kvällar som denna..

Då finns det bara ett ord som kan beskriva. Ensam.
och jag är rädd.
Rädd för att de är föralltid rädd för att känna så föralltid....


ett kort inlägg...

Har inget att säga mer än att det var en lyckad kväll ikväll. jag och min nya kompis elin röjde på slick :) var hos mickis innan och vi hade ett djupt seriöst samtal, att två männnsikor kan ha varit med om så exakt samma saker är otroligt!

I alla fall så tänker jag aldrig någonsin tillåta mig själv att tycka om en person så mycket igen så att det finns en risk att man blir sårad. Eller någonsin lita på en människa så mycket att risken finns att man blir sårad, inte på länge i alla fall.
Jag är singel och jag kan göra exakt vad jag vill! vill jag flytta utomlands och jobba så är det bara att göra det, vill jag gå på en efterfest hela natten så gör jag det. Jag kan göra vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan. Och kanske att man mår bäst utan att ha någon kille. Ja jag vill tro det nu!
Ensam är stark! Puss och godnatt på er <3

i believe we place our happiness in other peole´s hands

Hejsan! Jag har inget speciellt att skriva, jag funderar på att lägga ner det här nu... Jag tycker det är skönt att skriva av mig ibland men jag gillar inte att det blir så personligt ok jag berättar ju inte direkt allt, men varför ska människor veta vad jag gör om dagarna?
Kan i alla fall säga att jag umgås mycket med mickis nu :) vilket är trevligt, sov där i natt och i morse tog vi en långpromenad i regnet tvingade oss upp halv tio fast vi hade somnat vid halv fem. Sedan så gjorde vi i ordning värsta brakfrukosten med ägg,gröt, juce, mackor  å allt. Har fikat med lina på stan idag ockås å nu i kväll har jag varit hemma hos henne och bronson. tittade på film och bara pratade mys kvällar nu alltså :)

Annars så är allt upp och ner nu. Vissa dagar mår jag bra och klarar av att vara stark , ibland bara rasar allt.  Vill ha en förändring. Allt blir bara fel nu. allt går fel nu. Jag vill så gärna ha ett jobb och jag gör allt för att få ett tro mig! Jag fruktar verkligen hösten, kommer inte att ha något att göra om dagarna, inte ha ett endaste öre att leva för. Jag vill att allt ska vända för mig nu, för just nu skiter sig allt. Jag vill inget hellre än att flytta hemmifrån och kunna klara mig själv. Det här är inte hemma längre, men jag kan inte förklara här.
Ibland så känner jag mig så ensam fast jag vet att jag inte är det, jag har många otroligt bra och nära vänner, ni har verkligen visat att ni är äkta! Ni betyder allt för mig. Vänner är det viktigaste man har här i livet. Och jag är lyckligt lottad att jag har de vänner jag har. Ni har visat att ni bryr er och det betyder mycket för mig!

Jag kanske inte kommer att skriva här på ett tag, förren allt är lite bättre. Men inget är säkret. I morgon så blir det i alla fall en utgång med mina sandviken kompisar, det ser jag fram emot :) Nu ska jag se till att leva livet! Göra vad jag vill. Hoppas på att jag får ett jobb och min lägenhet snart. Jag hoppas hoppas hoppas. ett känslosamt inlägg från mig. Nä nu ska jag sova. God natt! Kramar Julia



I believe you can´t appreciate real love until you´ve been burned.


Så att det gör ont i hela hjärtat.

Har nyss kommit hem ifrån mickis, åkte till henne vid 5 tiden, så käkade vi sedan så hyrde vi film på hemmakväll. Hyrde två stycken fucking Åmål som man inte har sett på hundra år men är fortfarande bra och just like heaven. Men vi såg bara på fucking åmål för vi pratade också en hel del, om allt mellan himmel och jord så tiden rann iväg :) Får ta å se den andra någon annan dag.

Egentligen så borde jag sova nu, men efter cykelturen hem så känner jag mig inte alls nå trött, man har vänt på dygnen de senaste dagarna.

