bara du förstår

Äntligen är det helg :D så skönt! Hade sovmorgon idag, sen så var vi på friskis & svettis på fitnessen hade corträning, man typ tränar mage och rygg. det var inte så där jätte jobbigt direkt. Hade engelska prov idag också det gick hyfsat bra faktisgt kunde det mesta men fuskade lite också ;P tror inte det var en enda i klassen som inte fuskade haha. så duktiga är vi. efter skolan så åkte jag hem och började att städa sen följde jag med mamma och  handlade var tvungen att köpa lite smink å grejer tills i mån. Det är tävling även denna helg, i mån är det regions tävling i Västerås. Har samling halv sju, så det bli att gå upp halv 6 i mån. Ikväll blir jag bara hemma å tar det lungt ska packa tills i mån och se på idol. Nu ska jag äta sen ducsha sen göra inbakade flätor i hela håret så att det blir lockigt i mån :) sen blir det mjukisderssen och tv.n
Maja ett stort plus till dej! Du är nog den ända som jag kan prata med och förstår hur jag känner å så . Tack för att du finns Maja!best friend. <3


image22
Maja å ja på fest i sommras :)


thursday

Jag trivs väldigt bra som brunett haha , det blev faktisgt väldigt bra :) men ska färga lite till idag för underhåret blev lite ljusare än resten.
Slapp dag idag. Vi fick se på film både på naturen och livskunskapen. "bara bea" en pinsam men rätt så bra film.
På fitnessen hade vi först aerobics, slide träning sen styrka. rätt så segt. Det var nästan inga där. Men vi fick sluta lite tidigare iafa. skönt det. I mån har jag engelska prov men jag vet liksom inte vad jag ska plugga på :S kommer nog inte att gå så där jätte bra. men jag är så trött å jag årkar värkligen inte plugga. I mån har vi sovmorgon, sen ska vi till friskis & svettis vi skulle ha nå kolpass tror jag det hette, har alrig testat det förr så det ska bli kul.
Jag längtar till julen jätte mycket. Jag älskar julen det är så mysigt, men det kommer att bli dyrt med alla julklappar jag ska köpa kommer inte bli mycket pengar över till annat :P

Nu ska jag färga håret sen kolla på tv och kanske kolla lite på engelskan..
Hejsvejs


blond goes brown

Idag åkte jag och jossan direkt till storasätra skolan där vi skulle hålla en idrottslektion för 6:orna
Jag var jätte nervös innan, och när vi kom dit sa läraren att dom var ungeför 60 st ( jag hade trott att de var en vanlig klass på typ 25 eller nått). Sen så sa hon att det var många jobbiga stökiga killar i klassen också, då blev jag ännu mer närvös :S. Vi hade iafa aerobics, det var därför vi var där. Det gick jätte bra och alla gjorde som vi sa. killarna klagade lite dom ville hellre spela fotboll. Men dom var jätte duktiga så dom fick en klubba som beröm utav sin lärare, jag och jossan fick också en :P haha. När vi traskade där ifrån så var vi på jätte bra humör, när vi skulle ta bussen till baka till skolan så hoppade vi på fel sida av vägen så det tog lite längre tid. Den här dagen har varit rätt så slapp, jag och isa bestämde oss för att gå lite tidigare ifrån italienskan, vi sa att vi skulle på möte.
eftermiddan har jag ägnat mej åt att plugga engelska. Har prov på fredag.
Sen så åkte jag med mamam till affären å köpte hårfäg nu ska jag färga håret. ska bli brunett =)

Är trött på det blonda men känner jag mej rätt så blir jag nog blond om ett tag igen :P


Hejsvejs


myspys

Nu har jag precis dagit ett bad och nu sitter jag i mjukisdress och ska börja plugga.. Har inte kommit så lågt än..
Nu har jag bestämt mej för att jag ska färga håret brunt. Blir antingen nån gång i veckan eller i helgen är så mycket nu så ja vet liksom inte när jag ska ha tid.. nää nu måste jag börja plugga!

