det är en underbar dag idag

Har sovit hur skönt som helst i natt, somnade så fort jag la huvudet på kudden :P vaknade i tid också så det var skönt :) det är jätte varmt ute och jätte härligt väder, men tyvärr så hinner inte jag sola och bada i dag fast det hade jag gärna velat. Nu håller jag på att städa lite grann, snart ska jag göra mej i ordning sen cykla till stan och träffa mamma så ska vi köpa lite grejer som jag ska ha till turkiet, och så ska vi äta lunch någon stan, skulle gissa på att det blir brända.
sen lär jag hem och städa och packa. för i morgon åker vi till turkiet :) Jag Niklas Maja och Patrik :D ska bli så skoj en vecka med sol,bad god mat och god dricka ;) härligt härligt! men ska inte tänka på vad hela kalaset kostar då får jag ont i magen haha blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss. Sista minuten resorna har aldrig varit så här dyra som nu. 
 men det ska bli grymt kul. Nää nu ska jag ta och fixa vidare. Lägger nog ut ett inlägg till underdagen ;) haha swettloves





Alanya!


juliahjärtaniklas

Det var jätte skönt att träna ikväll! det var längesen jag gick på ett riktigt pass, eftersom dansen har uppehåll nu under sommaren också. Har bara blivit lite promenader för mej i sommar. Har inte gjort mer spec i kväll har tvättat och packat, sett på tv och varit grymt trött. Man blir jämt så trött när man har varit på stranden hela dagen. Konstigt. Nu har jag nästan packat färdigt iafa. och självklart har ju jag som vanligt med mej för mycket än nödvändigt mycket utav kläderna kommer jag inte hinna använda men man vill ju ha lite alternativ kan inte bestämma innan vad jag ska ha på mej på kvällarna å så :P nä nu vill jag att det ska bli lördag någongång :)  nu ska jag ta och sova ska upp tidigt i mån har en del att fixa. Natti natti <3<3
Ta inget förgivet då kan det försvinna fort!

Rör mina händer
du måste förstå
Jag årkar inte förklara
Försök och se det ändå
Det gnager i mitt sinne
Det är som overklighet
I varge blinkade fönster
en korrupt profet
Och jag har varit i templet
där månglarna står
Dom sa: Allt är till salu"
Jag ska ";kom älskling vi går"





Helt underbart perfekt

Härliga dagar det är nu då :) älskar det här sommarvädret! I går åkte jag och Niklas till kilafors och hälsade på hans pappa som fyllde 60år. På vägen dit stannade vi och solade lite på nån camping typ mellan högbo och ockelbo. I går kväll åkte vi en sväng till bollnäs haha =P vi åkte hem ganska tidigt idag, åkte hem till mej och gjorde i ordning lite mackor å så, sen så cyklade vi ut till engeltofta och var där hela dagen. maja och sandra kom dit lite senare dom med. Det var verkligen mycket folk där idag .Har blivit en del cykel turer dit den senaste veckan :) Nu har niklas åkt hem och pakat sen ska han till kilafors igen för han skulle spela match i mån å så. Jag har inte börjat packa än :S ska göra det i mån ska bara va hemma inte åka ut å bada nått :/ fast det ska ju bli jätte fint väder men men. Måste tvätta och så med. Nu håller jag på att steka pankakor, sen ska jag maja och sandra träna friskis och svettis pass :)
Nu ska jag återgå till spisen, kramar