Jag hatar den här tiden på dygnet, har jätte svårt att sova nu mera. och nu som jag känner mig som mest ensam. Jag vet inte om det är dig jag saknar eller bara närhet, att ha någon som bryr sig. Men allt går ju som sakt över men det tar sin tid och det vet jag att det kommer göra. Vissa dagar/ kvällar är jobbigare än andra. Skönt att skriva av sig lite i bloggen, men ändå funderar jag på att sätta lösen på den. Nä ska ge mig på ett försök att sova nu. God natt. Vi hörs i morgon!


4 dagars

Det har blivit 4 dagars för mig nu, har haft 4 jätte roliga kvällar :) men känner mig rätt så sliten nu. Idag bilr det bara slapp, film maraton med mickis senare.

Igår gick jag och micksi på stan en sväng, sedan så handlade vi lite, gick hem till henne och bara degade båda var jätte trötta så vi var lite sega på att göra oss klara men började att fixa oss vid 8 tittden. sedan så gick vi till brändabocken och käkade :) Sedan tillbaka till Mickis igen och drack lite fanta & rosé fixade lite till, pratade dansade sjöng. Vid halv ett gick vi till Goya, där var det jätte mycket folk vi dansade hela kvällen! Jag brukar inte gilla goya men igår hade jag riktigt kul.
Nu ska jag duscha sedan bara slappa sova lite till kanske innan jag ska till mickis. Ha en bra dag. Puss.


En lyckad kväll med Julia :)

Godmorgon! Eller klockan är ju kvart över 12 så morgon kanske det inte är, men jag vaknade nyss.. Även igår hade jag en jätte rolig kväll. Tack Julia N :) Vi var här först och sedan så blev det slick igen. Mycket folk bra musik och vi dansade en hel del. Träffade många ifrån klassen och det var jätte kul, för jag saknar alla. Men vi planerar en klass fest nu :) Hoppas det blir av snart! I höst drar verkligen folk åt olika håll. Sara har redan lämnat stan och Evelina flyttar till USA.
Känns ibland som att jag blir ensam kvar här i den här stan.och jag har ingen aning om vad jag ska göra. PANIK.

Nä nu ska jag ta och äta frukost duscha och göra mig klar så ska jag träffa mickis på stan sedan, ikväll blir det middag och lite förfest hos mickis, ska bli trevligt.  Nä nu måste jag sätta igång. Ha en bra dag.

Trött!

Även går kvällen blev lyckad, jag har mycket roligare när jag går på krogen nu än vad jag hade förr :) Jag åkte hem till Vanessa vid åtta tiden vi gjorde oss i ordning, blandade drinkar skrattade, pratade och sjöng med till abba låtar. Visst är det roligare att vara flera men, att sitta två tjejer kan vara riktigt kul det med! Men ska säga en sak, Jag ska aldrig nånsin dricka tequila igen, fy fan!

idag har jag varit hur trött som helst. Käkade lunch med mamma på java i dag :) Kunde inte äta så mycket dock, har fortfarande väldigt svårt att äta, men det blir bättre med det också så småningom det vet jag. Men fick i mig några tuggor. Sedan så tog jag en promenad hem, sen så följde jag med Mikaela till valbo hon köpte en ny mobil och det borde jag också göra, för min dog idag, den är helt död. suck. Så har ingen mobil nu så ni vet!

När jag kom hem från valbo så sov jag en timme sedan så har jag städat mitt rum. Snart kommer Julia Nylén hit så ska vi vara här först så ska vi ut sen. Egentligen så skulle en lugn hemma kväll sitta fint nu, men har ju lovat julia :p men det kan nog bli kul. Men vet inte vart vi ska, gillar inte goya och det är 20 på sun city ikväll, men man vår väl chansa. Nä nu ska jag fixa, Ha en bra kväll. pusshej  

Ett hårt liv :)

Jag hade en jätte rolig kväll igår, åkte hem till Mikaela vid halv nio, fixade oss slite drack lite vin och sedan så gick vi ut på krogen. Dansade en hel del, men det var dålig musik! Mycket folk var det där också.. Nån har stulit mickis mobil igår, åå blir så argt på sådant!