hejsvejs


grå måndag

Var riktigt jobbigt att kliva upp i morse, kunde inte somna i går ikväll så är skapligt trött nu.
På idrotten idag var det innebandy samsam mot media. Vi fick stor stryk hehe. Nu är det bara fyra veckorkvar till jullovet :) lääängtar! Men det  kommer att bli riktigt jobbiga veckor. Har jätte mycket i skolan... Jag vill ha helg nu nu nu! Träffade johanna på bussen hem idag =) pratade om tävlingen å så, vi tycker och tänker väldigt lika om nästan allt :P det är tävlinge helgen som kommer igen och jag å johanna är redan taggade haha.
Nu ska jag skriva på mitt natur arbete måste komma igång med det nu.
Måste bara säga jag jag är så jäkla trött på folk som snakar skit så jäkla mycket skit. Jag har ju fan inte gjort dej nått!



- Det snöar =)

SM.Dans <3


Japp idag var det sm i street. Gick upp halv sju i morse för att hinna sminka mej å så hemma istället för på jernvallen. Mamma gjorde fina inbakade flätor i mitt hår :) Tävlingen var i sandviken fast det var uddans som höll i den. Och eftersom det var Sm så var det in march, och sen sjöngs det nationall sång. Jag var grymt nervös innan jag skulle dansa. Jag kunde knappt andas har aldrig varit så där nervös förr. Men när jag väl dansade släppte alla nervositet. Fick dansa till jätte bra låtar. Jag kom inte vidare långt men jag är nöjd iafa för ja trodde jag inte skulle komma på nå steg att göra. Men det är mycket roligare att improvisera än att köra sitt program. Kanske alltid ska göra det fram över får se. Och det var roligt att man fick dansa mycket längre än annars nu också. Det var faktisgt roligt att bara gå ut fyra och fyra en gånga också men var skit nervös för det innan. Martha vann ju självklart :) hon är ju bäst! Det var i övrigt en väldigt bra tävling. Mamma pappa och mormor var och kollade också. Men nu är jag jätte trött. Skulle igentligen ut å käka med dans tjejerna men ingen årkade alla är helt slut körda. Det känns som om att jag har grus innan för ögonlocken.
Att dansa är verkligen det bästa jag vet. Det går inte att beskriva hur kul det är. Kommer att hålla på med dans så länge jag kan. älska dans!
  
      

kroatien

Jag vill ha sommar och värme, vill utomlands. jör en väldigt ful min på den här bilden med den bjuder jag på haha :P
Jag vill ha sommar och värme. vill åka utomlands. gör en väldigt konstig min på den här bilden men det bjuder jag på haha :P

Äntligen helg


Jag har varit helt sjukt trött. skulle kunna somna när som helst. Idag var vi på korpen på fitnessen. Det var jätte kul och jätte jobbigt. tog ut mej totalt. Vi hade först step sen styrka, och det var riktigt bra musik så man blev verkligen taggad. På onsdag ska jag och josefin hålla i en idrottslektion på storasätra skolan. Vi ska ha aerobics, man måste hålla i en lektion för att få mvg på fitnessen, men lite nervös. Resten utav lektionerna som vi hade idag var rätt så slappa. På engelskan satt vi uppe i bibblan å snackade fast vi hade hur mycket som helst att göra. men jag har varit så trött idag så jag har inte årkat. Sen på matten hade vi svenska och vi fick sluta tidigare :) åkte direkt hem och städade. Sen så åkte jag ner på stan hade lite ärenden att göra inför i morgon. Ska ju tävla då. SM. Tävlingen är i sandviken på järnvallen, skönt så slipper man gå upp så jätte tidigt och så kommer man inte hem så sent heller. Men jag är riktigt nervös, det är första gången jag tävlar i sm klass och på sm måste man improvisera. jätte svårt och jag har inte tränat nå mycket alls. Men mitt mål i morgon är bara att kunna köra igenom hela låten och inte skämma ut mej själv haha. Ikväll blir det en slapp hemma kväll lär vara pigg i mån å ska upp rätt så tidigt iafa. Nu ska jag käka tacos sen ska jag ta ett varmt bad och så har jag köpt en ansiktsmask =) så blir det mjukisbyxorna,chips skålen och idol :) en riktg myskväl.


