precis nyss gått, och snart kommer Niklas hit. Även fast det är hur trångt som helst när vi sover här och ibland svårt att sova, eftersom jag bara har en vanlig 90- säng här så blir det så tomt när han inte är här, konstigt haha :P men nu ska jag läsa lite. I morgon blir det först skola, sen så ska vi på nån debatt på mingel & bar klockan 17-19.00. :) Kramar Julia 

                                                            
                                                                 Johanna (jocko) :)

Onsdag

Hallojsan :) nu har jag nyss kommit hem ifrån skolan. Började tio i dag men jag gick upp tidigt och gick ut å gick en timme på morgonen, det är så skönt att gå innan skolan så har man det gjort sen liksom. sen så är det så uppiggande också. I skolan har vi haft geografi, samhäll C och historia C, var på gävle museum på historian. Innan det var jag och maja och tog en fika på c-house , trevligt som vanligt :)  I morgon har vi historia prov om gävles historia, så nu snart ska jag ta och börja plugga, har en hel del att plugga faktisgt. Senare tror jag att det blir en till prommis men med Johanna :) I går kväll så åkte jag ner på stan en sväng, köpte lite grejer som jag behövde bla ett par jätte fina örhängen. Sedan kom Niklas hit, så åkte vi till ica maxi å handlade lite grejer som hår spray, mouse   ansikts creme och sånt. Köper det alltid där för det är mycket billigare än tex på H&M :P gäller ju att spara haha. Sedan åkte vi hem till mej mös och kollade på film. Nu vet jag varför jag är så trött på dagarna jämt, vaknar ju så grymt tidigt varje dag ( nästan) eftersom niklsd börjar jobba så tidigt, å jag kan inte somna om sen heller. men men :P. Vårat PA har löst sig nu iafa, det kommer bli kanonbra :D jag och maja ska arbeta om rasism. Just därför att vi tycker att rasismen ökar bland unga människor. Det ska resultera sig i en tema dag för någon nia på någon utav skolorna i gävle. Nää nu ska jag ta och börja plugga så jag blir klar någon gång. Ha det! Kramar /J 

                        

                         
                              Jag längtar till skidsäsongen och att kunna åka till fjällen :)

RSS 2.0