Vaknade tidigt idag, var uppe ett tag sedan så somnade jag om igen. Har bara varit hemma idag plockat och städat lite, och så har jag tittat på film, " ps i love you" och gråtit floder, så himla sorglig och fin film. Ikväll blir det utgång med Vanessa :) ska bli kul. Johan spelar så då är det ju bra musik iafa! I morgon ville Julia Nylen att vi ska ut, å herre gud vet inte hur jag ska orka det här,  ska ju ut på lördag också med mickis , sara , denis och Lina..
Ja men man är ju bara ung en gång eller?  Vet inte om jag okrar med så här mycket haha .
Nu har jag precis duschat och ätit så nu ska jag ta å göra mig klar..
ha en trevlig kväll!

Bilder ifrån lördags hos sara :)








se där

Det blir två stycken inlägg idag, fråga mig inte varför jag tycker om å skriva här men det gör jag. Även fast än att jag inte har något vettigt att komma med så gillar jag det.
Det var en jätte trevligt lunch på stan med morbror idag :) Vi åt på nya weyanes (staving?)
När jag kom hem så städade jag lite sedan så cyklade jag till gamlastan där mamma lånar ett hus eftersom hon var där. Sedan så hem till mamma och sen så gick jag hem hit.

Nu har jag precis duschat och ska strax ta å göra mig klar. Blir en utgång ikväll med Mikaela :) skulle först inte ut men efter lite om och men så blir det så i alla fall. Förmodligen så börjar vi nog hemma hos Mikaela och pimplar lite vin där innan vi går ut :) Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, funderar på den lilla svarta, men vet inte om jag vågar tycker att den är så kort haha. Nä nu ska jag prova klänningar. Ha en trevlig kväll alla. Så hörs du och jag i morgon!


Maja och jag :)

so what im still a rockstar!

Hejsan, känner mig riktigt glad idag :) vet inte varför men det är härligt. Idag ställde jag min väckarklocka på nio men sov lite längre i alla fall, De flesta utav mina vänner jobbar på dagarna så därför har jag inte så mycket att göra, men jag lovade mig själv att för det inte sova bort havla dagarna vilket jag har gjort nu när det har varit dåligt väder. Slut på det nu!

jag ska söka jobb som bara den nu, men vet liksom inte vart jag ska söka? :S Jag verkligen måste ha ett jobb, vet inte hur jag ska klara hösten annars. Panik, panik panik! 
 
Igår kväll så var jag hemma hos mikaela, hon hade verkligen en jätte mysig lite etta perfekt läge i stan. En sådan liten lägenhet vill jag också ha. Blev där rätt så länge, vi gick till mcdonalds och köpte cheseeburgare, kollade på film och pratade en hel del :) jag hade jätte trevligt. Åkte hem kvart i 2 tror jag.

Nu ska jag ta å göra mig i ordning för ska träffa morbror Henrik på stan och ta en fika. Ikväll blir det nog sommarkväll med mickis. Jag är sugen på en utgång! Men ha det så bra så länge. Pusshej

Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket alls, har sovit jätte mycket för jag har varit så otroligt trött, förstår inte varför.
Har i alla fall varit ute och gått en timme idag. Ikväll ska jag träffa Mikaela tror vi ska titta på film eller nått :)

Min mobil är helt förstörs nästan, knapparna har ramlat bort, så det är jätte svårt att skriva sms för det går ju fortfarande att skriva om man trycker väldigt hårt, men man får gissa sig fram till vilken som är vilken knapp :P Jag som redan blev retad för att jag hade en tattar mobil å då saknades bara en knapp å den var lite ranglig ;) då skulle ni se den nu! Maja vill du sno min mobil? haha.

När jag får ett jobb så ska jag ta mig och köpa en ny mobil, vilket jag hoppas på under den närmsta tiden. Men det finns liksom inte ens nå jobb att söka, det finns verkligen inga. Ge mig ett jobb !

Skulle vilja ha den här mobilen fast nu skulle jag nöja mig med en som var hel :)

Måndag

Var på stan med vanessa en sväng idag, köpte en svart klänning ( ett fodral typ) inne på Hm. Det är inte alltid roligt att vara lång eftersom kläderna blir korta på en. Så en klänning blir kortare på mig än andra, vanessa är också lång och hon kunde inte köpa klänningen hon prövade för det blev alldeles för kort. Jag vet inte om jag kommer våga använda den jag köpte eftersom jag tycker den är så kort. Går man upp en storlek så sitter ju plagget alldeles för pösigt istället. i-landsproblem!
Vi åt lunch på Java också :)

Åkte hem till Lina vid sju tiden sedan så gick hem till nån kille ( vet inte vem det var eller vad han hette) på staketgatan, där var det lite folk. Sedan så gick vi till boulongern. Har kollat lite på tv nu ikväll och ska strax sova.