sommar och sol, me like

Jag älskar sommaren! önskar det kunde vara sommar jämt! Eller iallafall till december då kunde det bli snö men så fort mars är över ska snön försvinna så får det blir sommar igen :P man måste ju kunna å åka lite skidor å snowboard också :P haha. Idag vaknade jag jätte tidigt hade ställt klockan på halv tio men vaknade redan vid åtta. Låg kvar i sängen ett tag gjorde mej i ordning följde med pappa å handlade sedan cyklade jag johanna sandra lasse maja och david till engeltofta och var där hela dagen. lite senare kom niklas dit också. Det var jätte härligt!! Vi solade och spelade volleyboll :) kom hem strax efter fem då somnade jag på en gång. Vaknade och fick jätte brottom, jag har fortfarande bråttom ska hem till Johanna och grilla, sabina sandra och vanessa kommer också :) sen åker jag hem till Niklas och sover och i morgon ska vi till kilafors och hälsa på hos hans pappa. kommer hem på torsdag. Nu ska jag ta och fixa lite sen cykla å köpa nått grillbart får se vad det blir.


Inte långt kvar till turkiet nu på lördag åker vi :D längtar!


im so in love


Idag så har jag sandra och Niklas varit i engeltofta och solat, vi blev där ett kort tag eftersom det blev molnligt. så då åkte jag och niklas hem till mej och var här ett tag. sedan åkte vi till mc donlads och käkade sen åkte till ica maxi och handlade. ikväll så har jag, matilda, johanna och sandra varit och tränat på ett friskis och svettis pass, ute. Men hann bara med någon halv timme för sedan började att spö regna åska och blixtra. Vi cyklade hem i spöregnet var alldeles genöm blöt när jag kom hem. Nu sitter jag i mjuksibyxor och niklas tjocktröka och kollar på tv. Det får bli en slapp kväll i framför tvn tänkte även ta och tvätta lite kläder som jag ska ha med mej till turkiet, har helt fullt upp den hä veckan så vet inte riktigt när jag ska hinna med sådant. men det gör jag nog :P nu ska jag fortsätta att kolla på tv.
kramar <3


diamonds and pearls


I går fick jag äntligen träffa min Niklas :)  sov hos han i natt, jag vaknade fem i morsoe :O och kunde inte somna om så jag har varit vaken sedan dess,niklas sov till typ halvv tio, jag gjorde allt fö att försöka få honom att vaknade spelade spel på mobilen med ljud på, smsade, men nää då haha .  idag åkte vi till engeltofta och solade :) hämtade upp sandra så hon var med också. trevligt trevligt. Spelade lite volleyboll gjorde vi med. Nu är jag hemma, ska egentligen städa men jag årkar inte är så trött. men tar nog nedervåningen idag och övervåningen i mån. I kväll blir det grillfest hos matilda :) det är folket som kommer :P få se om vi drar på krogen sen lr om vi blir kvar eller inte få se vad som händer.  Aja nu ska jag fortsätta ha en bra kväll :) sweet loves

Niklas Larsson <3


en riktigt sommar dag och jag gillar niklas! <3


wow det har varit en solig och varm dag i dag, gillart! idag har jag johanna och sandra cyklat till engeltofta. vi solade och spelade volley boll. En härlig sommar dag :) jobbigt var det när vi skulle cykla hem då hade vi motvind hela vägen :P
När jag kom hem gick jag ut och gick en sväng, men det blev inte så länge årkade inte på grund av värmen. Sen hem och äta och skynda mej att göra mej i ordning så cyklade jag och johanna ner till stan där det var sommar kväll. Mötte david så han gick lite med oss. Jag drog med dom i affärer för jag ville hitta en kjol  men det gjorde jag inte, istället så fynda jag ett linne på gina för bara 49 kronor. sånna priser gillar jag! vi mötte julia dahlin vanessa och jossan på stan också. åh vad kul det var att  träffa dom stod bara å pratade med dom ett kort stund. men man blir alltid så glad av er. Måste ta och hitta på nått snart vi dans tjejer :) efter att vi kollat klat i affärer å så  gick vi till coffe house dit kom även lina büsra och matilda. vi satt där ett tag och pratade lite om allt möjligt. maja kom dit en snabbis och sa hej, vi är taggade till alanya! efter det så gick vi och kollade lite. nordman på scen men ingen favorit direkt vi träffade mest folk å så =)
nu ska jag ta och sova, ska upp tidigt o morgon har en del saker att göra.
i morgon kommer niklas hem också saknar honom så mycket<3 vill bara ha honom här nu.
Nattinatti!