dreams fly away

Torsdagar är alldeles för långa dagar. Slutar runt fem. Och har fitness i tre timmar, väldigt segt.
Och idag gjorde vi exakt samma sak som dom tre senaste veckorna. Men i mån ska vi i alla fall vara åp korpen.
Dom kommande veckorna fram till jul kommer att bli grymt stressiga. Har skit mycket i skolan. Vet inte hur jag ska årka med allt. Ved liksom inte vad jag ska börja med heller. Försökte räkna lite matte i dag, men kunde göra typ tre tal sen kom ja till nått nytt å då fattade jag ingenting. lyckad.
Allt är blä och usch just nu. Helgens planer har gått i kras, den efterlängtade festen på lördag blir inte av :( och jah som hade längtat så. Är så trött på att bara va hemma är hemma jämt känns det som på helgerna, hatar det!
Jag har absolut inga kläder inga snygga iafa, har ju typ samma kläder jämt. det är fan pinsamt. Mamma tycker att jag ska skaffa jobb, men hon fattar inte att jag inte har tid med ett jobb även fast jag gärna skulle vilja ha ett. Men jag pluggar varge dag och om inte jag gör så skulle ja har helt kassa betyg. Blir så arg när hon inte fattar, hon tycker att jag borde kunna ha ett jobb bara för hon hade det när hon gick gymnasiet, men sen så säger hon själv att hon gick en jätte slapp linje å det gör ju inte jag direkt. Jag blir tokig. önskar jag kunde trolla fram pengar.
nu ska ja plugga sen sova.. =/

ordinary day

vanlig dag iskolan idag, hade i alla fall sovmorgon skönt :) har fortfarnade lite ont i huvudet med det går att stå ut med. Efter skolan så har ja pluggat natur är fortfarande inte riktigt klar, usch det är ju så tråkigt har pluggat en del italienska också, kom ju på att vi har prov igen snart och som vanligt så har vi ca 3-400 glosor, och jag har absolut inte gjort alla läxor. det blir så att man hoppar över dom när man har andra saker att plugga till.
Åkte ner på stan en sväng med pappa, kollade på pjäxer å skidor :) hittade faktisgt ett par jätte bra pjäxor å snygga va dom, tror ja kommer att få dom i julklapp :) haha. fick ett nytt underställ också :)
det värkar bli lite så där med åre resan, blir nog inget med det. =/ men det är inte riktigt klart än, måste nog boka den här vekcan i så fall.
Nu ska jag fortsätta att plugga natur. finns det något tråkigare? Sen blir det desperate :)


sjuk

Har varit hemma idag, fick migrän igen i går kväll, så har inte sovit mycket alls i natt.. Det gör fortfarande väldigt ont, huvudet bara dunkar när jag går, sätter mej eller reser mej.. Det är väldigt tråkigt att vara hemma. Har inte varit nå bra på tv alls, mamma kom hem på lunchen så hade hon köpt en veckorevyn :)
Nu ska ja kolla på tv å äta nått har inte ätit på hela dan, är jätte hungrig.