Jag vill ha fin väder i veckan så att man kan sola och bada, men det lär det väl inte bli. Jag är sugen på att gå ut nått i veckan också! Och så saknar jag min vän Maja som jag inte har träffat sedan studenten.

I morgon skulle jag egentligen ha följt med Matilda och helena till västkusten och såg verkligen framemot det, men satt och räknade ut  hur mycket jag får i lön nu och det är ju ända lönen jag får vet ju inte när jag får pengar nästa gång så jag får stanna hemma verkligen skit tråkigt, vill göra nått kul.. men måste ju kunna betala min mobil räkning under hösten också. Jag vill ha ett jobb nu! Just de var till arbetsförmedlingen idag och skrev in mig i alla fall ska dit i veckan igen och ta med mig mina betyg. Och så vill jag flytta hemifrån nu mer än nånsin. Jag vill verkligen inte bo här.

Nää just nu är inget roligt, och jag behöver något att se framemot nu!


im still standing for hope and glory!

Jobbig dag som bara den... Har inte ens orkat svara i telefonen , förlåt mig ! Plötslig förlamning i mina händer, sjukt läskigt och obehagligt. Har inte mått så bra med andra ord. Försöker vara stark men det är inte alltid så lätt. Värsta tiden på  dygnet nu.

Sabina och Vanessa har varit här ikväll, vi kollade på film och pratade massor. Ni är så underbara, älskar att prata med er! Sedan så blev vi hungriga så vi skyndade oss till max innan dom stängde. Blev förföljda av en bil av några killar som var på max, sen åkte dom förbi mitt hus några gånger för vi satt ute och pratade i bilen..
Nu ska jag strax sova. men det är så svårt att sova nu förtiden...

Förresten så har jag bröjat gilla Måns Zeömerlöv :P Har inte tyckt att han har varit så bra förr. Men det är min framtida man kan jag ju säga ;) Lyssna på den akustiska veriationen av hope and glory och se videon. Jag smälter!
Nä nu ska jag ge mig på ett försök att sova. God natt!

Söndag

Fredags kväll blev det tant grön och old saints för min del, mötte upp lina på stan så gick vi till tant grön och satte oss med några kompisar till henne. Efter ett tag blev det så kallt så då gick jag, lina , sara och denis till old saints. Blev en lugn kväll och trevlig kväll:) 

Igår så blev det stranden en sväng. Förfest och utgång på kvällen. Förfest först hos Sara i sätra :) Där var det jätte trevlig och jag hade roligt. Jag gillar att träffa nya människor och lära känna nytt folk :)
Senare så blev det Goya en sväng. Men det var bara jag lina som gick dit. Vi behövde inte visa legg när vi skulle in, det har aldirg hänt mig förr haha. Där var det i alla fall väldigt mycket folk , vi dansade ett tag sen så gick vi. Mötte upp Sara och Denis så gick vi till old saints. Kvällen slutade på mc donalds, var så hungrig så det har nog aldrig varit så gott med mat!

Idag är det riktigt trök väder. Jag vill ha sol. Just nu sitter jag och tittar på lägenheter. Jag vill så gärna flytta hemmifrån nu!
Önskar man hade jobb så man kunde flytta, är riktigt trött på att bo hemma.
Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Hejs.


Fredag

sena nätter och uppe tidigt har det blivit mycket av nu. Jätte lyckad kväll igår :) Matilda och helena kom hit vid sju tiden sedan vid nio tog vi bussen in till stan och mötte upp martha så gick vi till berggrenska. Satt där till halv tolv-tolv nånting och sedan gick vi till slick. Jag hade verkligen skit kul och det var en jätte trevlig kväll :)
Men det blev nog lite för mycket av det goda, När vi först kommer till slick så går vi upp och sätter oss vid baren då kommer det fram en kille och ska bjuda oss på shots , och han betalde 1000 kr för fyra shots sedan så bjöd han på skumpa med haha.