Grattis till kusin sofia som fyller 16 idag :)


pics

karsuell
          

stockholm i mitt hjärta....

Kom nyss hem ifrån stockholm. i går när vi kom dit så gick vi lite på stan, tog en fika i kungsträdgården sedan gick vi till
grönalund, där vi var resten av kvällen. Snacka om att man blir barn igen när man är där. Lika kul fortfarande, åkte karuseller köpte åt sockervadd och mat. det regnade en stund så det var lite synd men men. sen tog vi djurgårdsbåten tillbaka in till stan. Idag har vi gått på kansken haha, vi gjorde verkligen barn grejer. Men jag har aldrig varit där å det är ju ett måste. Men det var trevligt. Super fint väder. Har sett björn å varg å sälar mm, hehe. Sen gick vi tillbaka tillstan och åt på nån resturang. Vi har gått jätte mycket så jag har aldeles ont i mina fötter nu. Nu sitter jag och tittar på allsång på skansen och äter jordgubbar, sen väntar morden i midsummer. verkligen sommrigt! :)
vill att klockan ska bli nio, för då ska jag ringa niklas. Han jobbar sent när han är i sundsvall och jobbar..
hejsan <3

Alanya :)

Japp kom nyss hem ifrån resebyrån :) nu har vi bokat resa till alanya, jag niklas, maja och patrik :D
vi åker den 26 och är borta en vecka. ska på på ett hotell som heter devili, 50 m i från stranden. ska bli så jäkla kul!  hihi längtar.
nu ska jag ta och packa  sen lär vi åka till tågstationen och ta tåget till stockhlm. ha en under bar dag <3



jag måste skaffa mej ett jobb!!!! ska verkligen försöka få ett extra jobb i höst.

min braiga helg :)

Den här helgen har varit super bra! I fredags var jag ju ut med kusinerna och det var verkligen jätte kul :)
vi åt på brändabocken, vi hade bokat bord klockan åtta och jag tror vi satt där till tolv. Vi åt god mat och drack god dricka.
och det var verkligen roligt med många skratt. Vi kunde sitta ute hela tiden, även fast det började spöregna för vi satt ute på övervåningen och där är det tak. å det var inge kallt så. Det var verkligen en bra present att få:) Efter att vi varit där gick vi till goya. I början var det riktigt lite folk där, men senare kom det allt fler och fler. där drack  vi ännu mer dricka, dansade och träffade folk.
I lördags så var jag mamma och viktor och hälsade på Henrik i hans nya lägenhet. Den var verkligen super fin och jätte fin inredning! var där och fikade lite och så. Sen gick jag och mötte niklas på stan så gick vi till coffee house där maja och patrik var, vi fyra gick till en resebyrå och kollade lpå lite resor, hittade en som vi vill ta.
på kvällen var jag och niklas hos mej och kollade på en film som vi hade hyrt, den var rätt så bra. tände ljus å så hade vi köpt chips och läsk. En riktig myskväll var det :)  I dag så vaknade vi tidigt. Jag skulle egentligen ha åkt och badat med sandra johanna sabina och maja, eftersom det var ju fint väder i morse, men när jag och johanna ska handla så börjar det att ös regna, men vi åkte till sandra iafa där dom andra var, vi blev kvar där ett tag sen gick vill till hemmakväll och hyde en film, det blev fame , den är så bra! efter det så gick vi till nian och köpte med oss mat. när jag kom hem har jag städat, sen kom niklas :) vi har bara myst och kollat på tv. I morgon åker han till sundsvall och ska vara där och jobba till på torsdag :( kommer sakna han <3 men i morgon ska jag träffa maja utanför resebyron klockan tio så ska vi se om resan finns kvar så ska vi boka den, annars ska vi se om det finns nån annan. hoppas verkligen att vi hittar nån! Sen så ska jag mamma och viktor åka till stockholm kommer hem på tisdag :) men nu ska jag ta och sova . nattinatti <3  