my head hurts

Vaknade klovkan halv sju i morse av att det värkte så in i bomben i huvudet :( Jag hatar att ha migrän. Hadet rätt så ofta för några år sedan men har inte haft det på ett tag så jag trodde det var över nu. Det går inte att beskriva hur ont det gör, och värken sitter i nästan en hel dag. Man mår illa å spyr uscha inte alls nå trevligt. Men nu mår jag lite bättre iafa, har inte kunnat ätit nått på hela dan så pappa åkte å köpte en hamburgare åt mej mums. Men sen så får det vara slut med onyttighetrna har blivit alldelse för mycket den senaste veckan, tänker intesluta att äta allt onyttigt bara godis, lägger ner alldeles för mycket pengar på det.
Lite typiskt att  jag skulle få migrän just idag, hade ju tänkt att plugga italienska å matte, sen så skulle jag ju träna med jokko å matilda, sen så skulle ja fika med emma nu innan träningen, som jag också kommer att missa och det är ju sista träningen innan SM. men tänker åka dit iafa fast jag inte ska dansa. Mamma å jag pratade om att åka till usa över jul, skulle vara riktigt kul vill jätte järna, men det är nog mest bara prat tror jag... Nu ska jag klä på mej, sitter fortfarande i pyamas bli så när man har migrän sen ska jag åka till dansen måste komma ut.
hejsvejs!

Stressa dag

Vaknade klockan tre inatt och var jätte pigg. Kunde inte somna om så var vaken nästan hela natten.
Stressa som bara den i morse för att inte missa bussen. Efter som vi har fitness första lektionen så åker jag dit
i tränings kläder. Efteråt när jag kommer ut från duschen så märker jag att jag har glömt att ta med mej en tröja. Panik. Ringer till mamma och får för ovanlighetens skull faktisgt tagpå henne, så hon får åka från jobbet och sjusa hem mej så att ja kan hämta en tröja. Varför är det så att när man har brottom så hittar man absolut ingenting?! Sedan sjusar hon tillbaka mej och jag får sminka å fixa mej i bilen, sen var det bara att springa in. och jag han faktisgt i tid till lektionen. Vi fick reda på våra betyg på historia provet. Det gick rätt så bra vg+ , men hade hoppats på ett mvg men men.  
Nu är det äntligen helg. skönt! och har inte något speciellt att plugga på, ska bara göra nått tal i matten och några italienska glosor, men inget prov eller arbete som ska in. Struntar i städningen idag, tar det i mån istället jag årkar bara inte idag. Nu sitter jag å väntar på att mamma ska komme hem så jag kan följa med henne å handla, måste köpa lite hårspray och en ny fundation den jag har är alldeles för mörk..
ikväll kommer Lina och Maja hit :) det blir idol kanske någon film och så ska vi äta massa chips och godis :P
Nu ska jag duscha heeejdå

snart,snart,snart.

Den här veckan har gått super fort, skönt tycker jag fördå blir det helg snabbt =)
vi fick sluta tidigare idag på fitnessen så då följde jag med mamma till valbo. Var först på Owe jansson, där hade inte jag varit på typ hundra år.. köpteinget spec där bara lite block å godis :P sen så åkte vi till mio, det är absolut det bästa möbelaffären tycker jag. Där köpte mamma ett jätte snyggt, stor tungt runt grönt fat lite ljus och så beställde hon ett nytt soffbord. Sen så åkte vi vidare till ikea där köpte vi en fotölj jag fick lite nya kuddar till mitt rum =) .Och så såg jag ett litet bord som jag vill ha. Ska nog ta å köpa det, det var ett vitt runt bord, ett litet som man kan ha lite ljus å kanske nån ram på =)
Ikäll har jag ingenting att plugga på :) skönt! Lämnade in livscykelnanalysen idag, äntligen så är man klar med den. Måste få vg anars j'vlar.  Nu ska jag montera en fotölj sen ska jag ut och gå!


-Jag är otroligt tacksam för att jag har så underbara vänner! ett stort plus till er.

