nice day

Tisdag:Dagen började med sovmorgon vilket jag gillar stort! Men är fortfarande hur trött som helst efter helgen,då det blev sena nätter och väldigt tidiga morgonar. Längtar efter att få sova ut riktigt ordentligt, helg kom nu då!
Har jätte mycket träningsverk i mina ben efter all skidåkning kan knappt gå i trappor det lär se väldigt roligt ut :S, var i kungsberget både lördag och söndag, jätte bra backar och kanon väder! Lördags var jag där med johanna och i söndags med Maja :D
idag när vi hade klassråd så bestämde vi att vi ska ha klassfest v7 tror ja de va, de kommer nog bli skoj. Efter skolan så träffade jag emelie på stan för en fika :) trevligt trevligt, julia och hennes kines(utbytesstudent) kom också så blev det att prata engelska,oj vad man har tappat mycket. Många roliga skratt blev det. Sen så var det träning i kväll också har ju börjat med disco igen nu, får se hur det går med det. Det kändes bra och det var jätte kul. roligt att träffa alla också blir ju en hel del flum ;P å jag måste bli vigare har jag bestämt så jag kan gå ner i spagat å göra höga kickar haha så det blir till att strecha mycket. Nu ska jag ta och kolla på alla älskar alice :)
Hejsvejs!

Fredag 25/1


så var det helg igen då :D härligt! skippade sista lektionen idag för jag har så grymt ont i magen :S
men var iafa tvungen att åka ner på stan å köpa en present till matilda :) pratade lite med lina medans jag gick runt där alltid trevligt! Köpte två tröjer gjorde jag också, för jag har kommit på att hela min garderob bara består av svarta kläder nästan men jag gillar svart men det blir ju lite tråkigt, så köpte en blå å en brun tröja hehe.
nu ska jag ta å vila sen måsta jag städa, å i kväll blir det av att fira matilda som fyller 19 idag :) grattis vännen!

Hejs!


Lina, the one and only

igår kväll var jag hos lina :) vi åt popcorn å geischa och snackade, om allt mellan himel  å jord.
och vi kan verkligen prata om allt! Lina du är bäst! och hoppas norge blir av lina det skulle verkligen vara skit kul!
i natt har jag inte sovit nånting vaknade klockan 4 och var hur pigg som helst så kunde jag inte somna om :S
har varit en riktig lång dag i da, började tidigt och slutade sent. I kväll blir det förmodligen hockey med fia :)

- förvirrad!


Onsdag


Dagen började med en sovmorgon vilket är så skönt att få sova lite extra länge :)
Natur första lektion vilken nästan är det tråkigaste som finns, och jag har blivit så himla slapp där måste ta å skärpa mej lite.  På itlaienskan så blev det en lång diskussion om engelskaskolans gymnasium, de flesta tyckte de var bra men inte mario, oj vad arg han blev han gillar inte engelska skolan. han sa att man blev så dålig på svenska om man gick där å att vi skulle vara stolta över vårt land språk å kultur å att vi skulle skaffa tröjer som det stod sverige på haha han blev nästan riktigt arg å jag kommer nog att få ig i itlaienska nu :P haha.
Nu sitter jag å väntar på Lina :) vi ska förmodligen ta en promenad till donken å käka :) mums få se om det blir nå matte plugg i kväll med..
hejs!

Helg


Nu är det äntligen helg. Jag älskar helger :D
fast den här veckan har gått med raket fart. har inga planer ingför helgen få se vad som hittas på :)

take me away


Jag vill åka utomlands nu! vill till solen och värmen :) är trött på tråk väder, sitter å kollar på massa sista minuten resor och drömmer mej bort. Skulle kunna packa å dra i morgon känner ja, nån som vill haka på ? :P

tisdag


Hej underbara, hoppas allt är bra med er! Själv så mår jag toppen nu :)
tisdag å de betyder lång dag med lååånga lektioner.  jag å maja var riktigt duktiga på matten idag :P jobbade på som bara den för en gångs skull haha. Det får vi fortsätta med tycker jag. Fick mvg på sammhällsdelen på talet om barn i världen och vg på svenska delen så jag är nöjd med det. efter skolan så följde jag med mamma till köpis för att köpa present till pappa som fyller år i morgon, sen när vi kom hem åkte jag direkt med pappa till teamsportia för att köpa skidor :O=D  det blev ett par stavar också.  Blev ju inte dom snygga skidorna jag igentligen ville ha men det blev dom bättre och lite fulare haha.  men where is the snow?! 
hörs!


fryssen


jag fryser som en tok. Har fryssit i flera dar känns det som. Tror hela tiden att jag ska bli sjuk. Men som tur är har jag inte blivit de, å peppar peppar.  Tog ett  varmt skumbad ikväll för jag frös så mycket. Det är så skönt å bada när man fryser :P men nu är mina fötter is igen haha.
Ska snart ta å kolla lite på tv, har sovmorgon i mån så kan sova lite extra länge, me like me like :)

hejs!

helgen


De va några dagar sen sedan jag skrev sist, är ingen bra bloggare jag. Läste någon stans att en bloggare ska skriva crika 6 st inlägg om dan, men vem hinner med det?
Idag har jag bara tagit det lungt, fikat med johanna, pratat om allt mellan himmel och jord å trevligt som vanligt :)men vi måste nog lära oss att prata lite tystare, eller hur johanna? haha.
har nyss ätit hamburgere -mums- . Igår kväll blev det fest :) dansade å hade kul. upptäckte att jag hade fullt med blåmärken på bena när jag vaknde idag :S konstigt. Ikväll bir det bara mys framför tvn skulle jag tro.
funderar på att läsa lite natur så man har det gjort , få se hur det blir med det är ju skapligt trött. I mån är det måndag å skola igen, men det känns faktisgt inte så jobbigt. veckorna går så fort nu..
hejs!