lite tokiga bilder ifrån ifredags


sjuk?? :/

uscha jag tror jag börjar att bli sjuk :( var ute å gick med johanna på förmiddan sen så satte vi oss boulongern och pratade lite, det var trevligt :) Men när jag kom hem så hade jag jätte ont i huvudet så då gick jag ocg la mej, sov ett tag, men kände mej inge bättre bra u huvudet iafa men tror jag har feber :/ åh vill inte vara sjuk! 
nu ska jag ta å duscha och göra mej i odning för en ute kväll årkar jag nog iafa med =) vet inte riktigt vad jag ska ha på mej dock, tror det får bli en svart hög kjol och en boddy lr nått linne :P
Ha en bra kväll sweet loves

Niklas<33

God morgon


Verkar som det blir en till solig dag :) härligt hoppas det fortsätter så hela dagen! Jag vill sola.
Snart ska jag träffa Johanna så ska vi ta en morgon promenix :P trevligt trevligt. det är skönt att gå på morgonen tycker jag , så har man det gjort sen. Asså det känns som att den här sommaren kommer att gå så himla fort, dagarna bara försvinner haha. Men det går lite för fort. förr tyckte man ju att sommarlovet var jätte långt var det längre förr?
Idag ska jag städa också, hela huste yes vad kul eller inte, men det måste göras. ska vara riktigt nogrann den här gången. I kväll ska jag ut och äta med mina k usiner, david och johanna. jag fick som present av dom när jag fyllde år att vi skulle ut och äta. så vi ska äta på brända bockeb ikväll få se om vi blir kvar där eller om vi går vidare sen. 
nu ska jag ta och gå ner och äta frukost. ha en bra dag! :)    


































































































































































































































sunny day :)


Yes äntligen en solig dag :) har varit i brädviken med mamma hela dagen, till och med badat en gång ;O men det var kallt. Skönt med sol iafa. I går kväll var jag matilda och niklas och fikade, senare träffade vi busra och Lina, vi kollade lite på uppträdanden som var å så på torget, men det sög. Var hon jessica ifrån fame å några andra som sjöng. Men det var väldigt mycket folk där. Sen så åkte jag niklas och lina och kollade på film hos lina. En jätte bra film silk hette den en riktig kärleks film men alla tre höll på att somna under filmen så vi kollade aldrig klart, tror vi ska göra det i kväll :)
så niklas och jag åkte hem till mej och sov istället. sen åkte han och jobbade i morse, men glad blev jag när han var här vid nio och väkte mej :P men väldig förvårnad. då hade han jobbat klart för idag redan. snart kommer han hit igen :) <3
men ska ta å sova lite nu innan för jag är helt sjukt trött...
hejs

vart tog solen vägen?

Hejsansvejsan. vilket tr¨åkigt väder det är ute i dag =/ jag som ville sola. Men nää då. Har varit på köpis med mamma idag, köpte en t-shirt lr jag fick en av mamma :) och ett par jeans som var typ trekvarts eller vad mam säger behövde verkligen ett par sånna. så åt vi lunch där också, var länge sen jag och mamma gjorde något sånt där så det var trevligt, även fast jag är hemma så är jag alltid med kompisar eller med niklas så hinner aldrig prata med henne, som jag annars gör jämt och om allt, okej inte riktigt allt så klart :P  Efter vi hade varit på köpis så åkte vi hem till min moster gunilla som fyller år idag och fikade lite å så :) sen hämtade jag ut mitt pass som jag kanske har sagt att jag ska göra varge dag nu. efter det så följde jag med mamma och handlade på ica maxi. När jag kom hem och skulle testa det jag  köpt . så märkte jag att jag tagit fel jeans , kul. provade två par så köpte jag dom som var förstora typiskt mej. Men niklas har varit och bytt nu, så nu får jag rätt storlek :) han är så snäll! men han skulle ändå hem och duscha å så , ikväll ska vi träffa lina å även matilda tror jag :) kul kul. funderar på att ringa maja och  fråga om hon vill med också :) måste ta och träffa henne själv någon gång med , så vi kan ta å prata riktigt , saknar våra samtal som vi typ annars har varge dag :P
nu ska jag ta och läsa en tidning jag har köpt :) loves <3