Onsdag

gick upp extra ditigt i morse så jag inte skulle behöva stressa, men när jag ska gå till bussen så ser ja att j ahade fått sms av isa, å tydligen så har inte vi nå natur idag så vi börjar inte för en kvart över ett å då ska vi bara se på teater "dracula" på glasglockorna. Men typsikt då hade ju kunnat sovit länge idag... Men ska ta å skriva färdigt naturarbetet så det är klart och så ska jag nog träna lite dans, improvesera.
Igår kväll var ja å Johanna å fikade på java :) sen så följde jag med henen på disco treäningen, nu har jag bestämt för att börja igen efter jul men vet inte om ja ska tävla eller inte, men kommer iafa alltid satsa mest på hip hop.
det snöar :)

Tisdag

Slutade kvartöver 11 idag, men följde med maja å isa å käkade först..
Nu ska jag försöka skriva klart Livscykelanalysen.. suck, jag årkar inte är redan helt slut! Ska träffa Johanna
när hon slutar sen ska jag följa med henne på disco träningen, funderar faktisgt på att börja dansa disco igen. Men tänker inte börja tävla i det , bara träna få se hur det blir. Jag fryser som en tok kanske tar ett varmt bad snart men nu måste jag börja skriva... blä!

Måndag

Träning igår kväll jätte kul som vanligt, men körde sm träning på slutet å det gick skit dåligt. Jag kan verkligen inte improvisera. Det står helt still i huvet kommer inte på vad ja ska göra, å så ska man ju dansa till musiken. Jag hoppas att jag inte kommer att skämma ut mej helt på SM iafa skulle vara något pinsamt om man står helt still på golvet. Men ska träna lite med jokko den här veckan..

Hade muntligt historia prov idag, gick jätte bra, det var väldigt enkelt. Vissa har det i mån och på onsdag men det var skönt att göra det idag så man har det gjort. Och så får man ju sluta kvart över 11 i morgon å de är ju inte helt fel :) Den här veckan kommer att bli en slapp vecka i skolan, har bara två lektioner i mån, å på onsdag. härligt!
Nu håller jag på att skriva en "Livscykelanalys" till naturkuskapen. Har kommit halvvägs men ska nog göra resten i mårgon den ska inte lämnas in fören på torsdag. Nu ska jag kolla lite på tv sen kanske det får bli en promenad om jag årkar det är ju sånt tråkigt väder.


Stan och Calle Stenbäck

Lördagar är absolut den bästa dagen på hela veckan :) jag älskar lördagar. Vaknade väldgt tidigt i morse, pappa var uppe å grejade för han skulle på båtmässan i stockholm så jag vaknade redan halv åtta och konstigt nog så var jag hur pigg som helst. Så jag tog en powerwalk så där på morgonen. Det är skönt att gå tidigt, det var väldigt halt dock vurpade vid högskolan å vrikade handleden. Tur att det inte var någon som såg för det såg nog väldigt roligt ut.
Sen klockan 11så träffade jag Malin på stan, tur att man har mårgon pigga kompisar också :P vi gick runt å kollade i affärer. Hittade inget att köpa, eller joo ett par skidglasögon och ett snowboard fodral men det får bli vid ett senare tillfälle. Vi käkade lunch på stan också och pratade en hel del :) sen så gick vi upp till dansen. För vi hadeen träning med Calle Stenbäck, han kom typ tvåa i floor filler.. Men det var jätte kul, det är roligt med gäst tränare för det är roligt att testa på lite olika stilar. Det var skit kul! Det var jätte några uddansare där och några dansare från söderhamn. Där missade ni nått ska jag säga. Sen tog jag bussen hem med Johanna det blev en sväng in på konsum för hon skulle köpa en chokladask till sin pappa. Det är ju farsdag i mån och jag har inte köpt nått till pappa. dåligt! Men mamma är på köpis så hon får fixa nått.
Ikväll blir det míddag med familjen sen blir det party med dom bästa :) 



När vänner kom till jorden
var tanken ganska klar
För vänner har nått i sig
som ingen annan har

de har en hand som hjälper
lyssnar och förstår
de viker inte undan när många andra går