Nu snart så ska jag åka till öregrund, och jag är ju inte jätte pigg :P Ikväll så ska jag träffa världens bästa Sabina :) Får se vad vi hittar på , nä nu måste jag äta frulle och packa ihop mina grejer. Hejs :)

Justja kan kanske bli en tripp till västkusten på tisdag med Matilda och Helena :) Men mer om det sen.


Torsdag

Kvällen igår blev faktiskt lyckad! Vi började hemma hos mig, sedan så tog vi bussen till slick, eftersom vanessa var med så hade hon fixat så vi stod på listan så vi behövde inte köa eller betala :P Dansades gjordes det  hela kvällen :) jätte mycket folk var det också! Och jag hade verkligen jätte kul!
Idag har jag varit hur trött som helst. Tror jag inte har sovit mer än en och en halv timme i natt, har varit jätte trött under dagen. Men jag och Isa skyndade oss i väg i morse för att hinna med bussen till skutskär. Vi mötte julia på bussen så hämtade malin upp oss i skutskär och så blev det vidare till brämmen :)

Nu har jag precis kommit hem, och måste sätta i gång och städa nu snabbt. Mina kompisar i från sandviken kommer hit ikväll:) Matilda och Helena, så tror jag vi ska möta upp martha i stan lite senare! Det blir en till utekväll :) Nä nu ska jag sätta igång och städa här och lyssna på beyonce " All the single ladys" favorit låt just nu! så jag kan fixa mig sen. Ha en bra kväll. Kramar


Onsdag

Idag är jag trött  kan jag säga :) Kom hem vid tvåtiden igår och det är sent för mig det :P haha. Nää då men jag kom nog inte i säng förren vid halv fyra i vilket fall. sedan så vaknade jag vid nio.
Idag blir det en dag på stranden! Antingen engeltofta eller brämmen med några vänner :) Det är äntligen sol ute!

Ikväll så blir det ju utgång :) Det ser jag framemot, jag ska bara ha kul! Nä nu ska jag ta å ringa Isa och se vilken tid vi ska ge oss av. Ha en bra dag alla! pusshej





Jag saknar dig så oerhört!
Att inte kunna ringa och säga godmorgon jag älskar dig, elller bara god natt
gör så ont. En vecka har gått nu sedan jag fick hålla dig för den sista gången vår sista puss.


Sluta deppa börja peppa :)

Hej :) har pratat med Isa N  i telefon rätt så länge ikvälll. Planerade en utgång på onsdag, Och det ser jag verkligen fram emot :D ska bli jätte kul! Och vi får låna mammas lägenhet att vara i innan och jag isa å julia sover också där eftersom det inte går nå bussar på kvällen. Förhoppningsvis så följer maja och malin med ut också :)
På torsdag blir det också en utgång men med Matilda, Martha och Helena. Men vad gör det, det är ju sommar och man är ledig.

Isa frågade om jag ville följa med utomlands i Augusti, och självklart vill jag det. Det skulle verkligen sitta fint nu. Bara ha roligt i en hel vecka. Det är ju det där med pengar som krånglar till det :S Men jag känner verkligen att jag bara måste. Resan var ju ganska billig eftersom det är då många inte har semester. Det skulle då vara jag Isa, Julia N och tre andra tjejer som skulle åka. Fatta vad kul. å jag vill jag vill jag vill :P
Kan ju säga att jag skulle behöva det nu!

Nu ska jag stänga av datorn och ta en kvälls promenad med en vän :) å till er som komenterar anonymt så tänker jag inte berätta i bloggen varför det tog slut. Det är jätte tråkigt att det har blivit det, men inget jag kan göra nått åt. Kan inte styra den andras känslor även om man kunde önska det.
Och jag tänker gå vidare nu även fast det känns jätte jobbigt och är jätte svårt.
Ha en bra kväll alla :) Pusshej


:)

...

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig?


 

Lördag

Har inte så mycket och säga mer än att jag är glad att jag har så bra vänner. Det är så svårt, jag blir mest ledsen av hur du har gjort det här , man kan göra det på ett shyst och snällt sätt. Dina ord det du har sakt och ditt beteende sårar mig så mycket...

Har umgåts med sandra och johanna idag :) Och ikväll kommer dom förmodligen hit och kanske en kompis till sandra :) Det ska bli trevligt. Men nu måste jag städa ser ut som ett bomdnedslag här.. Pusshej



Snakker du norsk?