Saknar sommaren

Nu har jag gått i skolan i två dar, å gosh vad trött jag är. Har bara slappat sen jag kom hem.
Nu  är det bara  halva gymnasiet kvar. Tur att man har roligt så tiden går fort :)
idag så anmälda jag och maja oss till att följa med skolan till stöten och åka skidor. Ska bli riktigt kul.
Så får man åka lite i år iafa. Å billigt var det, bara fyrahundra för, resa liftkort och lunch. Resten som inte följer med  får ha en vanlig dag i skolan ;P
Nu sitter jag och kollar på massa bilder från kroatien och sommaren. ååh vad jag längtar till sommaren nu.
Om det inte ska vara någon riktig vinter med snö tycker jag att det kan bli sommar!
Det är så härligt med sol och värme. Jag känner på mej att den här sommaren kommer att bli riktig bra:) alla fyller 18, resa med flicksen, bounce, en hel del festande å kanske att man hinner med att ta körkort också :)
men än så är det ett tag kvar tills dess, och nu hoppas jag på snö!

image40


image41

Sistan dan på lovet

Så var det här jullovet slut då, tillbaka till vardagen i mån. De här lovet har gått otroligt fort. Förstår inte hur jag ska årka gå upp i mån. idag så har jag ätit lunch med mamma på java :)
sen så tränade jag dans med jocko :) ojojoj säger jag bara, skrattade så jag fick ont i magen. Blev inte så seriös träning direkt haha. Sen så gick vi till affären å köpte chips å läsk och gick hem till henne. Kollade lite på filmer på internet från vi va med på bounce :) fan vad kul de va, åker även i sommar..
Vi kollade också på OC och the war at home. Sen bestämde vi oss för att gå ut å gå. Kom nyss hem.
ikväll blir de att sova tidigt för att orka gå upp i möra.
Måste iafa säga att jag har haft en jätte bra lov :)


hejs!

image39

Jocko öser på sm :)


trööött


I går gick ja å la mej tidigt för att vara pigg idag, men blev väkt vid fyra ( utav min katt) gick ner för att dricka å ge henen mat, de var kol svart inne och det lät som någon stampade i golvet blev både jag å katten rädda, jag sprang upp till mitt rum å hon under soffan å så blev hela huset väkt, lite mörk rädd kunde inte somna om. Somna tillslut efter nåra timmarmen blev väkt igen vid nio somnade, å blev väkt halv elva och har varit vaken sedan dess tänka att man aldrig ska få sova :P  var ju tänkt att jag skulle ner på stan för att äta lunch med fia men så blev det ju inte :P var alldeles för trött för de. Istället har jag bara varit hemma idag, städat lite, varit ute å gott å kollat på tv.
Ska träffa lina ikväll :) ska ta åtta bussen in till stan å hyra film,sällan vi , mycket film blir det haha. :)


svårt att sova


Jag kan inte sova :/ är jätte trött med ändå pigg :S ska nog ta å läsa lite så jag blir ännu tröttare..
ikväll så var jag och fikade med lina :) blev många roliga skratt :P sen så åkte vi hem till mej och såg "rånarna" den var rätt så bra, spännande i slutet blev båda nog lite smått skraja haha..

har gått i igen massa sparade dokument på datorn och hittade den här  dikten som någon hade sparat:

VÄNSKAP

Vänskapens styrka är vältigt stor,

Störst av allt vad många tror,

Vänner finns det inte många utav,

Dom ställer inte heller svåra krav.

Vänskapens band kan vara lång

Och lika härlig som en sång,

Vännerna är livet,

Ta det inte för givet.



- bara för att jag har så underbara vänner! =)

-


fredag

                                      
                                                          image38
      
Idag sov jag ända till tolv :) måste vara rekord för morgon pigga mej haha. Har ägnat dagen till att städa, tvättat sådana där tråkiga grejer. Har kollat på OC sängsong ett också :) de måste vara den bästa serien någonsin! Vill ha det dom som har jag :P Nu ska jag snart i väg å träffa lina =) så måste kila nu, hej!


3/1


Kom precis hem från stan, har varit å fikat med johanna på java :) sen så gick vi runt å kollade lite i affärer..
Hittade inget, de ända jag köpte var ett par vantar..
Nu ska jag kolla på simpson filmen tror, medans johanna är på bio med sin syrra sen så ska vi nog gå ut och gå lite tror jag..

Hejsålänge!

2008


Så var det ett nytt år då känns bra det :)
det blev en rätt så lyckad kväll igår iafa. Lina kom hit vid femtiden så gjorde vi oss i ordning och lagade mat och så :) maten blev riktigt lyckad faktisgt hehe:P  Sen så åkte vi hem till bronson å var där hela kvällen, gick ner på stan vid tolv slaget å träffade massa folk :) sen så gick vi tillbaka till bronson igen..
vissa fick i sig lite för mycket dricka, men roligt hade vi det! idag när vi vaknade var vi så hungrigad så jag å lina gick över till max och åt, mums (dåligt julia!) Sen så städade vi lägenheten.
Har varit en riktig slappar da i dag, sov kanske bara tre fyra timmar i natt så är riktigt slut. Kom nyss hem från Lina vi har kollat på tv och snackat :)
Hoppas ni hade en bra nyårsafton, för det hade i allafalljag. Nu ska jag ta och sova, ska upp tidigt i mån för att eventuellt åka till uppsala och shoppa :)

Hejsvejs!


RSS 2.0