inte min dag idag


Jag tror jag håller på att bli sjuk =/ har jätte ont i halsen, haft lite smått ont i huvudet under hela dagen å känner mej allmänt hängig.. Sov hos niklas i natt i igen, så vaknade typ vid 5 nånting :O sen så sov jag några timmar till när jag kom hem :) träffade johanna en sväng på förmiddan, det var trevligt, vi tog en liten prommenad och så fikade vi :) måste ta å ses en hel dag sa vi, får bli nästa vecka när hon är ledig nån dag, ida jobbade hon eftermiddag.... .
känner att jag är på lite smått dåligt humör idag, vet inte varför allmänt less bara... Min klänning som jag hade beställt från ellos kom idag, den satt skit fult! och var för lång.. :(
solade i ungefär en halvtimme har jag gjort i dag också, sen så årkade jag inge mer blev alldeles rastlös :S bläää...
nu tror jag att ja å mamma ska ta å hämta mitt pass.. har anmält mej på gavlegårdarna idag också och skickade efter ett försäkringskort som man har om man ska åka utmolands så lite nytta har det blivit med haha :P
Hejsvejs <3

dagarna som varit


Klockan är bara 20 över 7 på morgonen och jag är vaken :O haha. Men sov hos Niklas i natt å han skulle upp å jobba så han sjussade hem mej först. I helgen har vi varit i kilafors och hälsat på hans pappa och så , det var trevligt :P vi var där från lördag till söndag. I fredags var jag ut med Lina, hennes kusin Micha och Michas kompis Lina. det blev väl inte en lika lyckad kväll som vi hade hoppats på, var lite dött på de flesta ställerna, men vi gick till interpool och sat oss där ett tag. träffade på kusin david och hans kompisar så jag och lina pratade lite med dom , oj lika mycket skratt som sist.
igår när jag kommit hem träffade jag matilda, hon jag och niklas åt på mc donlads sen så kollade jag och matilda på step up 2 hemma hos henne, och pratade om allt möjligt :) det var länge sen vi sågs sist så det var trevligt!
Senare kom Niklas , så åkte vi hem till han. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska först sova någon timme sen blir det nog en prommis. tror jag ska ta å ringa maja eller lina sen :) ikväll tänkte jag och matilda gå på ett friskis pass men mitt knä är skit konstigt :S det knakar till i bland så gör det jätte ont så får se om jag kan träna nått.. nää nu väntar sängen, ha en bra dag kramar J

Niklas <3<3

en riktig sommar dag...


Idag börjar mitt sommarlov :) jobbade bara till 11 idag så det var skönt! Niklas blev kvar hemma hos mej i natt, han mådde inge bra alls, så han gick inte till jobbet heller var kvar när jag kom hem :P efter att jag slutat så åkte jag mamma och viktor till brädviken ett litet tag och solade :) där var även min kusin och hennes barn och min faster. årets första dopp blev i dag också, tyckte egentligen att det var alldeles för kallt för att bada men Hugo och jag började skvätta vatten på varandra så tog båda ett dopp, fast att han tycker det är läskigt i sånt här vatten (havet) badar bara i pool berättade han, samtidigt som han badade han tänkte nog inte på det själv haha han är rolig han:P roligt att träffa dom igen, de har nämligen kommit hem efter att ha bott i usa. även fast vi inte var där nå länge alls hann jag bränna mej på näsan :P
just nu är jag jätte trött, har sovit en timme typ. blev väkt klockan fyra i natt av en Niklas som mumlade nått som han själv inte kommer ihåg hehe :P Nu håller jag på å städar , det behövs verkligen. ska ta och fortsätta med det nu , sen ska jag ta och ringa min sjukling :) i kväll blir det utgång med lina, vi börjar först hemma hoss henne :)
ha en bra fredags kväll Kramar 
Niklas <3
         