Blev en utekväll igår :) Vi träffade några killar som var från norge och jag fattade absolut nästan ingenting av vad dom sa. Tycker annars att norska är ganska lätt att förstå haha.
Vi dansade en del och träffade annat folk :P Det var väldigt mycket folk inne på slick, det var nästan lite för trångt. Men jag hade roligt, och vi dansade en hel del. Vi var hemma hos lina först innan vi gick dit. Det blev även ett besök på old saints där emellan :)
Tack för kvällen! Nu ska jag göra mig iordning och dra ut :) Hörs.

Ni gör det lättare!

Jag är så otroligt glad över att jag har så underbara vänner! :) Ni gör det så att allt blir mycket enklare och ni får mig att skratta och vara glad! Jag är tacksam över att jag har er! Och jag märker verkligen att ni bryr er och drar ut mig på roligheter. Tack för det :)  Ni vet vilka ni är också så behöver ju inte nämna några namn :)

Ikväll umgås jag med dom bästa :)








Onsdag

Trött trött trött så kan man beskriva mig nu. Nu har jag bara två arbets dagar kvar. Det ska bli skönt att få sova lite längre på morgonen men jag är ju inte ledig eller har semester, utan jag blir arbetslös =/ Blir arbetsförmedligen nästa vecka!
Ikväll så ska jag träffa Johanna och Maja S vi ska ta en fika eller käka eller nått sånt. Sedan så ska jag träffa Niklas en sväng. och till "Anonnym" Ja vi är tillsammans igen :) blev det direkt.
Nu ska jag ta och gö mig i ordning. Allt för i dag :)


Kladdkaka och Morden i midsomer

Ibland är det riktigt skönt att få vara helt ensam en kväll. Jag har i stort sett alltid huset för mig själv inte ofta pappa eller viktor är hemma. Men nu är jag helt själv, ingen kompis ingen niklas. Alla behöver vara själva ibland.

Jag hann ner på stan, sprang runt i affärerna, ville ha en jeansjacka men hittade två la undan dom, Johanna får agera smakråd i morgon. Plus så såg jag en jätte snygg jeans shorta inne på vila och ett jätte sött linne. Men var så stressad så kunde inte bestämma mig. Haha. Ska ner på stan i morgon igen, då är det "sommarkväll" Tror det är tredje året i rad nu, varje onsdag kväll i juli. Då ställs stora scenen upp brukar vara lite artister och affärerna har öppet till 21. Brukar vara massa folk på stan då. Jag Johanna och Maja S hade tänkt boka bord på tant grön, som är en uteservering men det verkar ju som att det ska bli regn :S så vi får sitta inne nån annan stans.

När jag kom hem från stan tog jag en promenad. Sen så bakade jag kladdkaka. Nu sitter jag här och tittar på morden i midsomer och äter kladdkaka, jordgubbar och grädde :) Mumma! Älskar morden i midsomer, det är nog mest gamlingar som tittar på det och så jag då! Men det är bra tycker jag och det hör sommaren till!
Ha en bra kväll alla söta . Puss på er


Varför kan inte jag le på kort?

EN regnig tisdag!

yNu har jag precis kommit hem och hade egentligen tänkt att skynda mig att slänga mig i duschen och göra mig i ordning för att åka ner på stan. Vill hitta lite nya fynd :) Men jag orkar inte stressa, varför har inte stan öppet till åtta för? Lika som igår har denna dag varit väldigt lugn, inte haft så mycket att göra på jobbet. Cyklade hem till mamma och åt lunch. Spöregnade i morse när jag åkte till jobbet, vart alldeles genomblöt. Vill att det fina vädret kommer tillbaka.

Igår kväll så kom niklas förbi en sväng, jag visste att han skulle komma men jag hade somnat direkt när jag kom hem nästan så vaknade av att han låg brevid mig. Det blev en glad överrasking. Sedan så åkte vi och köpte sallad och glass :)
Ikväll är Nikals i kilafors, vi ska dit i helgen med tror jag, för det är kilafors rock wekeend då. Rock wekeend i en sådan liten by. Det är verkligen ett jätte litet ställe. Hehe.
Men jag hade i alla fall tänkt att ha en kväll helt för mig själv, ska inte träffa någon. Vill se nån bra film, som Dagboken eller ps i love you, äta nått gott till. Men nu ska jag försöka att hinna med stan först. Skriver mer senare.