Once again

Tog bussen till skolan idag, bara för att jag är så lat. Träffade lina planerade inför helgen
Fredag idag. vi gillar fredagar stort! Måste säga att ha matte som sista lektion på fredagar är inte så smart. Det blir ofta lite flummiga lektioner. Men idag var det nog värst, det var längesen jag skrattade så mycket. Jag maja å julia engström pratade skidåkning och skidhjälmar många skratt blev det. Vi bestämde även att vi ska kanske åka till åre =) så nu sitter jag å kollar på stugpriser å sånt, har hittat en stuga med 6 bäddar v7 för bara 5500. Åå vad jag vill åka dit. vill åka skidor nu!
När jag kom hem idag så var det bara att sätta igång med städningen, inte alls lika kul.
Men det är skönt när man har det gjort. Ikväll blir det myskväll med favoriterna kolla på idol å så :)
I mån sa jag gå upp i tid för att träffa malin å jokko på stan...
Nu ska jag ta ett varmt bad...

Det snöar

                                                  image10
Hade sov morgon idag med, skönt. Nu är alla jobbiga dagar över.Torsdagar och fredagar är helt okej faktisgt.
Det är en riktigt bra dag i dag. Dom blir bara fler och fler =)
Har pluggat lite historia idag, har prov på måndag. Nationalism och rasism. Inte så jobbigt å plugga för det är rätt så interesant.
Det snöar ute nu. Jag gillar snö! Men det kommer att töa bort. Ja längtar tills det blir riktig vinter med mycket snö. Jag hoppas på en sån i år! Men det blir nog ingen övningskörning för mej i kväll heller. typiskt. Aja det får bli en annan dag.... Nu ska jag kolla lite på tv, sen ska jag fortsätta att plugga.

En bra dag


Hade sovmorgon idag. Kunde sova ganska länge, dagar med sovmonar är bra dagar.
Hade två timmars uppsats skrivning sista lektionen. Det gick så där. Idag har jag ingenting jag måste plugga på.
lögn. Har italienska läxa tills i morgon och borde börja på natur arbetet. Men jag är för lat. Fy! Jag får göra det i morgon i stället. Mamma har köpt en jätte snygg sjal idag. den kommer hon inte att få se mycket av, för den planerar jag att låna en hel del.Men hon får skylla sig själv när hon köper lika dan sjal som ja ville ha. Å det blir ju billigare för mej att låna den av henne :P
Igår kväll övningskörde jag med pappa. Det gick inge bra.Kanske lite på slutet. I början blev det bråk. Både pappa och jag är sådana som alltid ska ha rätt. Jag kör alldeles för lite, måste börja köra oftare! Skulle köra idag med men pappa är å jobbar i  bårlänge å mamma är borta. Så det får också bli i morgon.
Ska nog gå ut å gå ikväll istället, går inte lika ofta nu heller det är så kallt och mörkt ute. Ska nog ta å köpa gymkort på friskis snart. Ikväll är det desperate på tv :) Jag längtar till helgen. Den här veckan kommer att gå snabbt.

Tillbaka igen

Kändes lite segt att gå upp tidigt i morse och pallra sig i väg till skolan. Men när man väl var där så var det inte så jobbigt. Men tycker att lovet gick alldeles för fort. men men det är ju snart jullov somsagt :P
Igentligen borde jag sitta å plugga som bara den nu.Men jag årkar inte. Jag är trött. Har skriftlig diskussion i mån på engelskan och svenskan. Romantiken, Jane Austen och Erik Stagnelius. Det får gå som det går helt enkelt.
Men lär väl tvinga mej själv att läsa på lite mer ialla fall.

Fick reda på igår på träningen som för övrigt var skit kul, att jag har gått upp i guldklass :) äntligen!
Så nu på sm kommer jag att dansa i SM klass :S hjälp. Det kommer bara vara fyra st på golvet på hel golv ( annars så brukar det vara 12 st på varge halva) Och man måste tydligen improvisera, jag kommer att tävla mot tex vm vinnaren martha :P Men jag är väldigt glad ändå!

