redan fredag

Den här veckan har verkligen gått jätte snabbt. Har mest bara tagit det lungt och så.
träffat Sandra och Lina en del. igår var jag och lina och åt lunch på stan, å på kvällen kollade vi på film hos henne.
idag så vaknade jag ovanligt tidigt, fast det blev rätt så sent i går igen. Nu så håller jag på att städa lite.
Sen ska jag ner på stan och käka lunch med några i från min klass på högstadiet, ska bli kul, en del har man ju inte träffat på länge. Sen senare idag ska ja träffa maja, ska vi fixa oss å laga mat å så , sen drar vi på klassfest. SPS2! men nu lär jag skynda mej så jag blir klar nån gång. hejs!


dansadansadansa

Nu är jag hur trött som helst. Sov ganska länge i morse iafa men fick skynda mej till dansen sen. Kom nyss hem, har tränat i över fem timmar. Jobbigt men skit kul!:) hade två gäst tränare å det är alltid kul.å mario å david, riktigt bra å i kväll kanske jag ska träffa jocko, blr nog kolla film eller nått. Nu ska ja sova nån timme är helt slut, måste ta mej tid att plugga nånting också, känns som att det här lovet kommer gå riktigt snabbt, å ja kommer inte att få nå plugg gjort alls :P finns ju så mycket roligare saker att göra, men måste få lite gjort.

image57

underbart att vara ledig

Det blev en trevlig kväll igår :) först va vi hos mej, å det var fix å stoj.
Sen blev det solo, å det kan vi tacka sandra för! :) detvar inte så mycket folk där men vi hade kul iallafall:)
träffade julia E också trevligt. Idag har det bara varit en sån där skön slapp dag, har kollat på tv å sovit å har nyss varit å köpt en veckorevyn som ja ska läsa nu. Ikväll ska jag till karro som fyllar år. är tydligen en hel del folk som ska dit, blir nog skoj men missar dock träningen ikväll så det är trist, känner verkligen för att dansa. Men men. är ju träning i mån med gästtränare å det är alltid skoj å tusen gånger bättre bara ja kan få pappa att betala det så haha ;P nää nu ska jag ta å läsa min tiding. hejs!


LÖRDAG

gårkvällen tillbringade jag tsm med lina :) vi var först å fikade sen hem till henne å kolla på
flm med popcorn å godis å en massa prat, det var mys:)  gick upp tidigt idag för att gå på stan med mamma.
Köpte två nya klänningar, smink och smycken. och så åt vi lunch inne på nian.
När jag kom hem så kom Johanna hit, vi tog en promenad till konsum och köpte fika, sen gick vi tillbaka å kollade på film. Ikväll är det utgång som gäller. men först kommer tjejerna hit så ska vi fixa å se på melodifestival :)
men just nu känner jag bara för att sitta hemma i mjukisdress framför tvn är så grymt trött, men så bli det inte..
nu öär jag ta å städa undan lite.
hejs!


Sportlov :D

Äntligen så är det sportlov :D ett efterlängtat lov! Har varit lite blogg torka de senaste dagarna,
men de är för att jag bara har pluggat å pluggat varge dag. Har haft två stora prov den här veckan, histora som gick helt okej. å natur , genetik som verkligen gick piss dåligt. Så blir av att plugga på lovet för att göra omprov.
Jag tror förresten att jag ska ta bort den här bloggen!
Idag hade inte vi nå engelska så vi fick sluta vid tolv :) underbart! så jag och maja åkte ner på stan, köpte present till Karro, å så köpte ja en tröja. hittade absolut inget annat, vad har dom för konstiga kläder i affärerna nu?! Fikade på coffee house gjorde vi ockå satt där länge, å trevligt som vanligt var det! Ikväll ska jag träffa lina vi ska bara ta det lungt.