 Bilder från lördagen, Som jag har tagit ifrån Marthas blogg, hoppas det var okej :)  

Matilda :)

helena :)

Martha :)

Melondrinkar



Söndag

Jag hade en jätte trevlig kväll igår, precis vad jag behövde! Åkte till matilda i sandviken vid 5 tiden, när jag kom dit så var martha och helena där. Vi grillade kyckling och halomi , Jätte gott! Vi pratade och lekte lite lekar :) Senare så kom det dit lite fler folk, sedan vid halv tolv tiden tror jag det var så gick vi ut i sandviken ( kommer inte ihåg vad stället hätte) Men där så spelade i alla falla backyard babies. Fast såg inte skymten av dom för allt folk. Men vi dansade och så. Var tänkt att jag skulle sova över hos matilda, men jag åkte hem istället, var så himla trött efter allt. Så ville bara hem till min egna säng. Fast det blev inte så mycket sova i alla fall, har varit vaken och pratat hela natten.

Men tack så mycket för en trevlig kväll igår :)

Idag så planerar jag att bara slappa, ska ut och gå med matilda N om en stund, i kväll vill jag hyra film och köpa godis! I morgon väntar jobb, sista jobb veckan nu. Jag vill utomlands!

Helg =)

Såå underbart med helg! Men dagen idag har gått jätte snabbt. Så har känts som en kort dag. Vi fick glass och en tröja på jobbet idag, många går på semester nu. Men jag ska jobba en vecka till. sen så är jag ledig. Jag har jätte beslutsångest om jag ska följa med malin och ida till tylösand eller inte :P Vi har ju pratat om det ett tag, de har redan bokat buss men jag kan inte bestämma mig, helst av allt vill jag ju utomlands. för det finns ju en risk med vädret när man semestrar i Sverige. Men det är riktigt fint på tylösand och ett riktigt party ställe :)

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, varje dag när jag duschar nu känns det som att jag tvättar av ett lager av smuts från hela kroppen. Blir ju smutsig när man jobbar. Sedan så ska jag ner på stan en sväng, ska träffa älsklingen ikväll =) blir bara lungt. Skönt!  Vi ska skjussa ut mamma och hennes veninnor till engeltofta. Det blir ju party i morgon så. Malin ska också ha fest i morgon men det krockar ju lite tråkigt =/ men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt tyvärr.
Men nu duschen. Kanske hörs senare. pusshej

Bästaste Lina och jag :) Detta är min favorit bild !


2 juli

Det är redan juli, tiden går fort! Det har inte varit roligt att jobba idag, det har varit varmt, och har bara fått gjort jobbiga saker. Nä värsta dagen hitills på jobbet.  När jag kom hem så tog jag det lugnt ett tag, Sedan så cyklade jag till mamma och åt middag , där var även lille bror :) Mamma hade gjort i ordning en jätte fin pastasallad med ruccolla och soltorkade tomater och lite annat gått, så var det kyklingklubbor och vitlöksbröd till. Mumma! Sen så cylklade jag till boulongern och träffade upp Johanna, så gick vi på ett friskis och svettis pass där. Skönt att vara ute. Det var jätte mycket folk. Super skönt att få träna och jobbigt var det , så som det ska vara. Träffade på Maja S i boulongern också, så vi tre planerar att gå ut och äta på onsdag, då är det "sommarkväll"Att träna ger värst energi kicken, känner mig helt uppåt och jätte glad haha :P

I morgon är det fredag, ska verkligen bli skönt med helg, enligt SMHI ska det bli sämre väder i helgen. och jag hoppas verkligen att dom har fel. Vill så gärna vara ute och sola och bada! På lördag ska jag på fest hos min vän matilda i sandviken, först så ska vi grilla. Det ska bli kul :) Nu ska jag bara ligga i sängen och titta på tv, tror att min älskling är på väg hit en sväng. Han stackaren är sjukskriven för att gjorde illa handen i nån stor apparat ( som ser ut som en mangel) när han jobbade, ( han är plåtslagare) men det gick rätt så bra ändå. det syns inget. Nä nu ska jag ta en persika. Ha en bra kväll . Pusshej

RSS 2.0