Det blir mörkt ute snabbt nu å det var mörkt när ja vaknade. Gillar inte mörker. nää nu måste jag plugga.


Mjukisbyxor & huvudvärk

Det blev tyvärr inge fest igår som vi hade hoppas på. Istället blev det bio, är ju trevligt det med :)
Jag och Jokko var å såg solstorm, en riktigt bra film var det. Sen så bestämde vi oss för att gå hem i stället för att ta bussen, vi stod nog utanför mitt hus i säkert mer en än timme å pratade å skrattade en hel del :) roliga minnen haha.
Idag har jag jätte ont i huvudet och halsen :S inte alls nå kul. Förstår inte vad det är med mej, har ont i halsen och huvet jätte ofta nu förtiden :S  Idag blir det en slapp dag framför tv. Ska försöka att plugga lite också har både italienska engelska och svenska att göra. Usch och blä. Det här lovet har gått alldeles för fort... 
7 veckor kvar nu.kom igen.  

Snö

Igår kväll var jag bara hemma, hade migrän och frös som en tok. Inte så värst trevligt. Så kollade lite på idol men årkade inte hänga med alls. Trodde att jag skulle bli riktigt sjuk, men i morse när jag vaknade så var jag hur pigg som helst. Första morgonen på länge som jag har kunnat sova ut riktigt. Tog en riktig lång promenad efter frukosten. Härligt!
Sen så träffade jag Lina på stan tog en fika på Weins Coffee hade mycket att prata om, alltid lika trevligt är det. Inhandlade ett par nya skor från scorett. Ett par svarta stövlar. Men som pappa säger att jag lär lämna tillbaka för det var tydligen inte äkta skin, hade faktiskt inte en tanke på det när ja köpte dom så får väl åka in till stan igen i mån då...  Ikväll är det ännu oklart vad som händer skulle först på fest hos julia i gårdskär men det går tydligen inga bussar dit på lördagar så det blev ju lite svårt.

varför är man inte 18 för, så man kan gå på krogen!läängtar.

I morse var det alldelles vitt ute det hade snöat i natt, lite snö ligger fortfarande kvar. Jag tror ingen annan tycker om snön och vintern lika mycket som jag. Bara längtar tills skidsäsongen börjar.


igår & idag

Fredag: Direkt när jag vaknade idag så satte jag igång med städningen och var ensam hemma i morse så då kunde ja ha musiken på riktig hög volym. Blir lite roligare att städa då. När jag var klar träffade jag mamma på java där vi åt lunch. Sen var mamma hos frisören så då gick jag och kollade lit ei affärer, köpte lite nagel lack så nu ska jag fixa min naglar ;P Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ska kanske kolla på idol med Lina.



Torsdag:

igår var farmors begravning, det var fint och sorgligt. Begravningen var i hemlingbys kyrka.
När man såg kistan framför sig var det svårt att tänka sig att det är min farmor som ligger där i.
Jag kommer att sakna henne jätte mycket, hon har verkligen betytt mycket för mej.
Efteråt så var det smårgostråta och fika.
Sen senare på kvällen så var den närmsta släkten ut å  åt på engeltofta. Det var verkligen jätte trevligt och mysigt. Väldigt god mat var det.


går dagen

igår var det en riktigt slapp dag, hur skönt som helst.
på dan var jag bara hemma, städade, tvättade, lagade mat och bakade äppelpaj mums :) kände mej som en riktig hemma mamma haha.. På kvällen träffade jag Lina, vi hyrde film och popade popcorn. Vi såg pirates of the caribbean 2. Hade inte sett den innan, så man var ju tvungen att se den, men den var verkligen hur bra som helst. Så lär väl se trean snart också då..
Den här veckan har gått jätte snabbt, lovet är ju snart slut. Men helgen är ju kvar :) å sen så är det bara typ 7-8 veckor kvar till jullovet :P hehe.

image8


RSS 2.0