- everything changes!

klassfest

idag har jag sovit nästan hela dan, blev rätt så sent igår. va hos sandra med trevligt folk :)
idag har julia namsdag ;) noteras hehe. ikväll är det klass fest som gäller. tagga tagga tagga. försöker just nu komma på nått snyggt man kan göra med håret, går inge bra, blir inte som jag vill. festen är i bomhus i nån lokal där. hoppas det blir lyckat!
hejs!


freeedag

Så var det helg igen :D älskar fredagar är på så bra humör då. Hade bara två lektioner idag indv och matte. Så slutade klockan 12 idag hur skönt som helst. Efter skolan så blev det stan en sväng, hem , städat, å prommis.
I helgen blir det en del plugga hade jag tänkt, klassfest i mån :D ska bli riktigt kul faktisgt! Alla verkar var så taggade också. SPS2. i kväll ska jag antingen ut och äta med maja å nå kompis till henne, eller så blir det bara en lugn hemmakväll inte riktigt bestämt än få se vad kvällen har att erbjuda.


AllaHjärtansDag

Lång dag i skolan, som vanligt på torsdagarna, men det var för en gångsskull lite roligare på körkortsteorin,
lärde mej att byta oljan på bilen haha alltid nått.
Å så är det ju alla hjärtans dag idag, är väl egentligen en dag som alla andra. Efter skolan så har ja bara vart hemma å tagit det lung. Ikväll ska jag hem till Sandra , å fömodligen så kommer sabina också :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på antingen blir det nog fika eller film skulle jag tro. Få se vad som händer.
Borde väl egentligen stanna hemma å plugga matte men det är roligare att träffa tjejorna å snacka lite skit :P
Men nu måste jag springa till bussen hejs! ha en bra allla hjärtans dag/kväll allihopa.
- im so stupid!

                                                    image56

Du sa tid, ge mej tid
Jag måste hitta det jag söker
Låta frågorna få ett svar
Du sa tid, ge mej tid
Men om du väntar för länge
Kanske jag inte finns kvar.                        
                                                                                                       
   :)
                                                                               








pluggpluggplugg

Nu har jag pluggat italienska i flera timmar. Usch vad jag hatar glosor!
är riktigt trött nu iafa så i kväll borde jag kunna somna lätt. Nu ska jag se på tv, sen blire sova.
GodNatt!

                        image55

Tisdag


Har varit hemma från skolan idag, var så trött i morse har inte kunnat sovit  på två nätter nu :S förstår inte
varför. Så jag har sovit i dag haha skönt, å pluggat lite italienska har jag gjort också, så lite nytta har man gjort. Sen så åkte jag ner på stan å träffade Emelie :D kollade i affärer å och så åt vi inne på nian , subway mums. Satt där länge och pratade, sen gick vi till fjärran och solade :) sen gick vi till dansträningen. Som var jätte jobbig idag, körde mycket armar och situps, jag kommer ha så träningsverk i armarna i mån:P sträkte benet  när jag skulle kicka också. Nu ska jag ta å plugga mer italienska, har prov i morgon å det käns som att vi har miljoner glosor att kunna plus massa gramatik....


Helgen

Den här helgen har verkligen gått hur fort somhelst. Stöten i fredags och eskilstuna igår.
japp i går var det den första tävlingen för i år. Var ju inte så där jätte förberädd direkt men det gick hyfsat i alla fall.
Kom på en sjunde plats, då det är de bästa jag har kommit i guldklass än så länge, lite surt att vara så nära finalen men jag är nöjd men nästa tävling då jävlar haha. Jag hade iafa det jätte kul igår, både på golvet och efter ;P Bussen gick inte förren vid 12 på dan igår å det är ju väldigt ovanligt sent, skönt att slippa gå upp klockan 6. på vägen hem hade vi det som alltid rolig i bussen, hade en väldigt lång diskussion haha .
Sen så blev det rätt så sent i går :P har sovit halva dan idag, sen så har jag varit ute och gått och pluggat samhäll och italienska. i kväll är det träning som gäller. alltid skoj.

- things are not like they should be!


Stöten

Har varit i Stöten idag :) med maja å kajsa :D, å andra olika från skolan...
I början var det super fint väder, bra backar var det hela dagen. Å vi hade det verkligen jätte skoj. Gick upp halv 5 i morse, bussen gick halv 6. tog ett tag att åka dit. kolla på några filmer i bussen, sen blev det skidåkning hela dan. fick jätte god mat också hihi. Det var verkligen en kanon dag!med mycket skratt och tok. sista åket var det så dimmigt att man inte såg någonting alls i backen, å då menar jag absolut ingenting. Då var man rätt så rädd för man visste inte var man åkte och man såg inte branten men kul var det. Majken! på bussen hem var det rätt så segt emellanåt, men maja å jag vi kan vi, skrattade så jag fick ont i magen å knappt kunde andas. Nu är jag trött som bara den, å i mån blir det av att åka till eskilstuna å tävla, är inte ett dugg taggad måste jag säga. är sååå trött och har inte ens ett program än :S men det får gå som det går. Nää nu måste jag sova om jag ska årka upp i mån igen!