 
                       
                                    Slut på sommarjobbet :) vi har jobbat hårt  ;P




                                                  


No more fights, no more arguments..

Yes nu är det bara en arbets dag kvar :D ska bli så underbart att vara ledig :) och i morgon kommer vi förmodligen att få sluta vid 12 tiden :) med fullt betalt.. å idag fick vi sluta klockan halv tre. Har varit med Niklas hela eftermiddagen / kvällen. vi skulle egentligen varit hemma hos han i valbo, men han blev jätte sjuk stackarn :( så ingen bil körning för honom, så vi blev kvar här. Nu ska vi ta och kolla på en film "the wedding date" och viktor var så snäll och åkte och köpte godis och läsk till oss. justja, igår kväll var jag och fikade med Malin, Isa, Julia N, och Maja :) det var jätte trevligt och kul att träffa dom igen :D pratade om allt möjligt, och skrattade en del. planerade in en ute kväll nästa vecka eftersom maja fyller 18 på söndag. Äntligen säger jag bara! :D
nu ska jag ta och kolla på filmen och mysa lite med min sjukling  , kolla in hans blogg med föresten www.niklaslarsson.blogg.se :)

<33

onsdag



yes gillar att dagarna går haha, bara två arbets dagar kvar nu. ska bli så underbart härligt att få vara ledig :D
då blir det förhoppnings vis av att sola och bada, ska ju bli bättre väder så hoppas på det :)
Niklas var nyss här :) bara en kort stund. Snart ska jag träffa isa och julia och malin för en fika, trevligt trevligt :) sova tidigt ska jag göra ikväll, är så otroligt trött på dagarna, har somnat flera gånger på jobbet, men vissa sover typ hela tiden haha :P men vi har ändå inget att göra nästan.......


Nothing lasts forever

so live it up, drink it down,

laugh it off, avoid the bullshit,

take chances & never have regrets

because at one point evrytthing

you did was exactly what you wanted



 


im in love :)

japp dålig uppdatering som sakt. men de senaste dagarna har gått alldeles för snabbt.
i söndag tillbringade jag hela dagen med niklas :) sen på kvällen  var vi hemma hoss johanna och kollade på fotbollsfinalen där var även sandra och sabina :P vi åt massa chips å kladdkaka. vi hoppade även lite stutsmatta, och dansade lite gjorrde vi med haha, det var så länge sen jag dansade sist så det var jätte kul saknar träningarna. I går efter jobbet var  jag först hos frissan och kilppte håret, blev aldeles för kort! men men .. sen efter det så bjöd niklas mej på mat på los sombreros :)
efter vi hade ätit så åkte vi hem till johanna igen, vi kollade på step up 2, skit bra film, jätte bra dansare! david sandra och lasse var också där och kollade, Niklas och jag åkte hem till mej vid typ tolv tiden så sov han här. å i morse vaknade vi klockan 5 i  7 och båda börjar jobba klockan 7, blev väldigt stressigt.. den här dagen har gått skit segt , och har varit hur trött som helst. har fikat med lina och büsra, sen så kom niklas också :) nu är vi hemma hos mej, ska snart sova så man orkar upp i morgon :P  god natt



Ever since you

Entered my world

My life has really changed

To diamonds and pearls


tt <3

RSS 2.0