bilder ifrån dagen kommer senare!

studiedag

tycker att man borde ha studiedagar mycket oftare, eller vad sägs om att vara
ledig varge onsdag kanske? de vore nått det. Sov länge idag skönt! Älskar när man vaknar å så är det ingen hemma, då kan man ha musiken på högsta volym så det hörs i hela huset. gillart. har pluggat en del idag fast inte så mycket som det var tänkt haha. skriver på ett arbete om Nelson Mandela på engelska blir inge nöjd men men. Tog en prommis ner på stan å fikade med Lina,Büsra och Anna :) trevligt. Sen så kollade vi lite i affärer å så, följde med mamma å handlade å nu sitter jag här igen å försöker att bli klar med engelska arbetet... Bara en dag kvar i skolan nu för min del iafa, kan man nästan säga. Men torsdagar är ju inga höjdar dagar precis, en lååång dag som avslutas med nästan tre timmars körkortsteori äckel haha, det är jätte tråkigt :/ uscha. Vill inte ha torsdag tycker vi hoppar över det å tar fredag direkt. men det är väl bara att stå ut haha.
nä nu lär ja fortsätta skriva sen blir det tvn, hejs!

Tisdag

Jag gillar tisdagar! fast ivanliga fall så är det en ganska jobbig skolda men inte idag :)
har sovmorgn å första lektionen idag var vi på nån film på bion typ don´t drink and drive... Efter det så diskuterade vi filmen en stund i skolan sen så hade vi hål timme i nästan 3 timmar. Så jag å maja gick in till stan. Kollade lite i affärer och åt lunch på subway :) å skrattade sådär som bara vi kan haha :P aya napa i sommar är ett måste iafa! vill ha sommar nu! Efter skolan så träffade jag Emelie på stan, vi gick till fjärran och solade sen hem till mej och gjorde pannkakor. eller rättare sakt emelie gjorde pankakor hon tyckte jag var fördålig haha. Men goda blev dom!
Julia å hennes kines kom förbi då också, så slapp dom gå på stan å vänta tills träningen började. mycket flum blir det. tyckte synd om julias kines som inte fattade ett ord utav det vi sa.
Jätte rolig träning var det också är glad att jag började med discon igen:)  
Nu ska jag ta å titta på gynning! Hejs!

                                                  
                                  

söndag 3/2

Slapp da idag, sov ända tlll 2 :O fast jag  bara har tagit det lungt i helgen.
Helgen har varit lugn, rätt så skönt faktisgt så har man äntligen fått vilat upp sig lite...
Igår var jag på stan med Sofia :) köpte en tröja å fikade på weins. Jag har sett världens snyggaste skor som jag bara måste ha!!!!!!! Synd bara att dom är såååå dyra. Idag så har jag  pluggat, eller lite iafa var tänkt att jag skulle plugga en hel del, men det blir ju sällan som man tänkt sig haha. har samhälls seminarium i morgon om USAs statsskick, riktigt krångligt faktisgt.  få gå som det går. Nu ska jag göra tacos :) mums . sen så är det träning ikväll skulle ha gjort färdigt våra program tills idag också och jag har inte hunnit gjort en ändasde åtta :S panik! förstår inte vart all tid tar vägen, dagarna bara rullar förbi ju. 
hejs så länge!


weekend :D


Så var det helg igen, gillart :D var en rätt så slapp dag i skolan.
Maja och jag gick lite tidigare från matten. GIck ner på stan å köpte drick jogurt till lunch mums ;P
sen så fikade vi på coffee house :) har städat sen jag kom hem. Ikväll kanske jag ska följa med Lina på nån fest :)
annars så blir det nog rätt så lungt denna helg lär ner på stan i mån en sväng för att köpa nått nytt. lite plugga blir det också...
nu ska jag forsätta att städa så det blir fädigt någongång :)
hejs!

- im so stupid!


RSS 2.0